PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 10
J G spune:
Moni multumesc, am mancat mere dar imi faceau super-rau, nu stiam ca trebuie sa le razi si sa le lasi sa "rugineasca", ce chestie, mereu aflu lucruri noi.
Ma duc acum sa rad un mar.
Nu mai zice de ionatane, sunt viata mea, mai ales alea "cu plasa".
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
Eu musc din ele asa direct.Dar se pare ca pentru stomac sunt mai bune asa cum le face mami rase penru prajitura,ce bun e sucul ala
Noua ne facea mami des mere rase cu biscuiti rasi cand eram mici,era unul din alimentele nelipsite.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
La noi e show.A venit Diana sus cu cadoul din pufuleti,un pistol cu "gloante" Numai ca gloantele-s niste betze cu cauciuc la capat,normal terbuie sa se lipeasca pe perete,dar zboara ca frasu' si nu se lipesc,in plus e aiurea arcul ca abia stau in pistol.Dupa cateva demonstratii, convinge-o pe Diana ca nu merge,ca nu stau alea etc.la care ea: "TLEBE UN SHULUB SA PUI ACOLO" si s-a mai dus si in bucatarie sa deschida usa la camara,chipurile sa caute suruburi,de l-a enervat pe taica-su care nu pricepea ce vrea.
Merg ca iar zbiara,e zombie de oboseala.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
miraklucker spune:
Moni poti sa-i dai Cavit... junior, nu??? sunt doar vitamine si ulei de peste poti. si eu le dadeam la ai mei mai ales in sezonul rece.
Deci azi au terminat cu perioada de acomodare la gradi. am primit biletelul
...cica merge super. Daria a mancat foarte bine, Selin a ciugulit si ea. Daria si-a facut numai siesta la pranz, n-a dormit dar a stat intinsa, Selin cica a dormit cca o ora. Mareeeee minune!!!!
Mama le-a gasit afara fiecare cu cate un batic pe cap, cu pumnii plini de bomboane, masa intinsa cu savarine, tort cu capsuni si mai stiu ce alte minuni dulci..........probabil a fost ziua cuiva. Si cica ele nu merg acasa. Le cred cine ar vrea in locul lor![]()
Ingrid, incepi lucrul din 15 parca nu??, chiar ce lucrezi tu??
gata mi-am facut planul pe azi
.....imi incarc un program de prelucrat pozele. Vreua sa le pun intr-un album si sa-l dau la tiparit, doar ca inca nu am gasit programul potrivit............poate stiti voi careva , ceva usor de manevrat si care sa iasa fain.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
pisoi3 spune:
Fetelor, terminati cu merele alea, ca mor de pofta, la noi nici vorba de asa ceva. 
JANI, asa si eu cu camera, am o groaza de spatiu pe ea si mi-e lene sa le descarc, tot astept sa se termine, e de aia cu hard disk. Si nu se mai termina spatiul. Mai fac poze cu telefonul mobil, ca pe asta oricum il am tot timpul cu mine, dar la asta trebuie sa eliberez spatiu, ca nu pot sa fac decat 25 de poze.
La faza cu masa imi aduc aminte de noi cand am venit aici. Nici noi nu aveam nimic, ne-am cumparat prima data o canapea cand ne-am mutat aici, si imi aduc aminte ca era 11 noiembrie si in Belgia e inchis peste tot si am gasit pana la urma un magazin mai scump deschis, ne-am luat canapeaua si am dat o groaza de bani, dar eram disperati ca abia ne mutasem si nu aveam unde sa dormim. Pana ne-am luat si masa a mai trecut ceva.![]()
INGRID, bafta maine cu Prevenarul, tinem pumnii.
Cu animalele asa e, sunt ciudati copiii, si noi i-am explicat lui Mark ca ii luam cand om avea casa, vorba lui Moni, un catel pe langa trei matze, cred ca ar fi nebunie.
Eu va tot citesc printre picaturi, cutii si altele.
Acum ma duc sa culc copilul.
Ma bucur ca s-a adunat gasca de vorbarete.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
pisoi3 spune:
MIRA, super ca a dormit Selin, bravo. Daria a papat, ai niste fetite cuminti.
Program de prelucrat pozele avem si noi, se numeste Easy Media Creator (Roxio), e super simpatic, mie imi place mult.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
MIRA da Cavit Junior e.Bag si io la greu
ma bucur ca s-au acomodat asa de bine fetele si mai ales ca a papat si Selin cate ceva!
ANDA noi adusesem la un momenmt dat o catzelusa - asta la curte la socru-meu - si sa le vezi pe cele 3 pisici + 2 motani cum tot pe sus circulau .Dupa aia cand a devenit exagerat de jucausa catzelusa,am legat-o, iar zgaibele de matze o agitau la maxim,treceau la 10 cm de pana unde ajungea cu lantzul
Diana e cu laptele,dar nu s-a culcat,e dincoace la TV acum,asa a cerut ea.Bine ca s-a calmat cu pistolul ala.Ma pun si eu sa mai citesc,dar mai vin eu sa bag nasul p-aci.
miraklucker spune:
anda, si pot prelucra pozele cu el, adica sa fac un album?? sa fac un fond o poza, peste alta, mai in colturi, mai nu stiu cum...intelegi ce vreau sa spun, nu?? Ca deja mi-am instalat vreo 3 si nu plac
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
J G spune:
Dar se mai intampla (cazul mamei) sa manance cainele bataie de la pisica, dar de-aia naspa ca a trebuit sa-i separam de mila catelului! Cum o prindea jart! ghearele peste nas.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
Mai, ce sa apuc eu sa citesc ceva,ca fiica-ma nici la ora asta nu a binevoit sa adoarma!!! Acum am lasat-o iar singura.Am lasat-o sa se miorlaie dupa mine cat vrea acum,ca prima oara m-a fentat sa merg langa ea,m-a tooot LUGAT FLUMOS, pana am cedat.Da' ce sa adoarma??? M-am trezit cu discursuri gen: LA CALA BE (=scara B) COPIII-S LAI,AU PUS MACA PE CAP (ce maca???? ) AU TLAS CACIULI PE CAP ASA ! (aha era vorba de ... masca) NU ASCULTA PE MAMA LOL (ca ea tare o asculta
),AU MELS CU BICICLETA IN DLUM ... ma rog, toot in asa povesti a tinut-o
Plus cica: MALA (Mara) E POTZOACA!
Na' vedeti de ce evit sa "dorm" cu ea? Adoarme la mizul noptii 
Jani de obicei canii mai batrani se inteleg bine cu pisicile mai tinere,asa stiam.Dar depinde si de temperamentul lor.Daca ar fi crescuti de mici impreuna,s-ar intelege super.
Merg sa mai citesc,vad ca tace Diana acum,o fi adormit? Vad ca si voi
Noapte buna!