Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Getutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Chiar, si mie mi-e dor de aelita ![]() Fetelor, am o urgenta!! Bebe David e tare plangacios azi si mi se pare ca are nasul infundat, s-ar putea ca ieri sa fi tras putin curent de la aerul conditionat din firma. Am senzatia acuta ca-l doare ceva si nu imi pot da seama ce. Nu are febra direct (adica inca nu i-am masurat-o), dar a cam gajait pe nasuc cand i-am dat lapte si mi-a cerut azi la 2 ore toata ziua. In plus, e ceva mai apatic si plange foarte mult, chiar si cand il luam in brate, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. A dormit aproape 2 ore pana acum, iar acum plange iar si nu se opreste indiferent ce-i facem sau cine-l tine sau cum il tine... Ce sa fac? Fir-ar sa fie, mai e si sambata... ![]() ![]() ![]() Si nici kk nu a facut de ieri de la ora 17... ![]() ![]() ![]() ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Miss, iai luat temperatura ? fai cu degetul putin in urechiusa, poate a prins curent la urechiuse... ce sa zic, poate il doare gatul ... cat mananca cand mananca ?...alta idee nu mai am, ce sa iti zic...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Miss acu am vazut ca banuiai burtica si ca a trecut... cum ziceai de aer cond. na gandeam ca poate la tres curentul... si bogdi a avut ochisorii rosii de la curent o perioada... de atunci il feresc de curent, in masina, prin casa.... acu plecam la plimbare sa doarma bb mai bine la noapte... pupici dc nu mai intru azi...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
gabitzam spune:
Ca de obicei sambata, la noi a fost zi de plimbareala. Dimineata am fost in Mall-ul nou, si toti baietii s-au ales cu cate ceva, numai mami nu.
Dupamiaza am ajuns si la cumparaturi la Carrefour, again in Baneasa. Tare e cuminte Raducu, sa nu-l deochi, sta in carutz, se uita pe sus, nu zice nici pas, morfoleste si baleste paturica. Si weekendul asta si Andrei parca a fost mai cuminte, mai iubitor cu asta mic, mai de inteles.
Am cam terminat si cu aranjamentele de botez pentru weekendul viitor, cu restaurantul, muzica, biserica, mai avem de comandat tortul si lumanarea. Poze face frate-miu. Nu facem botez f. mare, cred ca undeva la 25 de persoane, max. 30, numai din familie. Sora-mea il boteaza si pe Raducu, la fel ca si pe Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Intru si eu pe fuga, mai am o gramada de treaba pentru maine.
Ylari, eeei, o sa-ti placa tortul meu inseamna, am Agapitos cu strumfuleti! O sa -ti fac pozica si iti aduc o felie daca mai esti aici. ![]()
Ce iuby atent ai, sa stapanesti sanatoasa ceasul!
Miss sper sa se simta mai bine Daviducu!
Jadynu-mi place ce aud cu Spania...si noi vrem sa incercam o emigrare... sa vedem. speram ca in mai sa fim acolo!
Gabitzam la noi poze face un prieten si dj un alt prieten- care e chiar dj de meserie:) Bogdan a facut playlistul sa nu avem surprize. SI la noi tot apropiatii, in jur de 50 de persoane ca avem multi prieteni,...
VA las, ma duc sa calc, sa spal baia, sa ma spal pe cap sa-mi fac manichiura ca nu am mai ajuns decat la pedichiura..maine o luam devreme.
sper sa iasa bine va pup
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Getutza81 spune:
Acum am culca puiucul, cred ca ma duc sa fac o baie de relaxare... am fost la plimbarica, a mai dormit puiutu, acu sa vedem cum doarme la noapte... tati se va trezi si i va da doar bibe... eu la tura a doua... oricum ma va rezi si pe mine ca nu pot sa dorm ca imediat il aud cum se fofileaza in patut...
Laura si Simona, sa va distrati maine la botez si sper sa aveti puiuti tare cuminti....
Noapte Buna, somn usor,
sapte purici peun picior,
sapte pe celalalt....
sa va traga jos din pat !!!!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
mihaser spune:
Neata!
Moama Daria Ioana ce mesaj lung ai scris! Bravo! 
Fetele petrecarete Laura, Simo, Simonix, Inais si Melly sper ca va distrati bine! 
Ylari m-ai terminat la faza cu gargamel...hai ceasul ca ceasul, dar dupa desenele astea sunt loca!
Getutza bine ai revenit! Si eu sunt cam turbo...mai ales pe adultii din jurul meu! O fi ceva de se ia pe aici prin vest!![]()
Miss multa sanatate Daviducului!
Va pup!
CamiM spune:
'Neata fetelor si fiindca azi nu-i Cleo in zona cafeaua vine de peste ocean...![]()

Laurita,Inais si Simonix si cine mai are azi botezul bafta multa si abia asteptam povesti.
- (ca tot le era fetelor dor de ele..
)
Ylari iubita scaunul de masa e doar partea de sus, partea de lemn era un scaun obisnuit.. pe care se ataseaza scaunul de masa pentru bebe.Asta e motivul pentru care noi l-am preferat ca nu mai trebuia sa facem loc pentru inca un scaun ci l-am pus pe un scaun normal de masa. sa stapaniti sanatoase (si tu si Eva cadourile de la tati al vostru
).
Laura ce dulceata e Mirci in pozele in care isi papa piciorusul
. Vin si eu cu o intrebare: am vazut ca scriai ca vreti sa emigrati si voi si ma roade curiozitatea: unde anume?![]()
Miss P si Iulia multa sanatate puiutilor.
Gabitza parca ai povestit despre sambata mea.. numai ca eu am fete...![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Lorich spune:
Cami buna cafeaua, se vede ca-i din Americutza. ![]()
Daria multam de aprecieri, esti tare draguta; cred ca va fi si mai inalt decat tati, care are 2m, sper totusi sa se opreasca la 2 m, deja e foarte lung, incep sa am deja probleme ca toata lumea se mira cat de mare e, cat de mare e, cat de mare e, mai am un pic si-i leg rosu la manutza; sau la cuc. ![]()
Miss ma bucur ca n-a fost nimic grav.
Gabi ma mic ca nu ne-am lovit, si noi am fost dupa-amiaza in Feeria, si bibi s-a innoit cu ceva, si el e cuminte la shopping, ii place ca lu' ma-sa. Si am uitat sa-ti zis Happy birthday Raducu pentru ieri! Multe lunisoare inainte!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
Getutza abia acum am reusit sa vad pozele mai noi; adorabil puiul galben, s-a facut maricel, iar tu arati super bine, parca esti o scolaritza, ai mocutza de copil.
Poze Robert
Lorich spune:
Aaaaa....ca-s ametita rau, Daria scaunelul l-am primit cadou la botez insa nu prea cred ca-i adus de afara, nu cred ca statteau verii mei sa se care cu scaune de afara, dar mai stii? Cred ca mai degraba ceva Miniblu, Prenatal, Mothercare.
Poze Robert