Minunatele Scorpiute (60)
Raspunsuri - Pagina 4
nastasie spune:
nina, nu am apucat inca.stiam ca e pana la 1octombrie.vroiam la spiru la contabilitate.acum astept sa-l vad pe razvan ok si dupa aia si eu la rand.ca si sotul meu vrea, dar la psihologie.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
minunatelor,
Am aparut si eu pe aici.
Ana ma bucur ca sunteti "in parametri",DD sa-l odihneasca pe bunicul lui Alex.
Adriana stiu ca la spiru haret la fara frecventa s-au facut inscrierile(s-a inscris cumnatul meu in august pe 28-si intelesesem ca-i ultima zi),daca gresesc 
Mihaela drum bun,
;
Mira
si
in curand am sa schimb adresa
;
Monica inghit in secla tortuletz,dar promit ca pana nascx nu mai deschid nici o poza cu praji/torturi de la tine .Sunt "mortale".Gust au si ale mele dar in veci,vecilor amin daca ar arata asa
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
buna minunatelor
nina
Alex este in clasa I aici care a inceput cu jumate de an inainte ca el sa trebuiasca sa inceapa scoala acasa...eu daca erama casa in ro acum in sept l-as fi dat la scoala la 7 ani si 3 luni
deci cand ne intoarcem o sa fie in aceeasi clasa cu kiki
Si lui i se mai misca 2 dintisori si e super incantat ca o sa vina zana la el ![]()
Ana
, Dumnezeu sa-l odihneasca pe socrul tau 
dodolici, pai sa nu te mai uiti ![]()

mira
bine ca ati scapat de gaura neagra
ce mai fac prichindeii?
Mihaela,adriana
si pe voi si pe pitici
noi suntem bine, maine are ruxi serbare la gradinita o sa fie vrajitoare insa este asa de frumushica in rochitza asta ca tot printesa pare...si nu vrajitoare
(deh o laud si eu ca e a mea)
l-am invoit si pe alex 2 ore maine de la scoala sa vina si el la festa lui ruxi care dupa serbare se lasa cu o mica petrecere si cum sa scape el asa ceva ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ana68 spune:
'Neata si o zi excelenta sa aveti....ma bucur ca vine weekendul..
Multumesc,dragelor,de compasiune!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Ma bucur si io, ca Ana, e weekend, ca mi se incheie imediat programul !
Adriana, bafta, sa fii studenta si la fel si sotul ! 
Gabi, pregatesti ceva dulce in weekend ? ![]()
Eu am noroc, sa zic asa, ca am scapat de preparatele mai dulci, din cauza diabetului Cristinei. ![]()
Monica, cred ca din cauza anotimpurilor sunt mai avansati cu inceperea scolii pe acolo. Inseamna ca tu nu prea ai de la cine sa afli noutati, doar noi, de la tine. ![]()
Un weekend cat mai fain, va doresc !
Edit: Fetelor, Cristina e mare amatoare de Danonino, vara prefacandu-l in inghetata. Drept urmare, am trimis si eu 2 poze cu ea si cu Eszter la concursul de pe prima pagina, cu inghetata Danonino. Maine e ultima zi de vot, daca va plac www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino" target="_blank">pozele noastre poate le votati si voi. ![]()
Multumesc ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
noi am fost la serbare, a fost tare frumos, au avut un dans al florilor si o sceneta tot pe dans cu frumoasa din padurea adormita, ruxi fiindca vrajitoarea care adormea printesa
si-a intrat f bine in rol ![]()
nina
votat si cristinuta si cu verishoara cea micuta si draguta
dimpotriva, eu am sa aflu f multe de la voi fiindca tare as vrea sa facem si noi programa de acasa...cea de aici difera f mult...
pe toate sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anina_n Gabi, pregatesti ceva dulce in weekend ? Eu am noroc, sa zic asa, ca am scapat de preparatele mai dulci, din cauza diabetului Cristinei. |
In general da,dar acum sigur NU.
Azi am semnat actele casei.De maine incep cu praf...
,de luni cu celalalte urgenteNu va spun ca rata e cat tot salariul sotului dar sper ca o sa ne descurcam
.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
monica-elizabet spune:
dodo, bravo! ma bucur pentru voi felicitari!
ai grija sa nu faci efort ai grija de burtika da?
sa dea DD sa va descurcati cu ratele
mai ales pe bogdanici
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Dodo-pui spune:
Monica
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!