Gravidutze si Mamici de Cluj -89
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
La multi ani, Eric! La multi ani, Ana!
Si pentru ca poate nu ne-ati crezut cind v-am zis (de asta ati ignorat mesajul) am pus si poze la semnatura, cu stefan mergind de minutze. ![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
antoni spune:
mami-alexia-oauuuuuu,cred ca ti-a crescut inima in piepit, hihi, felicitari,ce frumoase sunt clipele astea. nepretuite.
offff, iar ma-a apucat dorul de piti.e groaznic, abia astept sa vina acasa. voi le-ati dat la ai vostri crema de zahar ars? mie-mi place la nebunie si ma gandeam ca rasfat ca vine acasa sa-i "fac cunostinta" cu asa ceva, hihi![]()
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b La multi ani, Eric! La multi ani, Ana! Si pentru ca poate nu ne-ati crezut cind v-am zis (de asta ati ignorat mesajul) am pus si poze la semnatura, cu stefan mergind de minutze. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
multu'

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
Sesea, ce mare vorbareata te-ai facut!!! pe cind te inotrci de la brasov ne spui si poezii...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui antoni Eladea-noi am fost sapt. trecuta la lacul lesu, intre cluj si oradea, la o cabana, am mers fara rezervare, am gasit locuri libere.vezi poate gasesti ceva poze pe net care sa va placa. daca da, am numarul de la cabana |
mersi meli... da, stiu unde vine... acu sa vedem... adunam oferte...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Victo spune:
mai mai, ce stefan mergaret avem aici...si al meu pune niste pasi de urias.
vreau sa va zic ca meritam de 4 ori felicitari..si anume pt toti cei 4 dintisori de sus, iesiti in decurs de 4 zile!!!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
, cred ca sinteti campioni!!!!
bravo, stefanutz!
| citat din mesajul lui Victo mai mai, ce stefan mergaret avem aici...si al meu pune niste pasi de urias. vreau sa va zic ca meritam de 4 ori felicitari..si anume pt toti cei 4 dintisori de sus, iesiti in decurs de 4 zile!!! mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
magdutza24 spune:
salutare maine ma duc la puiu meu abia astept am terminat cu examenele si plec
OanaAlinati am citit povestea si mai emotionat super faina amintire ptr Maria 
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Ioana13 spune:
Foarte dulce Stefanut plimbaretul si felicitari pentru cei 4 dinti in 4 zile, precum fat frumos, celuilat Stefanut!!
Patrick azi a fost cam miriit, cred ca ii ies si lui dintisori. Dar acum seara 30 de minute a trebuit sa rasfoiesc si sa ii spun toate povestile(pe super scurt, ca rasfoiam cu viteza, ca daca nu era bai) dintr-o carte cu vreo 200 de pagini... de 2 ori... ma doare gura...
Va pupam
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
felicitari [pt stefanut se pare k numele e predestinat si noua ne-au iesit primi 4 dintidori in 4 zile , 1-4 aprilie![]()
noi am avut o zi linistita insa spre seara a inceput sa aparaa febra asa k dimineata de urgenta la dr, poate are rosu in gat k si nepotelu are si poate o luat de la el mai ales k sambata au fost impreuna cu buni k noi am fost la nunta

LA MULTI ANI!!! CELOR NASCUTI PE DATA DE 9 si binenteles pt piticul meu, avem 1 an si 4 luni

poze
Elena si
Dragos Stefan