pret mobila la comanda?
Buna,am nevoie de sfaturile voastre...am dat comanda de un dormitor care cuprinde sifonier 3 usi culisante-2,50\2,40,pat si o noptiera -pret 4200ron,sufragerie -2700ron si un dulap pe balcon 900ron.Sotul meu spune ca costa foarte mult si nu se merita.Voi ce spuneti?Pe voi cam cat va costat mobila?Astept sugestile voastre.
Raspunsuri
Tala spune:
si mie mi se pare ca te costa f mult. noi, de ex, am facut mobila de bucatarie care inseamna corpuri in partea de jos pe 7m si in partea de sus pe 4.5m, cu tot felul de sisteme, sertare etc si ne-a costat 4000lei. E adevarat ca cei care ne-au executat mobila sunt din brasov si poate din cauza asta au fost si prompti si seriosi.
oricum, cel putin dulapul din balcon este ingrozitor de scump...
mai cauta si pe aceleasi schite fa comparatii de pret.
Bucurie!
Guguluff spune:
Am auzit mobilier pt bucatarie(un corp soldat, ceva dulapuri si din cele suspendate, dar nu multe) la 1.800euro... Si preturile date de tine sunt cam mari, asa mergi la depozitele cu vanzare de la Vitan sau Tineretului si-ti iei gata facute(vezi si calitatea si au si modele moderne); sau la Ikea. Ideea e sa fie mai ieftin decat in magazine, totusi.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
LoraG76 spune:
Depinde de materiale si de sistemele pe care le folosesc ei - sisteme de inchidere, cat inox folosesc etc. - o mobila de bucatarie din pal Postformic sau cum s-o fi scriind m-a costat acum 2 ani 3.700RON fara prea mult inox, destul de simpla. Din pal simplu m-ar fi ajuns in jur de 1.800 RON, deci depinde de calitate. Daca nu sunt fol. sisteme complicate si e pal simplu, par mari preturile, dar acum depinde. Un sifonier de 2,6m inaltime, cu 3 usi culisante, oglinda pe usa din mijloc si un sistem german de deschidere m-a costat in jur de 3.000 RON, un sistem mai simplu de inchidere si fara oglinda ar fi ajuns 1.400 RON. Deci in functie de asta faci diferenta.
Lora, mami de Iustina
Guguluff spune:
Nu stiu sistemele si nebuniile dar la Ikea am vazut dulapuri pt dormitor, cu 3 usi glisante, un sistem super de culisare, la 2000lei. Fara polite in interior dar cu inca 200-300 luai niste cosuri tot de la ei, foarte incapatoare. La bucatarii incepeau de la 29500lei, 6 corpuri suspendate, 5 corpuri de baza, 1 corp inalt cu polite si blatul(citat din catalog) si aratau ok. Probabil ca bucataria nu o iau de la ei, erau si la Mobexpert cu incepere de la 2400lei, 2500lei tot cam atatea corpuri. Dar parca prea scumpe mobilele la comanda... Inoxul nu e asa scump cum mitizeaza ei. Am vazut diferenta la masute de living(de cafea); una de lemen e mai scumpa decat una de inox cu sticla.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
Angelinne spune:
Eu tocami am finisat 2 camere si am platit asa:
bucataria 25 mil
dresing si comoda in dormitor cu 15 mil
birou mare pe colt cu dulapior, rafturi pe pereti si un dulap cu o usa pe post de cuier cu 10 mil.
DEci toate cu 50 mi...pot pune si poze...super misto au iesit!
coraly spune:
Da, vrem poze!!!!
Din ce oras esti?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line