Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
yashy spune:
Porumbita, trimite-mi si mie parola, te rog.
Multumesc anticipat!!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
16+
obraznicatura lu' mami
lisa79 spune:
totul a iesit frumos ieri,mama a fost foarte impresionata de tot,familia si prietenii ei apropiati,tortul comandat pt diabetici(fff bun si nu era dulce deloc),plansete rasete...pana s-a obisnuit saraca. fratele meu a mers dupa bunicul de al tara,ca doar nu era sa lipseasca de la mama de la petrecere. singurul lucru care nu a iesit a fost florile comandate,din aprtea mea si a sotului,care pers care le-a livrat le-a lasat la bar,si aia
nu ni le-au adus,le-am primit doar azi. asta e
eu am fost tare bine disupsa,pitica mea a stat cuminte,doar la sf serii eram rupta,ma durea un pic burtica si ma simteam fara putere.m-am asezat nu m-am mai putut ridica
. de tata am incercat sa stau departe,offf ce m-a mai enervat
,le place unora sa se laude cand el nu a facut NIMIC NIMIC!!! sunt foarte suparata pe el! in schimb sunt foarte fericita pt mama mea care a fost extrem de incantata de tot!
o iubesc enorm!
bine ca a trecut![]()
19S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
eli spune:
Nu am reusit sa dorm prea mult azi noapte. 2 ore si ceva, pauza vreo 2 ore (in care am vb cu sora si ii ziceam sa caute, deocamdata, nume de fetite, asta ne dorim, o japoneza blonda cu ochi albastri , hi, hi) si de la 5 la 7"30 inca un pic de nani. Poate aveam emotii pt azi, ziua pt controlul lunar. Am ajuns la spital la limita. Aveam programare la 9'30. Azi, am intrat repede. Din pacate, inca mai am Clamidia. Urmeaza 7 zile de tratament. A urmat ecografia, vazut capul de 4,9cm burtica, picioarele de 21 de sapt cu toate ca eu am doar 20 si 4 zile, e cu 3 zile mai lunga bebelina. Are 381 de grame. I-am zis doctorului ca vreau sa aflu sexul. Si am cercetat. I-am vazut funduletul si forma coapselor, simteam cum ma topesc si inima bate sa-mi sara din piept. Si in sec urmatoare doctorul a declarat: e
fetita
. Da, e fetita. Uite nu se vede nimic intre picioare si oasele pelvisului sunt altfel. Binainteles ca riscul unei erori exista, dar deocmadata e fetita. Am fost ata de bucuroasa. Ii ziceam doctorului si apoi asistentei ca tati va fi foarte bucuros, mai ales ca acasa avem un baietel. Comic era doctorul, care nu fusese atent ca spusesem ca e a 2-a sarcina. a repetat de vreo 2 ori, prima data fetita, e mai rezistenta, usor de crescut, apoi vine si baiatul. La final cand a realizat, i-am zis ca atunci daca la baieti e mai greu, de aceasta data va fi floare la ureche. Prietena mea a aflat ca ar fi baietel. Sotul ei isi doreste baiat, primul copil fiind feita, o fetitta dulce, in aceeasi grupa cu Stef si cea mai buna prietena a lui.
In rest colul e lung, peste 5 cm, bebe sta cu capul pe el. Durerile de burta persista, am primit si pastile in caz de duriri ff mari. Mi s-a recomandat efort zero si cat mai mult timp la orizontala. Ne mai vedem peste 4 sapt iar apoi, pana la 36 de sapt din 2 in 2 sapt.
Azi mi-am rezervat si locul pt nastere, m-am inscris la cursul Lamaze, pe 1 noiembrie, iar ecografia 4D am stabilit-o pt 5 noiembrie. A fost o zi plina dar frumoasa, mai ales ca am platit pt consultatie doar 11 Euro, fiindca am folosit un cupon care imi ofera gratuitate la ecografie.
