Mamici din Arad... (105)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Cristiana, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu bona, chiar nu stiu pe nimeni. Nu stiu daca ai mai citit pe-aici, f greu am agsit si eu bona pentru Adelina.
Parerea mea ca trebuie sa puna si un pic de suflet in ceea ce face, nu doar asa mecanic ca doar copilul nu-i masinarie.
Cristina M, stiu despre baietelul care a decedat(statea in acelasi bloc cu niste prieteni), s-a si inchis atunci gradinita o perioada. ![]()
In legatura cu olita eu zic sa nu te stresezi si sa n-o stresezi nici pe Mara daca nu-i pregatita
. Adelina face pishu de 2 saptamani la olita, dar kk nu vrea, adica vrea sa stea in picioare pe olita cand face kk
, daca o pun jos imi zice "au" si nu vrea sa faca, probabil nu-i obisnuita cu pozitia.
Flavia, se mai intampla si la noi sa faca in chilotei, dar Ade vine si-mi zice, nu-i place sa simta ca-i uda.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Traim si noi si inca nu am inghetat in casa.
Gabi succes la servici si sa-ti traiasca fetita.Am vazut si pozele.Pe cand ma gandeam ca nu aveti o poza de familie..hop si poza.Tu ai fost tare sexoasa.Tortul mi-a facut pofta de dulce.
Alina si Clau multumim de dedicatii.Cu Mrs Big mi s-a facut dor de tinerete
.Ioi ce naiva eram pe atunci .Clau spor la invatat.
Miha nu mi-e dor de scoala dar mor de curioasa despre subiectul cu gemenii.Ce aspirator ti-ai luat?
Flavia bine ca ti-ai gasit femeie.
Ioana voi cum va descurcati cu piticii.Nu mai er plecat Ovi asa de mult sau cum faceti?
Ada zici ca citesti ceva psihologie a copilului?Ceva pt cazurile cand sunt 2 copii ai ceva sa-mi recomanzi?
Veronica imi pare rau de gradinita si intamplarile de acolo.
Maria_rubi tinem pumnii pt baietel sau fetita?
Mel a inceput si ea gradinita,impreuna cu prietenii ei
.Desi vine foarte extaziata de acolo si-mi povesteste cate-n luna si in stele ,seara tot spune ca a doaua zi nu mai merge pt ca vrea sa stea acasa cu mine si Serban.Banuiesc ca e putin geloasa pt ca altfel nu-mi explic.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
Ceau fetele,am citit tot ce-ati scris,dar nu mai apuc sa raspund la toate ,ca nu mai stiu deja ce si cum
Am avut zi plina ca am dus-o pe Diana la gradi,fuga la birou pe 9 (azi),de unde am plecat la 18,pe urma pana la ginecologie (am racit --strandul cu apa rece, na
) Diana a fost iar super ok la gradi,abia am trezit-o si azi dimineata si la amiaza era ultima in pat la gradi.Acasa se zbenguie la greu si imprastie tot ce se poate. Azi am gasit patul din dormitor plin cu cartile ei si nu numai deschise si ea instruia papusile - probabil era iar pe post de "duoamna" . A pomenit de doamna cea in varsta numind-o ... "DOAMNA BATRANUTZA" si acum stau ca pe ace sa nu cumva o apuce sa o strige cumva asa pe acolo ca e in stare 
![]()
La birou e ok pana acum,m-am mai obisnuit azi cu softul (am avut tot "pregatire" azi),ba chiar am gasit deja niste erori in conta,deci da-i si cauta
Am gasit si de unde provin in final,asa ca sa si le corecteze ala,nu sa imi ramana mie in carca
Pana vineri mai sta si el sa imi predea,iar de luni raman solo.
Cam atat,despre noi 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
Cristina, da, Mara a avut o perioada de olita pe la 9 luni cred dar am renuntat ca sa nu stresez copilul. Atunci statea si facea de fiecare data si kk si pisu. Acum imi pare rau ca nu am continuat, mai ales ca am citit cateva articole in care se spune ca, cu cat pui copilul mai devreme pe olita, chiar dupa ce invata sa stea in fund, cu atat mai repede se obisnuieste cu ea. In fine, omul din greseli invata, cu al doilea poate o sa procedez altfel.
Si totusi, unde e PP20?
de
Mara
POZE
alinamoro spune:
Carmen, chiar asa, nici noi n-am inghetat inca, dar simt ca-i frig noaptea.![]()
Sigur ii putin geloasa Mela ca tu ramii acasa cu Serban, dar se va obisnui ea.![]()
Moni, figura Dia cu "doamna batranutza".
Tu zi-i:" a, tanti aia draguta?" ![]()
Cristina, eu pe Dragos l-am pus la 7 luni pe olita si cu Ade nu m-am stresat deloc, am pus-o la 2 ani.
Am incercat s-o pun pe la 1 an jumate, dar n-a vrut sa stea, si acum face mai mult pe WC(cu capac) decat in olita.
Gradinita PP 20 e pe Simion Balint 7-9, am gasit acum cu Google. Str.S.Balint e paralela cu Vicentiu Babes, unde-s pasapoartele, buletinele, permisele...
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA nu merge
,ca la aia tanara ii zice "duoamna dlagutza"
...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 ALINA nu merge ,ca la aia tanara ii zice "duoamna dlagutza" ...MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI "Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |

La multi ani Nicolas!

Ioana, sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorul lui.
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
LA MULTI ANI NICOLAS!!!
Noapte buna fetele 
Claudelu spune:
Nicolas 
Sa cresti mare, sanatos si cuminte! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs
! Multumim 
Somleac spune:
La multi ani Nicolas, sa fi fericit in viata.
Ioai ce m-am distrat de Diana.
Sa va zic si eu de Matia. I-am dat jos scutecul sa-l schimb si n-am mai apucat sa-i pun altul ca a sunat telefonul si a trebuit sa notez ceva. Asa ca a ramas al meu in
gol. La un moment dat vine tot fuga la birou " mama, cut pocu caca" si tot tragea de mine. Cand ma duc la ei in camera am vazut ca Matia se pisulise pe porcu al mare de plus.
Concluzia: am copil paracios.
Cristina nu te stresa cu olita, mai are vreme pana la 2 ani. Si Matia e acum in perioada de refuz.
Cristiana , asta e cu femeile, eu ce sa mai spun prin cate am trecut cu ele. Multe ar vrea banii dar nu vor si sa presteze ca lumea pentru ei, sau altele nu pot ca nu le duce sufletul si mintea.
Carmen, sigur e geloasa. Si la noi e rece dimineata, asa ca am dat putin drumul la caldura.
Uff, ce lene mi-e. Habar n-am ce sa mai fac de mancare. Mai dati si voi idei.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008