Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sa va spun cum am calmat-o pe fii-mea???
i-am pus perdeaua in cap!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

sa va spun cum am calmat-o pe fii-mea???
i-am pus perdeaua in cap!!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am aparut si eu un pic! nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris de vineri, sper sa reusesc...candva , si nici acum nu prea pot sa scriu mult.
vreau sa pup randunici si puiuti de randucnici care isi serbeaza azi ziua numelui si sa le doresc sanatate si tot binele din lume!

siiii....amatoarelor de inghetata de struguri , sa le spun ca dupa indelungi cautari si aseara am luat din Cora o cutie de 800 ml (=400g)! buuuuuuun !!!

sper sa mai pot reveni azi!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu dau de baut si o praji virtuala, azi e ziua mea!
Acum chiar ma duc sa fac tiramisu, mi-am luat tot ce trebuie si il fac repede sa-l bag la frigi.

La multi ani tuturor Mariilor!

Cam slabuta activitatea pe ramurica...

Bravo Amira grasunica!
Liana, bine ai revenit!
Ce-i cu Mimo??a fugit la bulgari?
Naty, te-ai intors?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ok, merci de raspusurile prompte
Kya Sanziana ii cam de aceasi varsta cu Diana nu? Eu acuma de vreo 2 zile tot cochetez cu ideea sa-i dau cereale inainte de nani ca poate nu se mai trezeste atata noaptea si sper sa-i placa.
Ai inceput cu diversificarea? Eu la Diana numa mar, morcov si piersica i-am dat, sapt viitoare incep cu legumele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bai Amira s-a marait pana a dat-o in plans si apoi din plans in voma...ce o fi cu ea? nu stiu ce sa fac...acum a adormit. o durea-o ceva???
nu e de la dinti, cred, pt ca nu se vede nik pe gingie, si nici nu simt la deget...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hello, hello! ce mai faceti lume? stiu ca nu am mai intrat de mult, sper ca nu v-ati suparat ...azi suntem cam mofturici...cum plec de langa el cum se smiorcaie . a dormit o ora la pranz, timp in care s-a trezit de 3 ori plangand...are gingiutza foarte inflamata...sa fie asta motivul?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

salutare randunime!
multa vreme in zbor, de aceea si oboseala mea. se pare ca nu ma obisnuiesc cu programul de serviciu/casa, ca deja a trecit destul (din 21 iulie). dar tot superobosita sunt. ieri am dormit 3 ore, a stat randunoiul cu el, pentru prima data singur. a fost o experienta remarcabila. cred ca acum intelege si el cu adevarat de unde oboseala mea.
noi nu tare am facut schimbari, inca nu am inceput diversificarea, e bine, e rau, nu stiu, dar eu inca nu am simtit ca e momentul, sau nu m-am simtit inca in stare. parca e o alta etapa si mi-e greu sa-l las sa "creasca", ca imediat face 18 ani. nu stiu...

mai am taaaaaaaaare putin lapte. asta e. mai trag de el cat pot

trimit ca plange, revin de pot

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Cuscra, sigur.
Fetele care au facut vaccinul de 6 luni, cat a costat? ca sa stiu la ce suma sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Ok, merci de raspusurile prompte
Kya Sanziana ii cam de aceasi varsta cu Diana nu? Eu acuma de vreo 2 zile tot cochetez cu ideea sa-i dau cereale inainte de nani ca poate nu se mai trezeste atata noaptea si sper sa-i placa.
Ai inceput cu diversificarea? Eu la Diana numa mar, morcov si piersica i-am dat, sapt viitoare incep cu legumele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Sanziana e cu 10 zile mai mare. Si, da, cred ca cerealele in bibe inainte de nani o sa ii tina mai mult de foame. Dar vezi sa fie fara lapte, ca altfel ii dai lapte cu lapte Eu pun la 200 ml 3 masuri (ca sa ai asa o idee)

Eu am inceput cu diversificarea la 4 luni fara cateva zile. Am inceput cu suc de mar, apoi combinat cu suc de morcov. Prima masa solida a fost din cereale (Humana cu piersica si maracuja - de data asta cu lapte, pentru ca i le-am facut cu apa si i le-am dat cu lingurita). Apoi am inceput cu piureurile de fructe. Si mai tarziu cu legumele.
Din experienta mea, si vad ca si tu ai facut aceeasi "greseala": pentru ca a gustat mai intai fructele, legumele nu i-au mai placut. Le accepta mai usor daca ii picur niste zeama de lamaie in piure.
Multa bafta cu Diana!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput