Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspoliss spune:
Irinuca, mersi de parola, a functionat.
Incearca sa bei lapte cu ceva dulce in el daca nu-ti place gol. Eu am un magazin indian langa mine, si mi-am luat de la ei sirop de trandafir. Asta se pune in lapte si e atat de bun ca nu ma pot opri. problema cu calciu e ca nu simti acuma mult ca ai carente, ci mai rau e dupa ce se naste copilul, ca el isi trage automat din calciul tau si poti face osteoporoza sau alte complicatii.
Azi mi-a venit juicerul acasa, ma duc sa ma joc cu el. O sa-mi fac suc de sfecla rosie( asta are calciu si alte chestii bune mmmmmmm...)![]()
Crisss
19+
crisspoliss spune:
Nu mai zi Cris de scovergi, ca ma ia si pe mine pofta. Nu stiu ce a fost azi cu mine ca am mancat in prostie. Eu vreau sa-mi fac gogosi maine, si ma gandesc ca si niste clatite. In Rusia aveau clatite pe toate colturile, in toate restauranturile si barurile, si le vindeau cu tot felul de umpluturi interesante: cu carnati, cu salata de pui, cu salata de ciupercutze sau cu branza de toate felurile, cu fel de fel de dulceturi si ce mi-a placut cel mai mult....cu lapte condensat, din ala ce se gaseste in state in conserva, bun si dulce. Apropo Miere, si laptele condensat are continut mare de Calciu, poate vrei sa-l incerci. Eu faceam caramel din el, adica luam conserva si o puneam intr-o cratita acoperita cu apa, si la foc sa fiarba in apa aia( bineinteles, nedesfacuta conserva)vreo 2-3 ore bune..la foc mic. Iar cand o deschizi e caramel si o mancam pe paine sau pe lipie sau pe biscuiti...iar mi s-a facut pofta
Crisss
19+
cris30 spune:
Criss eu cu scovergile tu cu caramelul
.Am sa incerc si eu reteta de caramel, cred ca e tare buna. Mama mea se pricepe foarte bine sa faca clatite cu carne, am facut si eu dar nu-mi ies cum le face ea, cand vine aici o sa o pun la bucatareala.La gogosi nu m-am bagat pana acum.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Daca te dai la caramel nu te mai poti opri...eu il pun pe orice, la inghetata e super, si cand dau iama in el, il mananc cu lingurita asa gol, pana mi se face rau
Daca vrei sa-l faci, sa nu uiti din cand in cand sa mai adaugi apa cand se evapora in cratita, ca trebe sa fie mereu acoperita conserva cat fierbe.
Crisss
19+
crisspoliss spune:
Atatea aiureli am debitat azi ca la sigur iar ne cearta fetele de dimineata![]()
Crisss
19+
cris30 spune:
Priceput
, ma duc maine sa-mi cumpar lapte si sa vad ce iese.Sa vorbim acuma aiureli ca dupa aceea nu o sa mai avem timp de ele, o sa discutam de cate ori a facut cacut si pipilica, cate scutece am schimbat si de cate ori a plans
.Sa ne mai bucuram acum de libertate 
21+
crisspoliss spune:
Mi se parea super nostim cand acum 2 ani niste prietene care tocmai nascusera discutau despre consistenta si culoarea excrementelor copiilor, dar parca vad ca ne apuca si pe noi paranoia
..toate la timpul lor.
Crisss
19+
cris30 spune:

sigur asa ajungem si noi, culoare, consistenta, forma si cine stie cate si mai cate.
21+
cris30 spune:
Ma uitam acuma pe lista sunt 14 fete si 20 baieti, de acuma mai toate mamacile ar trebui sa afle ce au in burtica.
21+
crisspoliss spune:
Cris, tu te plangeai de arsuri la stomac? ca tocmai citeam de ele. Cica trebe sa mananci incet de tot, sa nu bei lichide in timp ce mananci( si daca chiar trebe atunci bea apa cu zeama de lamaie in ea), iaurtul si laptele sunt bune daca te supara stomacul, si migdalele. Si daca e rau de tot, atunci bea putin ceai de fenel(fenicul sau cum i-o zice pe romaneste)dupa ce ai mancat. Si nu te intinde in pat imediat ce ai mancat.
De-abia astept sa vad statistica la final, ca nici eu nu aveam ce face azi si am stat la numarat carucioarele.
Am plecat si eu acasa, ca prea mult am prestat la serviciu
Weekend placut
Crisss
19+