Minunatele Scorpiute (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, nu le luam pentru reglarea.am fost data putin peste cap de la ele, in sensul ca nu m-am simtit bine.dar trebuia oricum sa fac si o pauza.marea e urata.o singura data am fost de cand s-a facut frig, in rest din cauza vantului nu prea poti sa mergi acolo.si cand ma gandesc ca acum 3 saptamani faceam baie sau cam asa si dintr-o data e asa pustiu in mamaia, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vara.
da, ana, asa sunt scorpionii.se ascund, nu-si arata trairile.nu degeaba imi zice mie multa lume ca sunt rece, dar eu de fapt nu sunt asa, dar nu sunt asa...stiti voi.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,la minunate!n-am mai scris de o saptamana,dra parca a trecut o luna,am avut ceva de citit din urma!
nina,ca de obicei,esti o draguta!iti multumesc din suflet1ma gandeam sa trimit un email la povestiri adevarate...insa nu stiu cum ar fi mai bine sa procedez,sa il trimit eu sau sa trimita cineva pt mine?ideea este ca am o strangere de inima,sincer imi este teama de esec..nici nu stiu unde sa mai incerc....
monicamulta sanatate lui alex,refacere rapida!asa sunt cand sunt mici,mai sensibili!
mira,la cat mai multi ani impreuna,cu sanatate si multe bucurii!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

adriana,spor la treaba pt bb2,sper sa va iasa din prima!
si eu ca toti scorpionii,sunt un pic mai rece...!intr-adevar,nu prea ma exteriorizez!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dragelor
am citit cam pe diagonala fiindca azi nu a avut timp delok...de fapt timp am avut...dar s-a scurs f repede
multumim de urari si griji
Alex este mai bine, tusea a mai disparut, am fost din nou la control...mie imi era frica sa nu fie din nou sinuzita ca acum 2 ani ca tot asa a avut o tuse prelungita...dar nu...dr-ul a zis ca nu este si ca icnet, incet in urmatoarele zile o sa dispara de tot...Doamne ajuta

Ano, sanatate multa deci sa inteleg ca omu' a fost bun la suflet si ti-a dat si tie mey parca ai povestit de al meu acum la fel face si el cand ma vede bolnava...ia aia, bea aia, nu mai sta asa, imi aduce pastile si mie imi vine sa-l arunc pe geam ca nu mai tace stiu ca de grija face asa...dar cine mai suporta atunci un varsator cicalitor

Mihaela incearca sa aflii mai intai cum ar fi mai bine de la cineva care a fost la emisiune, bafta si multumim si voua

nina stai sa vezi ca e abia inceputul...o sa se obisnuiasca sa se trezeasca inainte sa sune ceasul
ce frumos...la cules de castane si ghinde...si eu cu alex culegeam castane si frunze uscate si facem tablouri...aici...nu avem de unde

mira, La multi ani fericiti impreuna m-ai facut sa rac cum a pelcat saracul David...si alex mai zice cateodata...plec...

adriana si pe tine si pe razvanel

sa aveti o saptamana minunata
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

mihaela, merci mult.de la craciun ne "apucam" de bb.
monica, sanatate multa lui alex.sa auzim numai de bine.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Adriana, am inteles cum e cu pastilutele. Asadar de Craciun veti avea....
Sanatate, va doresc, sa va puteti implini dorinta !
Si asa cu marea, e urata, acum. Toata lumea credea ca se va prelungi sezonul estival, dar uite ca s-a cam termint, mult prea curand.

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Ninocika...bine ca sunteti sanatosi!Poate pe al tau ca bradul il ambitioneaza chestia de a nu mai face un copil si faptul ca Cristinuta are problema de diabet si,cine stie?,s-a speriat...Dar se pot intampla si mici accidente...pai nu?Hehehehehe,sunt carcotasa acuma...

Ana, asa e, ii este teama. Mai ales ca am vazut la Buzias si cazuri(3 pana acum) in care ambii copii aveau diabet. Facut nu deodata, dar aparut in cele din urma, la distanta de cativa ani si la cel de-al 2-lea. Asa ca, exista riscul acesta.
Cred ca nu imi ramane decat sa ma bucur de nepotica mica si mai tarziu, poate si de alti nepoti.
Mihaela, ce face Andreea, cum i se pare in cl. a V-a ?
Nepotelei mele, Medeea, ii place, deocamdata. desi, in fiecare zi, mai in fiecare pauza, merge in clasa fostei invatatoare, unde e Cristina acum, in cl. I.
Despre povestea lui Mihaita, eu zic sa o trimiti tu, mai intai si apoi o trimitem si noi, cu rugamintea de a va ajuta.
Nu are de ce sa iti fie teama. Trebuie sa incerci si calea aceasta. Nu ai nimic de pierdut, decat daca nu trimiti povestea.
Hai, curaj, va fi bine, pana la urma !
Monica, ma bucur ca Alex e mai bine ! Sa se faca bine de tot, sa nu-l mai chinuiasca tusea niciodata !
Nu am reusit ieri sa descarc pozele, sper sa reusesc, azi.
va doresc o zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
Tare dor mi-a fost de voi desi ca timp se pare ca nu am lipsit prea mult.

Nu am citit nimic din urma inca,dar o sa am ceva timp maine cand incepe si Bogdi gradinita.Este foarte fericit si eu pe langa el.
Saptamana viitoare voi merga sa-l vad si pe BB2 caci tare l-am stresat zilele acestea cu mutatul si cu toata nebuneala ce a urmat.Ce e mai greu a trecut.Mai am putine acte de mutat,dar dupa ce ne vom schimba buletinele si acelea sper sa se rezolve repede,sper.

si revin cu drag.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

nina,si pana la craciundar ne ferim ca sa nu fie efectul pastilelor.
dodo, bine ai revenit.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ia te uita ce subiect am descoperit eu aici pe forum........... mmmmmmmmmmmm mi se potriveste ca o manusa si ce manusa..........
Sunt si eu o scorpioanca rea in adevaratul sens al cuvantului.......rrrrrrrrrrrrrrrrrr........... mi se potiveste si zodia si cam tot ce se spune babeste despre noi ....scorpiile....
Sunt nascuta pe 27 10 1982 la ora 7 dimineata si de atunci imi duc existenta in orasul asta poluat numit Bucuresti. Am un bebe de aproape 9 luni care imi mananca tot timpul dar..... mai scap si eu pe aici pe DC cand doarme..........
Va virtual ca face to face nici mie nu imi place!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna minunatelor,
miky, bine ai venit la scorpiute
nina, of...deci nu-ti paote garanta nimeni ca bb2 nu ar face si el diabet la un mom dat...imi pare rau... dar lasa...aveti o familie maaare si frumoasa voi sunteti uniti cu totii si vorba ta...te bucuri de nepotele
multumim de urarile de sanatate, Alex chiar a fost bine azi noapte nu a mai tusit aproape delok...azi da...dar se vede ca e pe trecute...Doamne ajuta
dodo ma bucur ca sunteti bine
adriana,e f bine ca astepti sa treaca ef pastilutelor
ana, mihaela, gabriela, mira pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput