Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi, asa ai pe seara!

La multi ani Mariilor si Marelor si tuturor celor care se serbeaza azi !

Gata, declar ca pe ziua de azi Robert m-a terminat fizic si psihic, dupa plimbarea de dimineata pana acum m-a frecat, a plans de s-au cutremurat peretii, a sarit si dintr-un mic somn la tzitzi ca sa planga cat putea el mai tare; abia acum a adormit; na, v-am zis tot, desi chiar si eu m-am saturat de placa asta cu "m-a terminat Robert".

Miss nu stiu in centimetri, dar stiu ca nu-i mai vin hainele de 3 luni, cum la noi urmatoarea masura e 6 luni, am trecut la alea, unele sunt bune, altele sunt marisoare. Tare mi-ar placea si mie insigna din aia, cu "cavaler urlator".

Sis la patrat sa va fie de bine botezul, chiar n-are sens sa bagati in seama asemenea otravuri, mie mi se pare de prost gust sa comentezi cu voce tare vizavi de lumanare, prosop sau altele asemenea. Openea mea.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

A fost moasa la noi, s-a mirat de cat de mare s-a facut Daviducul, i-a placut mult de tot de el... Inainte de asta fusesem la plimbare cu Mutti. Reactia la vestea ca ne-am luat si noi masina de spalat a fost: „Pai pentru ce??“. Eu, foarte calma: „Pentru spalat“ Ea (pe un ton foarte hotarat): „E o prostie, o prostie“ si instinctiv se da la un metru distanta de mine (limbajul corpului!!). Eu ii spun motivele (evident minus unul ), dau adica vina pe sotiorul ei si pe motivele practice, ca noi de acum incolo vom spala tot mai mult si mai des si nu vrem sa li se strice si mai repede masina, ca ei sunt totusi pensionari, noi avem salarii etc. si bla-bla-bla. In final, a inghitit galusca si am trecut la alte teme...

Vazut poze de la botezul lui Mirciulica. S-U-P-E-R-B-E!! No comment! Sa pupe mama gemenutele noastre frumoase!

Simona, comentariul acelei tanti imi aduce aminte de familia mea: numai superficialitatile contau, cat de apretata era fata de masa la cutare care ne invitase la masa si „ai vazut ca servetelele nu se asortau cu oalele“ chestii din astea... Bleah si

Nicole, acu’ nu stiu nici eu ce sa zic, dar mai incerc si in seara asta cu ceaiul, ma gandesc ca o cana e prea putin ca sa stimuleze prea mult sanii, poate e numai bine ca sa doarma bebe linistit... Da, Doamne!

Daria_Ioana, iesitul din casa face minuni!! Eu ma simteam total neputincioasa si terminata psihic cand stateam la inceput numai in casa, abia cand am inceput sa ies am inceput si sa prind curaj si sa realizez ca nu e dracul asa negru si ma gandeam ca au crescut altele mai tute copii si n-oi fi si eu in stare, ce naiba... Da, sunt un om foarte rational si calm, poate ca uneori am fost prea calma (de aici se explicau durerile de stomac – care mi-au trecut cu terapia, cand am invatat sa-mi constientizez si sa-mi exprim sentimentele si sa le las sa iasa la suprafata, plus durerile de coloana). Cu Mutti oricum nu merita sa ma enervez, oricum e margaritas ante porcos ceea ce fac si spun eu... Abia astept sa ne caram de aici, cu toate ca mi-e GROAZA de un nou mutat, mai ales si cu bebe mic.

Doloress, tu cum ai reusit, mama draga, sa pregatesti totul de mutat? Eu am atatea de aruncat, tot vreau sa ma apuc sa fac curat si nu mai reusesc. Am acum vreo 2 variante teoretice de femei la curatenie (o poloneza si o rusoaica), sa vedem care va fi interesata, amandoua mi-au fost recomandate de cunostinte, am zis sa incerc mai intai asa, inainte de a apela la anunturile din ziare ale unor necunoscute...

ancaurn, tare frumoase pozele tale recente, le-am frunzarit repede... Ce scump e Dragos cel ochios!!

Alysh, crede-ma ca e al naibii de greu sa fii diplomat si plin de tact cu persoane care sunt inzestrate cu o inteligenta sub medie... E foarte solicitant, trebuie – vorba neamtului – sa asezi fiecare cuvant pe cantarul de aur Eu sunt diplomata fiindca am oroare de conflicte... Mutti este diabolic de manipulativa, o face din instinct, nu e calculat, tocmai de aceea nu se poate discuta rational cu ea, fiindca ea efectiv nu e constienta de manevrele ei, le face intuitiv pentru a-si obtine scopurile si interesele... uneori e ca un copil tembel, transparenta si previzibila pana in maduva... vai de capul ei...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetele mele
Va multumesc tuturor, sunteti niste scumpe, auzi tu cum pot sa te otraveasca niste veninosi d'astia.Va pup pe toate Cleo, Ancaurn, Alysh, Miss, Lorich

Ancaurn, frumoade pozici, ai 2 copilasi minunati, Dragoselul s-a facut tare dulce.

Alysh, hai ma emigreaza? Unde? Am tot zis sa-i scriu un mail si n-am mai reusit...ofof, timpul asta..Oricum, ea de mult avea gindula sta al emigrarii,asa ca nu ma mira. De fapt ce ma mira e ca-l pune in practica..Oricum, ma bucur pentru ea, Doamne Ajuta!

Lily, ce frumoasa printesuca Julia, cum dormea ea in pozitia aia pe mina ta, pai Matei nu cred ca ar fi dormit asa...neam..

Miss, asa e cum spui tu: superficialitate si rautate..Pupam Davidutul marisorul..Fetelor mie tot nu-mi vine sa cred cit de repede au crescut copilasii nostri..
Azi i-am bagat prima supita : morcov si patrunjel radacina. A mincat in hohote de ris, nu stiu de ce, poate d efericire ca-i dau si altceva, poate i se parea carachios sa pape cu lingurita...Cert e ca i-a placut tare si inca nu i-am dat eu cit ar fi mincat el ca mi-era sa nu se strice la stomacel..Asa ca miine continuam..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, oof, te inteleg perfect cu robertzel, mi-a fost si mie greu cu david in primele luni..DAr dupa luna a treia deja era cuminte chiar si David. Sper sa reusesti si tu sa te bucuri "in liniste" de Robertzel.Culmea e ca te vad o persoana calma totusi, nu cred ca tu ai putea sa-i transmiti vreo stare de agitatie, eu insa la david eram stresata, obosita, agitata...toate ingredientele..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !!!
sunt foarte necajita... azi noapte nam dormit iar mai nimic... mia facut febra spre dimineata si toata dimineata.. plus ca am fo la dr si mia spus ca dc nu ne tratam alt tratament timp de 6 luni nu mai avem voie sa facem... drept pt care dc careva din familia asta numeroasa nu se curata de nenorocitii aia de paraziti, trebuie sa ne mutam ca eu alta solutie nu vad pt ca copilul meu sa nu ia din nou... vam tot citit, dar acum nam nici o putere sa mai scriu la fiecare in parte, am vazut toate pozele fetelor care au lipsit,. si de botezuri, am cetit si despre masina noua a lui miss, sa va fie de folos, am citit si de nunta aiurea a lui cleo, ce sa mai zic, totul... nu am nici o putere sa mai fac un conspect asa ca sper sa nu va suparati pe mine...Simona si Laura sa va fie de bine botezul si celelalte fete care lau mai facut... ma simt atat de aiurea... fetelor, sai feriti pe copiluti cu toata puterea voastra ca atat e de rau sa il stii bolnavior si sa nu poti face nimic.... sa nu puna nimeni mana pe ei fara sa se spele pe maini si mai ales sa nui pupe pe manute, mie mia fost jena sa le spun dar ar trebui fara nici o jena cand e vb de sanatatea puiutilor... si tratamentul asta e atat de dur, afecteaza destul de mult ficatelul... ofofof cat sunt de necajita...nici nu mai am cuvinte.... acu mia adormit saracutul pe la 8 45.... si tre neaparat sal trezesc sai dau medicamentul... nu stiu de la ce mia facut febra, ca dintisorii nici urma de ei.... acu i bag si antibiotic... ofofof...
Somn usor la toata lumea si sa va fereasca Dumnezeu de rele, si voi sai feriti pe puiuti de boli !!!!!!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Getutza, off, tare rau imi pare ca s-a imbolnavit Bogdanelu'. DAr sa stii ca astea sunt inevitabile: toti vor raci mai devreme sau mai tarziu.

Eu nu prea l-am ferit pe Vladut cu toate ca multi ii pupa manutele si asta ma scoate din sarite dar n-am ce sa le fac. MAi ales pe la ai mei la curte, toti vecinii isi lasa balele pe manutele lui...si pana ajung cu el acasa normal ca si le baga in gura. N-am ce sa le fac, ei saracii ii pupa manutele cu o mandrie ca vezi Doamne nu-l pupa pe obraz sa-i lase microbii...si il pupa tocmai pe maini...oameni care au 3-4 copii ....ce poti sa le spui cand ii vezi asa entuziasti? Mie una mi-e jena sa le spun ceva si ma rog in gand sa nu pateasca Vlad nimic. Sper sa semene cu mine, cred ca am racit de vreo 3 ori in viata pana acum...nici nu-mi mai amintesc cand....dar stiu, nu te poti baza pe asta.

HAi curaj, ca va trece si asta si maine poimaine Bogdanel o s-o ia in patru labe prin casa de-ai sa uiti instant c-a fost racit

Edit: Raspuns Simo: CANADA

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Alish, nu e vb doar de raceala... ce ma doare mai tare vsi despre ce vb eu sunt lambriile... astea ma omoara... multumesc de compasiune si cuvintele frumoase... pupici tie se lui Vladut !!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor...
Uuuuf, desi mi-am dorit foarte tare azi n-am putut decat sa intru o data pe forum pe la 5 dupa amiaza si am citit cam in diagonala.
Mai toata dimineata (de la 8 cand pleaca Iuby) am stat afara pana pe la 13.30 ptr ca dragii nostrii vecini zici ca s-au apucat sa demoleze blocul si sa construiasca un Mall in locul lui. Bormasini, ciocane, etc, etc... banuiesc ca sunteti familiarizate cu zgomotele. Noroc ca bebeluna nu a fost deloc pretentioasa azi si chiar mi-a dormit in 2 reprize afara, una de o ora jumate. Asaaaaa...
Pe dupa amiaza am plecat cu Iuby al nostru la cumparaturi, vroiam sa ii cumpar si scaun de masina cadou de ziua ei (am uitat sa va spun ca la botez i-am pus si numele Maria - spre bucuria mea) dar nu ne-a placut nimic. La Feeria in parcare m-am intalnit si cu Alina_anto cu care m-am pupat si cu Scortisoara ei cu gene lungi. Fetelor, vrea a spun ca Scortisoara chiar are niste gene nene... in poze nu se vede cum trebuie. Lungi, lungi!!! Pupam si Scortisoara...
Cu limba scoasa am facut niste cumparaturi de care nu mai aveam niciun chef, am iesit apoi din supermarket sa ii dau Evei sa pape, apoi am reintrat in supermarket - coada - trafic - intors acasa - pus cumparaturile la loc - facut ceaiul de baitza ptr bebeluna - spalat bebeluna - hranit - culcat / mi-am desfacut o bere ca sunt praf si sa ma adoarma imediat.............
Getuta, imi pare rau ca iar nu te-ai odihnit si ca esti suparici... crede-ma ca te inteleg perfect. Pe mine cand m-a adus Iuby acasa duminica am plans ca stiam ca e soacramea aici si stiam ca ma asteapt zile aiurea... Si plang de ciuda si de neputiinta... ca deocamadata trebuie sa inghit n-am incotro. Si n-am tacut niciodata in viata mea pana acum si nu prea cred ca o sa incep sa o fac acum, asa ca mi-e groaza de ce zile or veni...

Miss, bine ca ti-ai luat masina de spalat. Sa o stapaniti sanatosi!!!
Laura, Simonix, felicitari ptr botez, Laura unde vad si eu poze, ca sunt pe superfuga................ Dupa cum vezi nu mai sunt in Pantelimon, dar merci oricum ptr felia de tort!
Oooof, nu stiu ce sa mai zic... I-am luat bebelunei castronele, lingurite, etc etc, kestii ptr diversificare, 2 body cu maneca lunga, ptr ca ce avea de cand am nascut-o ii mai intra pe un picior va dati seama... Aaaa si niste jucarele ptr gingiutze cand o apuca-o....... Aoleu... cand or incepe si dintzi, ma voi duce in padure....... Vad ca simonacip ai intrat tare pe diversificare. Bravo, sa va fie de bine. Eu sa vad ce mi-o spune doctora vineri. Fetelor, dar imi va expica doctoritza ce si cum sa ii dau sau ... cum se procedeaza, ca io nu stiu de-astea... ??? Help... Sau ma iau dupa carti??? Oooof, incepe sa fie grea emisiunea asta (mai stiti e pustiul de la "copiii spun lucruri trasnite"?
Pupici la fete, noapte buna!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vroiam sa spun ca am vazut pozele Laurei si pozele lui Simonix!!! Superbe intr-adevar!!!! Felicitari ptr botezurile frumoase, puii mici si scumpi si mamicile elegante!!!

Simonix, sunt tare fericita ca ne-ai pus acolo la RO friends, in albumul lui Robertzel, multumim frumos si asteptam sa ne facem mari!!!!

Noapte buna, eu am dovedit berea!!! sau ea pe mine, nu stiu, ca am neshte nervi..................

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La multi ani Mariilor, Marianilor si Marei de Cleo

Simonacip, Reallaura, am vazut pozele, ati fost superbeee... Il pup pe micutzul crestin
Simo, nu lasa un comentariu rautacios sa iti umbreasca bucuria. Am vazut si eu lumanarea si mi-a placut. E clar ca tipa a vrut sa fie acida..
Haios Mateiutz cum a mancat in hohote

Lilly, superba printesa Julia

Miss, sa stapaniti sanatosi masina!

Getuta, sanatate puiutzului

Editez, am uitat de SIMONIX. Ai aratat superb iar Robert a fost tare, tare scump!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput