printare alb negru cu cartusul color gol?

printare alb negru cu cartusul color gol? | Autor: clarrice

Link direct la acest mesaj

Am o Multifunctionala Epson Stylus DX9400F, care a dat gata cartusele color (nu se stie cum, ca eu nu am scos color decat doua pagini) si acum nu mai vrea sa printeze deloc. Imi zice intr-una sa incarc cartusele color. Pe cel negru l-am inlocuit si mi-l arata plin. Exista pe undeva vreo setare care s-o faca sa mearga doar cu cartusul negru sau mor cu ea de gat?
Eu am am mai avut si alte imprimante (un HP si un Lexmark ), care se setau automat sa mearga doar pe negru atunci cand se termina cartusul color. Dar cu asta nu stiu ce sa ma fac. Am cautat eu pe net ceva informatii, insa mi-am cam pierdut rabdarea ca nu am gasit nimic elocvent.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

are undeva setarea pentru a folosi doar color, negru si color sau doar negru

eu am canon, ca sa ajung acolo unde se face setarea fac asa:

la un fisier word de ex apar ctrl+maiusc+f12

imi apare fereastra de unde aleg cate copii sa-mi faca si etc... acolo sus scrie numele imprimantei si langa in dreapta sus este propreties apasand acolo intru inmeniul imprimantei si acolo printre ocptiuni am si alegerea cartusei

zi-mi daca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Ama multumesc tare mult pentru sfatul tau. Din pacate nu a mers. Pana la urma cred ca trebuie sa le inacarc pe toate ca sa mai pot printa ceva, desi mi se pare o tampenie.
Iti multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Deoarece nu ai activat PM o sa-ti scriu aici cate ceva.
De fiecare data cand pornesti imprimanta , aceasta realizeaza curatarea cartuselor operatiune prin care se consuma din cerneala din fiecare cartus.Asa dar scade cerneala din toate cartusele si nu doar din cartusul negru pe care-l utilizezi fregvent.
Nu exista setare de printare doar cu cartusul negru din pacate.
Poti apela la cartuse originale - 160 lei/set sau compatibile la 80 lei/set sau daca printezi mult recomand cartusele refilabile cu chip autoresetabil ( se incarca simplu acasa de cate ori doresti) .

Inca un lucru , foarte mare atentie la imprimanta Epson , capul de printare este pe imprimanta , in cazul in care aceasta este lasata foarte mult timp fara sa printeze capul de printare se poate usca si este aproape imposibil de remediat. Asigura-te ca nu ramane fara sa printeze mai milt de 1-2 saptamani.

Daca te mai pot ajuta , poti sa-mi scrii mail sau pm sau aici de ce nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu am scos de tot cartusul color.L-am lasat doar pe cel negru.Cu ambele montate nu mergea.Acum merge.Ciudat,dar merge :))

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyella

Eu am scos de tot cartusul color.L-am lasat doar pe cel negru.Cu ambele montate nu mergea.Acum merge.Ciudat,dar merge :))

Aniela


Idem, cartusul color este scos, a mea imprimanta e lexmark, aceeasi porcarie de multifunctonala ca si celelalte, de cate ori se termina cerneala de atatea ori trebuia sa cumpar alt cartus. Dupa al treilea cartus am zis ca arunc imprimanta pe geam, de cate ori se golea cartusul ma incapatanam sa fac refil, intamplarea a facut sa fie luat curentul, am scos cartusul l-am umplut, l-a pus la loc si surpriza... parca nici n-am scos cartusul, n-a cerut aliniere n-a cerut nimic pur si simplu merge, folosesc acelasi cartus de vreo 4 luni

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput