Mamma Mia!

Mamma Mia! | Autor: Marox

Link direct la acest mesaj

Ati vazut filmul? Sau, eventual, comedia muzicala?

BO (url="http://www.allocine.fr/video/player_gen_cmedia=18817587&cfilm=125562.html"]aici[/url]

Mi-a placut foarte mult, un film lejer, amuzant, decontractant, care ne face sa mai prelungim putin vacanta cu superbele imagini din Grecia si, of course, cu muzica excelenta. Ai zice ca ABBA a scris special pentru comedia muzicala, am ramas uimita cum toate cintecele lor s-au succedat in mod coerent si si-au gasit locul in scenariu. De asemenea am apreciat ca desi parea un film muzical pentru adolescenti, muzica, soare si love story, de fapt personajele si actorii, cu citeva exceptii, aveau 20 de ani cind era ABBA in voga. Meryl Streep si Pierce Brosnan isi afisau cu nonsalanta ridurile...ceea ce nu-i impiedica sa cinte si sa danseze intr-un ritm...disco. Iar Colin Firth , oh, là, là, preferatul meu!!!

Mentiune speciala pentru genericul de sfirsit, paiete si stras, si un Waterloo de milioane!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Nu l-am vazut, stiu de el si il pandesc de cateva saptamani bune sa apara pe sursa mea de descarcat filme! Sper sa nu mai am mult de asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu il urmaresc de ceva timp ... abia astept sa-l vad !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

vazut, placut!

cantecele ABBA le stiu pe de rost, nu ca m-as numi fan infocat dar imi plac!
am aflat de film si l-am descarcat de pe net, initial doar pt coloana sonora si pt Pierce Brosnan
filmul insa mi-a mers la suflet, desi calitatea lasa un pic de dorit (imaginea nu era la calitate maxima)

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si mie imi plac melodiile celor de la Abba, iar de Colin Firth nu mai zic :) Asa ca am in plan sa vizionez si eu filmul imediat ce apare pe dvd.

Mergi la inceput