Gravidutze si Mamici de Cluj -89

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

cine face un capitol nou?????

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL tu fetelor am fost azi la mami sa o las pe Tiadris ,Doamne da asa mi de greu fara ea ,n am cuvinte sa va explic
ma consolez ca stiu ca i este f bine acolo ,cu ratzuste ,gainutze ,gradina mare cu struguri ,rosii si de toate
la plecare am vrut so iau in bratze si nu a vrut sa vina la mine era nedezlipita de mama
n am stat decat vreo 2 ore cu ea si cu mami ,mama saraca nu stia cum sa ma expedieze mai repede de frica sa nu ma razgandesc si sa mi iau puiutzu inapoi
OANA draga imi pare tare rau ca soacra ta te a lasat asa ,ce aiurea ,sper din toata inima sa gasesti o solotie buna pt tine si pt ingerash
am fost la doua gradinite in Manastur pe G.ALEXANDRESCU ,dar primesc copii numai de la 3 ani
daca aflu ceva te anuntz

tu fetelor hai sa mergem pana la 30 de pagini ,nu s prea scurte 22?
MELI ce bine ca ti vine puiu acasa

va pup si o seara frumoasa ,noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

alex v-a fi bine ai sa vezi..dar intr-un fel poate te mai relaxezi si tu putin.si mie mi-e f dor de ea cand e la taica-so..sau o mai las eu de dim pana dupa masa la bunica-mea sau la taica-meo...dra imi prinde bine ca mai imi adun si eu de prin casa linistita..mia fac una alta pt mine.

mai ramane valabila intalnirea de marti?

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

NEATA azi dau eu

am avut o noapte super linistita cu o trezire la 4 si apoi la 7, in comparatie cu celelalte 3 in care s=a trezit tot la 2 ore si plangea de mi se rupea sufletu, ns ce o avut ma gandesc k ii mai ies ceva dintisor sau maselute kare il chinuie la culme.

va doresc o zi placuta, eu ma pun pe traba gatit, aspirat, ,,,,,,program administrativ

cred k ramane valabil intalnirea depinde de vreme, daca tine vremea asta asa cum ii in aceasta dimineata inseamna k ne vedem altadata

primA zi de scoala sau gradi, ce urata e

alex ai sa vezi k va fi bine, iar tiadris se va simti minunat , eu stiu ce mult ii place la Dragos la tara e innebunit k sta numai afara

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
intru eu sa fac capitol nou. va anunt cind e gata

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CAPITOL NOU