Pepenasi de iulie-august 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Pana la urma si la coada, e bine sau nu sa-i dau calciu? Mie mi-au spus 2 doctori, si medicul de familie, si pediatrul; aici citesc ca nu e bine ca se inchid fontanelele prea devreme Eu ce fac?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu ii dau ana . peste tot zice ca se da 10 zile pe luna 5 ml pt ca (,) calciul nu are de unde din alta parte sa il ia. si fontanela e bine mersi. la facultate la fel ne-a zis...asa ca io ii dau si in continuare, adica pana la 1 an asa cum se da si vigantolul. si noi am luat la vremea noastra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna mie mi-a zis dr pt bebeii hraniti la san, tot asa: cate 5 ml 10 zile pe luna. Eu nu ii mai dau pt ca e pe formula.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dar calciu se da numai daca e alimentat la san, nu? Ca formula are deja calciu. Eu asa am inteles, ca daca ii dau formula nu mai e nevoie sa ii dau separat si calciu.

Mi-a intepenit gatul! Ma doare de nu mai pot! Si ma misc ca un robotel, nu imi pot intoarce capul spre dreapta, ma intorc cu totul...

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Aha, am scris simultan cu Ileanna

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alexandra e exclusiv pe forumula si tot mi-a dat sa ii dau...no hai ca acu is si eu in ceata...acum o adorm pe picoare da' cand se trezeste ma duc sa vad si eu cat calciu are milumilu'

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai da toate din iasi ati facut medicina?
Ana_umf ce id de mess ai? Si eu ti-am vazut pozele si pari cunoscuta si vad ca esti din 83 tu eu is din 82, pe aproape. Intra pe mess sa discutam daca vrei of course. Id-ul meu e acelasi de aici.
Mai ale mele is pe formula ambele adik si Ari a fost ca mixt i-am dat da putin ca nu am avut mult si nu le dau vitamine ca pe cutia lor de lpare pref scrie clar ca are necesarul zilnic de toate vitaminele si etc si aici la medic am intrebat de vit D de ex ca stiu ca in ro se da sau se face injectabil ceva de genul si a zis ca aici nu se mai da de ani buni asa ceva ca nu e nevoie da ca in tarile mai slab dezvoltate se mai practica.
Bine ei aici cred ca ro e gen africa in triburi si mijlocul desertului.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, la mine apgarul e 9!!! Da' unde is pozele ca eu nu le gasesc pe niciun cont!!...

Capri, eu nu schimb sticluta de Vigantol!!! O tin permanent in cutia ei si nu sta nici in soare , nici in caldura!!!

Turtu, offf!!! Am patit-o si eu cu mastita!! Vezi ca merge super foaia de varza, face adevarate minuni.

Ariadnabr, daca ai stii cat imi doresc sa ploua si aici!!! Cred ca nu a mai plouat de o luna si mi-e asa dor!!!...

Eu nu iau nicio vitamina , nici calciu , nimic...incerc doar sa mananc cat de cat diversificat ca sa ajunga la bebe in laptic cat mai multe vitamine si minerale...

Ileanna, drum bun si relaxare cat mai multa!!! Aerul de la munte sigur ii va face bine "gandacelului " Vladut...Eu nu sunt fumatoare!!!..

Calciu,,,hmmm...eu nu ii dau bebeului meu calciu ..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina pozele acuma merg sa le pun ca nu am apucat ca am avut de hranit/schimbat/pus la nani printese mici si mari.
Merg sa modific si la tine dupa ce pun pozele, le pun pe iul-aug.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, abia acum am citit ca acum pui pozele...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput