Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia cum scria si Zuzi, serviciul il incep pe 15, ca scolarii Ce emotii au ei, dar sa vezi ce emotii am eu
Lou sa-ti fie de bine tunsoarea.
Claudia
Tumpi tu doar 100 gr. vrei sa slabesti la acest concurs? Poate nu am inteles eu bine....
Zuzi

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Raport: -0.500kg

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, acum am vazut ce am scris.Era vorba de 60, nu de 64. pana la sfarsitul concursului vreau sa slabesc 4 kg.
Am sa cumpar azi daca am timp faina integrala(banuiesc ca asta e faina graham din reteta ta),daca nu maine si am sa fac.Eu am sa folosec pt inceput coacaze rosii ca asta am in casa si vreau sa le fac sa nu le arunc.Plus ca mie imi plac fructele putin acrisoare.
As incerca si ceva muffin aperitiv,dar tb sa cut retete cat mai light.
Cat de masina de paine, nici noi nu mancam multa paine,dar uneori imi place sa fac in casa si sa simt mirosul de paine proaspata.Noi in we ce mai luam paine ca mancam dimineata,dar si asa o paine de 500g noi o mancam in 2 zile.Sunt zile ,poate chiar cate o saptamana cand nu ma ating de paine.De fel painea o mananc in we la micul dejun sau cand am mancaruri mai grase(adica cat mai rar ca eu nu gatesc cu grasime sau uleiuri decat f rar).La mine kg s-au pus(am mai spus eu mai demult) mancand seara tarziu.De fel nu mananc dulce,decat rareori, nu mananc mult,dar daca mananc tarziu si nici nu fac miscare e catastrofa,mai ales ca pun pe burta.La mine asta e pb,burta, am 2oi colacei care atunci cand stau in sezut ma incomodeaza
.Acasa abdomene nu fac si din comoditate si din cauza problemelor la coloana.Asa ca....sunt sortita pieirii

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am zis sa vad ce mai faceti si vad ca toata lumea doarme...sau e in frigider....sau munceste pe rupte...

Tumpi, asa sint si eu, daca maninc seara si nu fac miscare e de rau dar cind vad ca se acumuleaza kg sa vezi ce ma stimuleaza..... Mi-am luat si minge din aceea mare, daca tot am facut exercitii pe ea la sala si mi-a placut, sper sa ma tina entuziasmul si dupa ce ajung acasa.

Zuzi, saptamina viitoare voi fi in Bucuresti (sper).

Carmen, azi nu te-am vazut...

Tzuni, hai la raport ca m-ai facut curioasa.
Faci bagaje?

Vik, pe unde esti?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

Multumesc mult de grija, numai si intrebarile voastre ma fac sa ma simt mult mai bine.

Sunt mai bine ca ieri, muuult mai bine, dar inca simt ca mi se invarte ceva prin cap. (sa fie creierul??)

Vestea buna e ca am terminat sedinta aici si acum stau si mai pierd vremea pana la 7 cand plec la aeroport. Mai e ceva de asteptat, dar asta e si nu ma gandesc decat ca ajung acasa in seara asta.

Tzuni, drum bun! Daca vrei sa gusti chipsuri in US, iti recomand calduros unele care se numesc (daca imi aduc bine aminte) Natura; sunt chipsuri de toate legumele si sunt tare bune... Imi aduc aminte cu mare pofta de ele. Si daca ai timp, mergi la cumparaturi de haine si pantofi; caci preturile si varietatea de acolo nu o gasesti curand in alta parte. Sa nu mai vorbim de hainele de copii...

Promit sa citesc tot din urma, cu atentie, sa maine sa va scriu cum trebuie.

Eu nu am raport azi, caci nu am avut cantar la hotel.

O seara buna va doresc.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc pentru aprecierile voastre, primiti in schimb un brat de .
eu sunt mai ocupata azi si maine, au venit niste prieteni/cumetri de-ai nostri din Germania si trebuie sa fiu o gazda buna, asa e frumos, .

Louisea, imi pare rau pentru amenda pe care-ai platit-o, :(.

Delia, de acord cu tine.

Yubi, poti sa-mi spui numele tau si al fetitei, sa completez datele? multumesc.

de Sf. Ana.

bafta la concurs tuturor echipelor!
felicitari celor care au slabit!

cele care n-ati dat raportul...va astept!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara !Am ajuns de la sala ,unde am facut 2 ture de aerobic Vreau sa urez si eu succes colegelor mele (Violeta si Dordia)si rivalelor noastre Meniul de azi:MD - 1 felie de paine graham cu pateu vegetal si 8 maslineG - 1 mar ,1 para si 1/2 porumb fiertP - spaghete + sos de rosii si parmezanC - 1 bol de iaurt(2%) cu cereale fitness si musliRaport : 61.7 kg - imi propun sa slabesc la acest concurs 2-3 kg (as vrea mai mult ,dar incerc sa fiu realista )Acum trebuie sa plec la cumparaturi pt. scoala ,ca nu mai are rabdare domnisoara mea Un pt. toate doamnele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Mephala ,pe mine ma cheama Carmen si pe fetita - Mihaela.Anda ,masina mea de paine ,face paine de maxim 900 gr. ,pot face reteta ta?Revin dupa ce vin de la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hop si eu! sau mai bine zis "fleosc"....sunt prastie de obosita, azi a fost ultima zi la jobul vechi, de maine job nou, am predat tot, am vorbit zilele astea cat pentru un an...sunt varza.
Am venit la raportul de seara...89kg greutate de intrare in concurs, tinta e de minus 5kg intr-o luna (asa ca va rog sa modificati la target, 60kg e un deziderat, dar nu se va atinge intr-o luna, in mod sigur)
Ma duc sa recuperez la bautul de apa, ca iar am "uitat" azi.
Pupici in stanga si in dreapta!
Daca apuc maine sa bag un ochi pe net, postez si meniul.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,
Yubi: sigur ca poti.
Gabi: sa ai o noapte linistita acasa iti doresc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput