Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Cami ai tot respectul meu pentru perseverenta si rabdarea cu care ai ajuns pana aici Felicitari pentru bebe si sper ca de acum incolo sa ne tii le curent
Eu nu stiu cum as fi trecut peste 10 ani de asteptare Sincer, cred ca o luam pe aratura. De mic copil am avut o frica in mine ca nu voi putea avea copii, nu stiu de ce, probabil de la toate ghicitorile acelea care se faceau la scoala cu inelul legat de un fir se par, de bobitele din palma etc Dar se pare ca a iesit din prima Sotul zice ca a fost taurul bun si de aceea

23+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Asta cu nemancatul noaptea nu-mi place ca pe mine chiar atunci ma apuca foamea cea mare.O sa incerc cu lapte si cu miere si binenteles o plimbare lunga pe jos.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Cris, m-ai facut sa rad cu prestatul asta. Noi n-am avut nici o interdictie dar am observat in primele saptamani de graviditate ca sotului ii era frica sa se miste `cica` sa nu ma doara pe mine. De fapt cred ca ii era frica sa nu cocoseaca copilul

23+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Azi noapte pe la 3 umblam si eu prin frigider..dar asta nu se pune la insomnie. Zau ca nu-mi vine sa ma trezesc sa merg la lucru de dimineata.
Plimbarile ajuta mult, dar ce-mi place mie sa fca, inainte de culcare imi iau un lighean cu apa rece si pun o mana de sare inauntru si-mi pun picioarele in ea, stau vreo 10 minute si sunt buna de somn dupa aia.

Crisss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DarkBendis multa bafta maine la eco....sa ne spui repede si noua ce ai....si eu sunt ca si tine....nerabdatoare....si abia marti aflu...

tuchi sa ai grija de tine mult de tot si de bebe...chiar daca trebuie sa stai in pat....bucuria de dupa e imensa....nu conteaza sacrificiul....

va pupic....
17+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu merg pe 13 la eco, dar nu am sperante sa imi zica pe loc. Eu o sa incerc sa ii vrajesc. Apoi la dr meu trebuie sa merg pe 25 si at ar tb sa imi zica daca au vazut. Dar eu l-am avertizat ca il sun si a zis sa ii dau o sapt ca sa primeasca rezultatul.
Acuma numai sa stea cum trebuie bb.
Deci mai am de asteptat. Dark chia rvroiam sa intreb, ca tineam minte (uraa) ca azi maine parca. O sa citesc in wk sa vad ce e:))
Eu am reusit performanta sa nu mai mananc dupa ora 6. E drept ca dimineata is cam intr-o dunga, da parca incep sa ma obisnuiesc:)) Si parca se vad ceva rezultate:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cami tiza mea draga....ma bucur ca ai avut curajul sa ne scrii....sa stii ca si eu am o sarcina multtttttttttt dorita....incercata de 5 ani.....dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al fetelor de aici.....m-am descarcat....si tare bine e....

17+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc mult tuturor pentru urari si pentru primire!
Nu am timp sa va raspund acum fiecareia in parte, pentru ca maine dimineata plec in Delta pentru cateva zile si trebuie sa fac bagajul, iar voi scrieti cu o viteza de nu stiu cum voi tine pasul ... Sper sa reusesc cand ma intorc.

17+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu nu stiu ce sa ma fac cu pofta de dulce, intr-o zi am mancat o cutie intreaga de bomboane , cred ca imi scade glicemia.Oricum peste o luna fac testul de glucoza si o sa vad cum stau.
Daioprii sa nu-mi spui ca tii cura de slabire .Si cum e la voi acolo de nu va spune la eco ce sex are bebita, daca s-a vazut bineteles.Doctorul primeste rezultatul in maxim 2-3 zile, eu am fost marti la eco si miercuri la doctor, nu avea eco acolo dar a dat imediat telefon la spital si i-au trimis prin fax raportul.I-am zis ca nu plec pana nu stiu ce e cu placenta mea.Deci eu cred ca trebuie sa insisti un pic, o saptamana mi se pare cam mult.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Cris nu tin cura, dar nici nu mai simt nevoia sa mananc asa mult ca la inceput. Plus ca eu in general nu mancam seara, dar la inceputul sarcinii aveam un gust ciudat in gura, si mi se facea rau daca nu mancam. Acuma sunt ok si nu mananc daca nu imi e foame. Si apoi acuma parca nu mai pot manca mult ca am senzatia ca mi s-a scurtat "gatul" ca tot simt mancarea de aiurea (nu mai zic ca nu e frumos de povestit). Eu cu dulciurile, nu stiu cum, dar nu prea le am de data asta. Data trecuta mai mancam, dar oricum eu nu pot niciodata manca mai mult de o bucatica de ceva. In lupta cu kg de atatia ani m-am educat sa zic mersic de o bucatica. N-am mai mancat o ciocolata din aia mare sa zic intreaga de cand eram prin liceu cred. Si nici din cele mici, iau o gura si gata, maine alta gura:))
Tot raul spre bine.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput