FIV 190

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Din cate am inteles de la medicii mei din Grecia (care asa cum am mai spus colaboreaza cu Medsana) intr-o luna - doua se deschide o noua clinica .Nu stiu daca este tot in cadru Medsana dar am inteles ca nu se compara cu nici o clinica din cele existente. Detalii mai multe nu detin deocamdata dar daca va intereseaza va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Seara buna!Fetelor cum Dumnezeu pot face o programare la Giulesti? Sun dimineata imi baga ocupat ,dupa ora 14 suna dar nu raspunde nimeni.Stiti cumva alt nr. inafara de aceste 0231316277?Maria inca nu am programare la Giulesti sper sa o fac cit mai repede ,da as vrea sa fac la Giulesti FIV-ul iar monitorizarie la Ginera.Azi am ridicat rezultatul la progesteron di ziua a21 -14,79 nu este chiar rau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ALINR de tel care este scris,pare gresit,este incomplet.nr de telef al centralei de la Giulesti este:316.12.83 cu prefixul 021 in fata cred,si ceri prin centrala unde vrei sa vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Kineta cred ca au defect ceva ptr ca am sunat la centrala si de acolo mi-a dat nr.,am sunat si la planificare familiala si tot la acest nr m-au indrumat.Am sa incerc si miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Fetelor, din pacate eu nu am vesti chiar bune.
Ieri am avut punctia si din fsa clinica a rezultat ca mi-au extras 25 ovocite si am optat pt congelare.
Problema e ca ma simt rau, ma doare burta ingrozitor. Ieri nu reuseam nici sa stau in fund, nu reusesc sa fac pipi caci am dureri mari. Nu stiu ce se intampla...
Doctorul mi-a spus ieri ca am un risc crescut de hiperstimulare si ca s-ar putea sa se amane transferul pt ciclul urmator, sa congeleze embrionii.
Sunt fff. confuza, nu ma asteptam la asa ceva si am nevoie de sfaturi.
Va rog, cele care ati patit la fel, cum s-a rezolvat totul, ce ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ali - si eu am sunat ieri la Giulesti ca sa imi dea legatura la farmacie sa intreb de puregon pen si tot asa suna si nu raspundea nimeni;
Gabita- ai facut hiperstimulare sigur dar stai linistita ca tot raul o sa fie spre bine; bea multa apa si mananca albus de ou si dr. ar trebui sa ti prescrie perfuzii cu albumina din cate stiu eu; in legatura cu embriotransferul poate au dreptate sa amane si sa congeleze embrionii si sa continuati cand totul va fi OK si sanse multe de reusita;

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Nusy: Daca ai timp, te rog da-mi un pm cu analizele care trebuie facute, as vrea sa fac deja cateva si atunci cand ajung la dr. sa nu mai pierd timp....La noi trebuie refacuta si spermograma si nu stiu cum sa procedez....ar trebui sa fac si pentru asta programare daca vreau s-o avem facuta sau se poate face atunci cand ajungi al dr.?! Poti sa-mi spui daca ti-au recomandat un anume laborator pentru analize? Multumesc anticipat!
Catalina: Eu sunt interesata, mai ales daca spui ca va fi o clinica care nu se compara cu celelalte!! Poate ne tii la curent!!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

gabita78 intr-adevar simptomele sunt de hiperstimulare. Si eu am patit la fel, insa la 8 zile de la ET. Ma durea burta ingrozitor la orice miscare, mi s-a umflat de parca eram in luna a 5-a cel putin, nu puteam respira cum trebuie, si aveam asa o senzatie ca si cand ai mancat prea mult si ti-e burta arhiplina. Dr. mi-a spus ca am ovarul cat pumnul, si ceva lichid in burtica. A fost destul de grav. Am baut multa apa (chiar si fortat) si am stat numai in pat. Dr. mi-a prescris medrol 16 mg. A inceput sa se amelioreze cam in 10 zile. Asta si pentru ca testul mi-a iesit pozitiv deci stiam deja ca sunt si dr. a spus (de altfel am citit si eu pe net) ca in cazul in care se prinde si esti graviduta simptomele trec mai greu. Intr-adevar de tot mi-a trecut cam intr-o luna jumate.

tuturor.

Eni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Multumesc mult pt. sfaturi!
Fetelor, parca mi-e un pic mai bine caci am tinut toata noaptea gheata pe burta, am fiert oua sa mananc albusul si beau multe lichide.
Azi ma vor suna de la clinica sa-mi spuna cati embrioni s-au format, sper sa nu patesc ca data trecuta cand nu s-a format nici unul.Oricum , am emotii mari si sper ca totusi sa-mi faca transferul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

gabita, la 25 ovocite recoltate nici nu ma mir ca ai facut hiperstimulare. In acest caz dr. trebuie sa aiba grija de tine. Cand eram si eu la riscul de hiperstimulare m-au internat in spital pt supraveghere.
Ti-au zis bine fetele: albus de ou si apa. Cantareste-te zilnic, nu trebuie sa cresti brusc in greutate. Urmareste de asemenea sa nu elimini mai putin lichid decat bei. E f. important.
Oricum la hiperstimulare sansele sa se prinda sunt mult mai mari.
Iti tin pumnii si anunta-ne despre embrionasii.

Mergi la inceput