Minunatele Scorpiute (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor
azi am fost la dr cu alex, am primit tratament luni mergem din nou la control...speram sa treaca tusea rapid
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata fetele
iaca n-am somn...bantui pe Dc,am mancat pe la 5 a.m,am luat picaturile si ma scoate din minti sotul meu ca doarme neintors.
Va pup si va doresc o zi minunata!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fete minunate !
Haideti la si povesti !
Ieir n-am apucat sa intru, mi-am facut datoria cu plimbatul declaratiilor pe la institutiile statului.
Gabriella, manechin trebuia sa te faci cu asa metabolism !
Monica, vine weekendul, poate se reface total Alex, acasa.
Asa sper si eu de la Cristinuca, pe care a luat-o raceala usor, ca a alergat numai in camasuta pe afara, in pauza mare.
Nu am poze cu ea in uniforma scolii, ca nu avem inca, cravata, dar am poze de la prima zi de scoala si inca, cateva din septembrie, veti gasi, acolo.
Ana, asa si la noi, friiiiiig si innourat intr-una din weekend-ul trecut. Haide, soare, haide !
O zi cat mai faina, fetelor ! Poate ne mai "vedem" aiz, pe aici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

nu -s buna de manechin ca-s urata si batrana.Fetele,daca la 5 ma plimbam prin casa acu' mi-e somn,de la mastodynon ...cica da si halucinatii.Las'Anina,vin la tine sa pap ..cica pomana ingrasa

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Gabriella, hai, ca pe langa cei 3 copii din casa, poate, poate mananci mai cu pofta si tu !
Urata si batrana....nu cred, pana nu vad cu ochii mei !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

DODO, mesajul asta e ptr tine:
(l-am primit eu)
buna, de ce sa inchis subiectul de la generale. eu cum iau contact cu mamica, am incercat ieri sa sun si era tel inchis.
ii poti spune tu sa-mi scrie un PM sau un mail? clauandy@yahoo.com
fara reteta nu pot lua medicamente, am sunat ieri la farmacii, medicamentele le au si costa 29,15 euro 30 de ampule.
da-mi te rog de stire
Claudia

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Buna dimineata, fete minunate !
Haideti la si povesti !
Ieir n-am apucat sa intru, mi-am facut datoria cu plimbatul declaratiilor pe la institutiile statului.
Gabriella, manechin trebuia sa te faci cu asa metabolism !
Monica, vine weekendul, poate se reface total Alex, acasa.
Asa sper si eu de la Cristinuca, pe care a luat-o raceala usor, ca a alergat numai in camasuta pe afara, in pauza mare.
Nu am poze cu ea in uniforma scolii, ca nu avem inca, cravata, dar am poze de la prima zi de scoala si inca, cateva din septembrie, veti gasi, acolo.
Ana, asa si la noi, friiiiiig si innourat intr-una din weekend-ul trecut. Haide, soare, haide !
O zi cat mai faina, fetelor ! Poate ne mai "vedem" aiz, pe aici !

nina, ce mare s-a facut cristina.doamne, ce trece impul.nu stiam ca se mai face pod de flori la clasa intai.am crezut ca a cazut treaba.bafta multa.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Anina,sa mor io daca nu vin si stau o saptamana la tine.Io cumpar tot ce trebuie,tu pregatesti si mananc la gramada ,poate asa macar un gram se prinde !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor...

Eu is aiurita de cap,Marius e plin de virusi,galcile cat gogonelele,mucii de se ineaca si cu tuse de sparge timpanele...ia antibiotic,insa parca nu are efect.E moale ca o carpa.Acu' juma de ora am tras o fuga de la servici si l-am luat de la munca si l-am debarcat acasa...L-am sunat si abia de il auzeam de sub pilota...Partea cea mai grea in toata chestia asta este ca e mai rau ca Luana de mofturos si nervos...

Nah,gata m-am plans si eu.Va pup si va doresc weekend excelent....

PS.Nina...in timp ce scriam a iesit soarele...uraaaa!Ai facut tu vreun voo doo ceva...Si frumoase poze,frumoasa bobocica de clasa I ai!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Hello din nou, minunatelor !
Adriana, in ciuda ploii si a racorii, datorita emotiilor si a momentului, a fost minunat la scoala in prima zi. Pana si Cristi(care face pe durul, mereu ) a zis ca a simtit fiori in stomac si un nod in gat, vazandu-si mica scolarita in prima zi de scoala.
Multumesc !
Am sa ma uit si eu pe pozele voastre in weekend, ca ni s-a reparat PC-ul.
Razvan ce spune, cum e la gradi ?
Gabriella, daca gatesc eu...nu mai ai sanse sa te ingrasi. Noi locuim cu mama si ea gateste. Doar daca e plecata ma mai bag eu la bucatarie sau cand incercam ceva nou de la fete.
Apropos, Monica sau fetele, stiti vreo reteta mai speciala de gatit pestele ? Noi tot prajit in faina sau pane il facem. Sau in folie de aluminiu la cuptor, dar am citit ca nu e sanatos in folie de aluminiu. Iar pe gratar, trebuie unul mai grasutz, sa mai si ramana ceva dupa coacere.
Ana, insanatosire grabnica lui Marius, ca iti transmite si tie starea de nervozitate, cred. Numai barbat bolnav sa nu avem !
Multumesc pentru mesajele de la poze si pt. urarile adresate Cristinei ! Sa te auda Bunul Dumnezeu !
Cat despre bb2, mi-ar place enorm, chiar si acum, dar....n-am cu cine sa-l fac. Cristi nu vrea, desi, tot ii bat apropo-ul, ocoleste discutia.
Pe de-o parte ii dau dreptate, pe de alta tare mi-am dorit macar 2 copilasi.
Laurici, multumesc pentru mesaje ! Ce faceti, nu ai timp sa scri cateva randuri ? noi te asteptam cu drag !
Un weekend cat mai fain, fetelor, in ciuda vremii de afara !

Mergi la inceput