Gravidutze si Mamici de Cluj -89
Raspunsuri - Pagina 15
Andree27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenuta23
pt atat ce??? nu am inteles??? pozeElena si Dragos Stefan |
Ma refeream ca doar pt atata ti-a dat avertisment???Nu e normal ,pt ca si la noi la mamicute de mai iunie au mai pus fetele linkuri si le-am votat si nu a primit nimeni nici un avertisment!!!!!!!Multa sanatate lui Dragos!!Sa se faca bine!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
ALEX29 spune:
ANDREEA super pozele ,chiar ca n am mai fost de mult timp la LARA ,ultima data cand am fost Tiadris avea 6 luni in burtica :))
ELENA as veni cu mare drag ....nu promit nimic inca ,nu stiu cu cine so las pe Tiadris ,Clau are f f mult de lucru si la ora aia nu am sanse sa stea cu puiu
pupici noapte buna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alex draga propune tu inca o intalnire ziua ore...inafara de miercuri si vineri, daca e ok
andreea , da doar pt atat mi0au dat , nici nu ma gandeam k va fi asa, k toate punem tot felu de site-uri si numai mie , asta e![]()
poze
Elena si
Dragos Stefan
sara2007 spune:
buna seara la toata lumea..
elena imi pare rau pt dragos...dar lasa ca v-a trece repede si pe urma isi v-a recapata pofta de mancare.vreti sa faceti intalnire lunea?si eu vreau sa vin...dra nu se poate marti sa fie?ca luni o i-a nelutu.si mie imi convine de minune ora 5-6.
geany..pacat ca asa s-a nimerit.eu in concediu..tu in concediu..dra in tari diferite.deci veneai cu mine?super fain.poate mergem data viitoare.inca n-am reusit sa merg nicaieri.am luat un avant ..dra parca am unele retineri oricum..
meli si pe mine m-ar bate gandul..iti dai seama.intotdeauna am avut retineri mari in cea ce priveste sanii...acuma sunt mai mici si mai lasati ca is inainte..dar culmea ca nu am asa retineri ca inainte,m-ma obisnuit cu alaptatul,sa-i scot cu usurinta.dar oriucm mi-as baga sigur daca mi-ar permite buzunarul..eu mai imi doresc bebe.dar cat te-au costat exact?
lore scrie mai des..
noapte buna la toata lumea..
ioana...mami de sara
geanina-nica spune:
Va putetzi da seama ca deabia acum am terminat sunt franta,si pana ma obisnuiesc iar cu ritmul asta sa fac de mancare,sa am grija de puiutz sa ma duc dupa cumparaturi.....in RO va datzi seama ca toate le facea mama
,da i-mi revin eu imediat![]()
elenutza23-ma bucur ca DRAGOS e mai bine,si nu-ti fa griji,dar nu inteleg cum de se da asa de repede antibiotic in RO.aici nu prea numai daca are infectie,pentru un rosu in gat nici decum.MI-AU iesit
de atatea laude 
ioana mama de sara-adica nu prea inteleg,ce vrei sa spui,ca nu te incumetzi...nu zi destea tu esti inca tanara frumoasa,(proasta nu cred ca esti)
cu un ingeras superb,si ai si tu drepturi sa iesi sa te simti admirata si bine,eu nu vad nimic rau in asta,mai ales prin cate ai trrecut tu,asa ca cu prima ocazie iesi nu mai sta pe ganduri.
nopte buna fetelor si pupici
anamica spune:
Azi dau
la toata lumea ca am avut o noapte cam scurta!
Va pup si sa aveti o zi minunata!!!!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Alex merci de laude!E super la Lara,dar drumul asa tare s-a stricat!!Faci o ora pana acolo!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
ALEX29 spune:
NEATZA
GEANY draga asa se intampla si la mine ,cand vine mami si sta mai mult la noi ,asa mi de greu dupa ce pleacaaaaa ,dar vorba ta ne punem pe picioare repede![]()
ELENA puiule nu stiu ce zi sa propun ,cred ca luni o duc pe Tiadris la mami si o las o zi doua ,Clau imi zicea sa o duc dimin si el merge seara dupa ea ![]()
iar sapt viitoare am f f multa treaba ,oricum daca se face o intalnire sper sa nu lipsesc ![]()
marti la ora 17 tot la havana e ok ?
IOANA puiule ce te a apucat ?distreaza te draga mea daca vrei sa faci asta 
ALEX29 spune:
ANDREEA imi amintesc cand am fost la LARA e era destul de rau drumul ,poate o fi si mai rau acuma ,dar e super frumos ,da de se asfalteaza
antoni spune:
Alex-uscatorul se numeste Valera, e profesional, l-am luat de la iulius unde sunt pt par, chestii priofesionale.
marti e intalnire si cu bebei? ca atunci incerc sa vin si eu. nu promit ca voi mai avea o saptamana pana la licenta, dar....incerc