Yahoo! Account Service...?!?
Iata ce am primit pe mail:
Dear Account User,
This Email is from Yahoo Customer Care and we are sending it to every Yahoo Email User Accounts Owner for safety. we are having congestions due to the anonymous registration of yahoo accounts so we are shutting down some yahoo accounts and your account was among those to be deleted.We are sending you this email to so that you can verify and let us know if you still want to use this account.If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name,password,date of birth and your country information would be needed to verify your account.
Due to the congestion in all Yahoo users and removal of all unused Yahoo Accounts, Yahoo would be shutting down all unused Accounts, You will have to confirm your E-mail by filling out your Login Information below after clicking the reply button, or your account will be suspended within 24 hours for security reasons.
* User name: ..............................
* Password: ................................
* Date of Birth: ............................
* Country Or Territory: ................
After following the instructions in the sheet, your account will not be interrupted and will continue as normal. Thanks for your attention to this request. We apologize for any inconveniences.
Warning!!! Account owner that refuses to update his/her account after two weeks of receiving this warning will lose his or her account permanently.
Sincerely.
Yahoo! Account Service.
Customer Care
ce sa cred????
Raspunsuri
Oana_B spune:
Astia cu spamu' n-au aflat inca se pare ca yahoo mai are 2 domenii de email ca poate nu se chinuiau atat sa mai fure adrese.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april Iata ce am primit pe mail: Dear Account User, This Email is from Yahoo Customer Care and we are sending it to every Yahoo Email User Accounts Owner for safety. we are having congestions due to the anonymous registration of yahoo accounts so we are shutting down some yahoo accounts and your account was among those to be deleted.We are sending you this email to so that you can verify and let us know if you still want to use this account.If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name,password,date of birth and your country information would be needed to verify your account. Due to the congestion in all Yahoo users and removal of all unused Yahoo Accounts, Yahoo would be shutting down all unused Accounts, You will have to confirm your E-mail by filling out your Login Information below after clicking the reply button, or your account will be suspended within 24 hours for security reasons. * User name: .............................. * Password: ................................ * Date of Birth: ............................ * Country Or Territory: ................ After following the instructions in the sheet, your account will not be interrupted and will continue as normal. Thanks for your attention to this request. We apologize for any inconveniences. Warning!!! Account owner that refuses to update his/her account after two weeks of receiving this warning will lose his or her account permanently. Sincerely. Yahoo! Account Service. Customer Care ce sa cred???? |
ca un idiot incearca marea cu degetul poate pica vreun fraier si ii da userul si passul.
eu i-as da reply si i-as zice : user name-ul il stii iar parola este get lost mother f....er
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
espiritu spune:
citat din mesajul lui april m-am gandit ca ceva nu e ok, dar nu eram sigura |
rahaturile de acest gen sunt din mai grave decat alea pe care le primesti sub forma de mass pe messenger(alea ca se inchide yahoo daca nu trimiti un rahat de mesaj la toata lista).
Tethys spune:
Daca tot e vorba despre Yahoo-mail, hai sa va intreb si eu ceva... In perioada cand testau trecerea de la "Yahoo-mail clasic" la Yahoo-mail de acum (varianta 'moderna' ), imi tot aparea ca, baza de date a Yahoo-ului U.S. e prea aglomerata... siii... sa dau O.k., pentru a trece in baza de date a Yahoo-ului U.K. ... Sper ca, nu a fost si ala vreun spam... sau ceva de genul asta! Voi ce stiti?!? Sa stau linistita sau nu?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
espiritu spune:
citat din mesajul lui cryna77 Daca tot e vorba despre Yahoo-mail, hai sa va intreb si eu ceva... In perioada cand testau trecerea de la "Yahoo-mail clasic" la Yahoo-mail de acum (varianta 'moderna' ), imi tot aparea ca, baza de date a Yahoo-ului U.S. e prea aglomerata... siii... sa dau O.k., pentru a trece in baza de date a Yahoo-ului U.K. ... Sper ca, nu a fost si ala vreun spam... sau ceva de genul asta! Voi ce stiti?!? Sa stau linistita sau nu? "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! |
spam sigur.ai dat ok?ca daca ar fi fost pe bune(ceea ce ma mir) acum ar fi trebuit sa ai o adresa de mail de genul nume@yahoo.co.uk
Tethys spune:
Ahaaa... deci, sa ma astept la probleme-n viitor?!? Ca, dadui ok., si nu mi-a aparut adresa de e-mail schimbata ... Or sa ma caute, cumva, cei de la Interpool ? Sau, ce altceva rau se poate intampla? Ce anume fac spamerii cu adresele de e-mail?!?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Mai, da' va supararati rau pe mine... de nu-mi mai raspundeti...
espiritu spune:
citat din mesajul lui cryna77 Mai, da' va supararati rau pe mine... de nu-mi mai raspundeti... "Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!! |
http://en.wikipedia.org/wiki/E-mail_spam
http://www.private.org.il/harvest.html