Hotel bun in MALLORCA sau Tenerife!

Hotel bun in MALLORCA sau Tenerife! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Daca a-ti fost in Mallorca sau Tenerife si a-ti fost multumiti pe la ce hotele a-ti stat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Daca a-ti fost in Mallorca sau Tenerife si a-ti fost multumiti pe la ce hotele a-ti stat?

Angelinne

buna
in mallorca am stat la riu camp de mar, in tenerife la mare nostrum.
le recomand pe ambele

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

In Mallorca recomannd acest club:
http://ww.travelpedia.de/booking/TP/index.php?KID=866000&sortierung=termin&formular=4&showresult=1&detail=termine&personen=25;25;&giata_id=12204&dauer=&zimmer=&verpflegung=&ruecktermin=1225317600&termin=1217541600

Camerele au pat dublu + o canapea extensibila, minibucatarie (plita, chiuvete, frigider); TV, aer conditionat, balcon/terasa, baie nou renovata. Sunt bungalowuri de 2 etaje. Mincare f. buna, ziua bufet de la 10-23 linga piscina. Animatie toata ziua pt copii, tineri, adulti. Seara mini-disco urmat de showuri.
Plaja la 50 m de hotel (e micuta, dar ok). Posibilitati de excursii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde ce vrei sa faci in vacanta.

Daca vrei sa stai la soare si sa te odihnesti - alege un club de 4-5 stele cu all inclusive.
Daca vrei sa mai si faci excursii, sa vizitezi insula...alege un club de 3 stele doar cu mic dejun si nici-o grija, nu vei muri de foame

Pe de alta parte, vezi ce-ti ofera agentiile pt. ca multe nu pot sa-ti rezerve camera la ce hotel vrei tu.

Cat despre camere, in zona respectiva sunt predominante apartamentele care pe langa "cele obisnuite" au canapea si minibucatarie. Multe hoteluri cer o anumita suma pt utilizarea televizorului (ciudat mi se pare mie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

recomand din suflet"pollentia club". 5 stele, all inclusive:) s u p e r b!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am stat la Sol Tenerife, in Plaja de las Americas. Hotelul zice ca e de 4 stele, dar mie nu mi s-a parut (nu am nimic de reprosat, dar camerele arata absolut obisnuit). Am avut demipensiune, sincera sa fiu mi s-a parut...prea multa mancare, mult prea variata - mi s-a parut risipa (eu am niste tendinte comuniste...). Ceea ce a fost grozav pentru mine (cu doi copii mici) a fost ca hotelul are si un magazin, nu pot sa-i spun chiar "supermarket", dar gasesti de toate: lapte, iaurt, fructe, piureuri de bebe, pampers si la preturi...nu chiar de supermarket, dar pe aproape...A, da, si bauturi la 2 litri.

Animatie la piscina, aproape toata ziua (cu o pauza dupa-amiaza)...

Locul de joaca pentru copii - cam modest. (Dar sunt altele, in apropiere)

In Tenerife nu rata Monkey Park.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu vreau cit de cit ceva ok...ma gindesc ca ar trebui minim 4 * eu nu am copii si sincer as vrea sa mergem cit de repede luna asta...deci nu cred ca as mai putea gasi ceva bilete de avion rezonabile asa ca banuiesc ca numai prin ceva agentie daca mi-ar putea gasi ceva ok...va multumesc oricum pt postarile voastre...o sa le caut pe net....

Mergi la inceput