Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)
Raspunsuri - Pagina 12
bebecris spune:
si noi tot tarc luam...mi se pare fff practic...
si eu ma duc maine dim la analize la MF...mi-e groaza ca iar ma intep...oricum in fiecare seara fac injectie..dar....sunt satula si plus de asta cum sa plec eu de acasa nemancata?

30+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
miram spune:
Simona cred ca suferi din cauza imobilizarii si imi pare rau pt tine, in plus imi imaginez ca asta iti da si o stare emotionala proasta.
Eu am luat carbune medicinal simplu pt balonari si arsuri, e ok, nu are decat carbune, poti sa iti lasi umpic la ars painea cand o prajesti- e cam acelasi lucru. Pt constipatie si nu numai ( e cica buna si la imunitate, insomnii etc) miere e foarte buna si functioneaza foarte bine daca mananci putin iaurt amestecat cu miere...e bun la gust si eficient.
Am citit din urma despre petitia in legatura cu indemnizatia...vreau sa semnez...unde?????
Mira 26+ baietelul meu iubit
mariana28 spune:
Oceanborn eu am o alunita langa buric si s-a mai marit si ea odata cu intinderea pielii, dar nu ma deranjeaza...
Vergeturi nu mi-au aparut pe burta, doar pe coapse unde mai erau cateva, eu am folosit crema vergisal de la farmacie naturista si un lapte de corp din ulei de masline de la avon din gama botanicals, imi place ca se intinde foarte usor si ramane pielea lucioasa un timp, dar se termina repede ca e subtire
27+
oceanborn spune:
Simona -cu placere.
si eu maine merg la mf, a lipsit 3 zile asa ca sapt trec am facut un drum aiurea pana la cabinet. aici e mai imbarligata treaba, ca sa fac niste analize, trb sa merg la mf cu analizele ce mi le-a dat ginecu', acesta imi face un fel de "reteta" pe care ginec nu mi-o poate da, urmatoarea zi, la policlinica unde trb sa ma programez si sa platesc analizele care nu-s gratis daca e cazul si daca am noroc reusesc sa fac si analizele in aceeasi zi daca nu...revin urmatoarea zi.. si cand ma gandesc ca in Ro cabinetul med de fam si cabinetul de analize erau la parterul blocului meu.... in romania se fac analize lunar sau trimestrial? pe mine astia ma inteapa in fiecare luna...si nu prea imi place nici mie... si exact...cum o sa rezist nemancata tinand cont ca luna asta o sa-mi faca testul ala de toleranta la glucoza...si din cate am inteles trb sa stau vreo ora dupa ce imi dau ei sa beau glucoza sau ce o fi...
Bebecris, nu stiu daca trb sa ne dam de acum, oricum aici pt pregatirea sanilor exista ceva de la Prenatal si uleiul de migdale..,in orice caz, o prietena din ro care a nascut de curand a zis ca pediatrul bebelusului ei i-a zis ca ginecul ar fi trebuit s-o informeze despre pregatirea sanilor inca din tipul sarcinii... la fel cum a zis si Malinas..masaj.
28+
Thomas
miram spune:
Nu mai stiu care vroia sa faca o statistica cu dimensiunile, dar ale mele sunt astea: 1.70m si 58-59kg inainte de-a ramane gravida, acum am 64kg si 92 cm in dreptul buricului. O fi mult o fi putin...?
Mira26+baietel iubit
bebecris spune:
eu asa stima ca din luna a 8-a e bine sa ne dam cu garmastan...
pt statistica: 1.65 greutate inainte de sarcina 59 kg...acum am 77 kg si ceva. mentionez ca m-am lasat de fumat cum am aflat ca sunt gravi si am luat brusc in greutate...7 kg in 2 saptam....dupa care am luat normal...nu m-am masurat ca nu am cu ce la servici...dar cand ajung acasa ma masor....promit!!!!
30+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
futuremother spune:
asa este, in timpul sarcinii este recomandat masajul sanilor pt formarea mameloanelor .... eu pot sa va spun ca la fetita nu aveam mamelon deloc si sugea mititica din toate partile asa ca s- au format f repede .....am stat linistita ca atunci cand voi face al doilea bb nu vor mai fi probleme .....de unde ? nu am nici urma de mamelon format dar nici nu ma mai ingrijorez. dupa parerea mea copilul rezolva multe: el e si 'pompa' cea mai buna si 'masajul' cel mai eficient.
pentru toate sarbatoritele de azi
29+
si mamica 
AMR 11 sapt
miram spune:
Si eu m-am lasat de fumat cam la vreo 10 zile dupa ce am aflat ca sunt gravida.Si eram fumatoare de la 14 ani( am aproape 30 ani), bagam un pachet si ceva. Mie nu mi s-a intamplat nimic spectaculos in sensul greutatii, dar si daca m-as fi ingrasat nu 7 ci 10 kg tot cred ca as fi facut cel mai bun lucru. Asa ca Bebecris nu conteaza ca ai luat in greutate de la lasatul de fumat, o sa fi mult mai sportiva dupa nastere si ai sa slabesti mai repede, ai sa arati mai bine ca inainte si cel mai important ai sa ai un bebe sanatos. In plus nu te simti vinovata 8 luni de zile din cauza tigarii...asta e mare lucru.
Mira26+baietel iubit
madutza spune:
Andreyuta, stai mei linistita. Nu se opreste colostrul. Chiar daca se opreste acum, vine el cand nasti. Chiar daca ai suparari, incearca sa stai totusi in pat, sa odihnesti butica, sa nu te mai intepe. Uite, eu am avut o perioada colostru si de fro 2 saptamani nu mai am. Dar sunt sigura ca voi alapta fara probleme, chiar daca fac cezariana.
Simona, sunt sigura ca vei ajunge cat mai aproape de termen cu bine. Cu toate ca ti-e greu acum, o sa ai a mare satisfactie pentru ceea ce vei realiza. Multa rabdare si putere!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
Ramo ai PM in legatura cu TT
Fetelor eu sunt foarte obosita azi fara chef de nimic dupa ce am dantuit ieri toata ziua la botezul nepotelei mele...sunt ca in transa azi...si din pacate sotul nu mai vine maine acasa...vine vineri...daca nu mai intervine ceva....
Imi cer scuze ca nu va scriu nimic altceva, dar azi chiar nu sunt in apele mele...imi iau revansa dupa aceea.
Pupici la toate gravidutzele.
Babyzapi
fericita 29+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru