Sunt mamica unei fetite de 1 an si 4 luni care la 1 octombrie va incepe sa mearga la cresa . (de stat)In ciuda faptului ca cresa e chiar langa blocul unde locuim (Cluj Napoca), cu cat se apropie mai mult momentul, incep sa am tot felul de temeri. Deschid acest subiect in idea in care as dori sa ne impartasiti informatii despre cresele de stat pe care le-au frecventat copiii vostri.In afara de raceli si tot felul de alte boli care sunt inerente, ce alte probleme ar mai putea aparea? De curand, cineva mi-a zis ca de fapt nu au destule locuri la cresa respectiva si ca sunt mai multi copii decat numarul de paturi. Cam la ce altceva ma pot astepta?
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Buna Adriana!Si eu o sa-mi duc fetita la cresa din data de 15 sept, numai ca ea e un pic mai marisoara are un an si 11 luni, va merge la cresa nr 5 din cartierul manastur, dar nici eu nu stiu prea multe despre ce este acolo asa doar cum am vazut cate putin.Stau cu inima starnsa cand vad ca trece repede timpul si trebuie sa o duc la cresa.Alexia la ce cresa va merge?
Alexia va merge la cresa din Marasti, str Cojocnei, e la o aruncatura de bat de locuinta noastra. Te astept cu detalii dupa 15 septembrie, sa imi spui cum se adapteaza, ce mananca, chestii din astea...Daca vrei poti intra pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126179&whichpage=8
ALEXIA(28 aprilie 2007)