AM INVINS!!!???
Raspunsuri - Pagina 2
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !Scuze ca ma bag; dar eu am inteles ca e valabil doar pt femeile care au ca si cazua a sterilitatii doar probleme hormonale; si nu au si alte cauze organice-tompe infundate, etc
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
claudia_prea spune:
Fetelor, asa cum am inteles eu problema, nu este altceva decat continuarea legii si intocmirea comisiilor ce trebuiau sa dea aprobarea din partea CNAS pe retele compensate. Asa cum atrasesem atentia si mai de mult, chiar daca medicamentele necesare noua apar in lista de compensate 50% sau gratuite, acestea se prescriu compensat conform protocoalelor terapeutice, protocoale ce spuneau foarte clar ca se dau medicamentele de stimulare doar in probleme hormonale si pacientele sa aiba trompele viabile, iar marea majoritate a noastra care ajungem sa facem FIV tocmai lipsa trompelor sau trompe infundate sau probleme de fertilitate masculina ne fac sa ajungem acolo.
Totul este praf aruncat in ochii nostri, si vezi Doamne ce multe fac ei pentru noi, insa in realitate pe noi nu ne ajuta cu nimic. Lupta noastra trebuie dusa mai departe, si mai ales sa atragem atentia asupra acestor aspecte.
Daca perseveram vom invinge, trebuie sa le aratam ca nu au de-a face cu niste amatori.
gabriella1 spune:
si-adica dupa ce am 10 hartii pe care scrie ca am trompa dreapta infundata,tre' sa mai trec si pe la comisie?pai ce, ma pensionez?sau hartiile alea nu mi le-au dat tot doctorii?!Doamne, cata porcarie in tara asta!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
catalina2307 spune:
Eu desi am probleme hormonale nu am nici o chemare sa dorm pe la usile dr. din comisie, sa ma trateze ca pe un rahat, sa dau spagi, sa fac analizele unde probabil iti sugereaza ei, sa mai astept si pe acolo si dupa toate astea sa vedem daca aproba comisia dosarul. Este praf in ochi.Peste tot in lumea asta este o procedura simpla,toate cuplurile infertile au dreptul la gratuitate cata vreme nu si-au provocat sterilitatea.Mi se face o silaaaaaaaaa....
sunshine4ever spune:
Pai in Romania intotdeuna ne spalam pe miini, casa nu zicem ca nu fac nimic.....dar cu infertilitatea masculiina cum va fi , ei nu pot fi luati in considerare? 
in asteptarea unui ingeras