In comparatie cu sarcina trecuta, de data asta nu mi-am notat impresiile prea des. Pe 25 august am simtit clar cum misca bebelina. acum 4 ani pe 25 august fusese termenul la care trebuia sa se nasca Stefan. A fost o coincidenta frumoasa. La 1 sapt, pe 1 septembrie am vazut prima denivelare a abdomenuluidatorita exercitiilor pe care le executa bubulina. De 2 zile nu simt miscarile doar cand stau intinsa, ci si stand pe scaun. E o senzatie minunata, ma impresioneaza mereu ca si cum ar fi prima data.
yashi, ma bucur ca ai mai scris. Cum te simti. mai lucrezi. ce zice Luca de bebe. te-am sunat, ai acelasi nr?
Roxi, cum mai e cu durerile?
Selene, ai grija de tine si bebe, iti tin pumnii sa te simti de la ff bine in sus, probl financiare sa se rezolve, iar rudele sa te lase in pace cu discutiile ce te influenteaza negativ!
felicitari mamicilor ce au aflat ce poarta in burtica
sau
.
bun venit noilor 

!
DarkBendis, succes la eco!
am uitat ce vroiam sa mai scriu, poate mai revin.
weekend placut! (aici ploua torential si fulgera, tuna, sa te ascunzi sub pat
)
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
tuchi123 spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca nu citesc decat pe sarite dar nu prea am cum altfel, sunt intr-o rezerva si am nevoie de ajutor pt. a-mi da i lua laptop-ul din pat atunci cand lipseste sotul care are o grija de mine cum nu va imaginati, cand este cu mine ( de 2 ori pe zi, imi pune plosca si ma spala) apoi se ocupa infirmierele astea ciudate...colul este tot de 1cm si intredeschis la ambele orificii, dr. spune ca este bine ca nu s-a scurtat de tot si cerclaj imi poate face numai atunci cand nu am contractii, cam asta despre mine.
Bun venit noii mamici, imi cer scuze dar nu-mi amintesc cum se numeste ci doar problemele ei
Va pup pe toate si ne mai auzim.
21+
Bogdan
Doamne ajuta
eli spune:
aa, mi-am amintit, ieri am facut sharoma.
yashi, poti lua lipie din super market, fie de langa sau chiar raionul cu pizz, hot-dog (la Belc), la j
usco ,eu am gaseam langa crenvusti. ce am cumparat ieri era o punga cu 3 turte si o punguta de care.
sharoma a iesit super, dar nu am putut manca prea mult cu sosul de usturoi, e prima data dupa ffff mult timp cand pap usturoi crud.
multumesc cui a scris reteta.
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
cris30 spune:
Eli felicitari pentru bebelina,eu cred ca tot fetita ramane ca daca nu s-a vazut nimic acolo la varsta asta de sarcina , slabe sanse sa mai creasca ceva.La baietei se vede foarte clar.Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii 
.
Tuchi ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine, sper sa iesi cat de curand din spital si toate sa mearga bine pana la sfarsit
.Si cat mai multa odihna si relaxare, ajuta foarte mult.
Lisa
mama a fost impresionata atunci party a avut succes.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
21+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
BillyBilly, mie imi place varianta cantata de Israel Kamakawiwo Ole', a fost prima melodie pe care i-am pus-o lui Aidan in burtica si la care reactioneaza intotdeauna, chiar si cand doarme...il trezesc cu melodia asta. Luc zice ca o sa iasa copilul screaming: no more somewhere over the rainbow!!!:))ca prea il terorizez cu ea. Oricum o sa fie melodia de baza pt albumul de fotograbii, asta e clar.
Noi mergem la o petrecere romaneasca azi, e si un meci de fotbal american, am fost invitati la vizionare....
Am probleme mari cu somnul....nu pot dormi, cred ca patul ala e prea mic pt patru persoane:)) eu, Aidan, Luc si TziTzi, of course...cum ar putea lipsi tocmai ea....azi noapte i-am dat un sut in botic din greseala si s-a razbunat muscandu-ma de ureche![]()
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Eu azi noapte chipurile am dormit dar imediat am facut ochi pe la 6 am, a fost o caldura si o umezeala ca de toate ma lipeam.Azi o sa ploua toata ziua,au anuntat tropical storm cred ca de aici si umezeala asta.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
La noi e bine, avem AC in fiecare camera si de obicei reglez temperatura mai scazuta noaptea, cam 75F - 23C si ma invelesc numai cu un cearsaf. Fara AC, cred ca am fi morti...la noi merge non stop din aprilie pana prin octombrie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan