Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(75)
Raspunsuri - Pagina 16
Z_IULIA spune:
In sfarsit am reusit sa deschisd si eu azi calculatorul !
Buna la toata lumea !
Am fost azi la ECO ! Am fetita! URAAAAAAAAA
TOTUL E BINE !
Atat ca se pare ca e cu o saptamana mai mica decat am facut calculul pana acu. Asa ca nu voi schimba semnatura prea curand.Claudiu nu pot sa spun ca s-a bucurat foarte tare dar are timp sa se obisnuiasca cu idea ca v-a avea o surioara. Acu tr sa ma gandesc la nume.Parca nu imi mai place la ce m-am gandit cand eram insarcinata prima oara si eram convinsa ca v-a fi fetita. Dar am timp...
Va pup pe toate si acu sa ma pun pe citit din urma .
Mama de Claudiu(6 ani) si cu o scumpita de
Iulia 24+
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirtha Sa le stapaniti fericiti si sanatosi toti trei ! Si noua ne-au placut produsele de la Babycomfort. Tot de acolo i-am luat patut Evei. Cind il montam , pun poza. Mirtha 33+ Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Multumim!
==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Amalia sa te bucuri de hainute iar bebe sa se simta pufos si linistit in ele ! Esti deja la 32 de sapt. Se observa dupa cum te maninca palmele la cumparaturi. Ai zice ca a doua oara e diferit , ca senzatia e mai domoala ca intensitate. Dar observ aceeasi simptomatologie.....a mincarimiii de mina .Si dai si lupta , si hop printre raioane si dai si care si casca ochii si minuneaza-te etc....
Cherie , Criss , Eli daca v-au amuzat perlele parintilor no problem .Cel putin tata e expert . Nici nu sti cind te poate lasa masca. Cert este ca toata lumea e protectoare cu cea mica. Nici nu a iesit din burta mea si deja e furiciune de inimi la greu - inclusiv pe-a mea. Va imaginati ca imi va sari tot neamul in teasta cind voi incerca sa fiu un pic mai severa in plan educational. Parca-l si aud pe bietu" tata : " Ce ai draga cu fata ? Parca esti mama vitrega !"
Andreyutza si eu zic ca e colostru. Deci veste buna !
Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
criss703 spune:
Miram sunt de parerea Mirthei sa nu iei somnifere mai ales ACUM , stiu foarte bine starile care le dau si mai ales cat de groaznica e dependenta de ele ...nu doresc nimanui asa ceva !...gandeste-te ca toate trecem prin starile tale mai mult sau mai putin , nu esti singura
Cherie nici nu ma gandeam ca ai putea deveni ca soacra ta , dar desi pt. tine a fost un concediu " traumatizant" felul in care ai povestit m-a distrat mult ...cu siguranta peste ceva vreme cand iti vei aminti vei zambi si tu
Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703
Amalia spune:
Andreyutza felicitari pentru colostru!
Miram iubita, nasol cu insomniile astea, dar din pacate, cu sau fara probleme si contractii, suferim mare parte din noi de ele.. Mult a trecut, putin a mai ramas din perioada asta.. Incearca sa iei si tu lucrurile mai relaxat, sa nu te mai streseze contractiile si sa stai cumintica in pat, casca ochii pe un tv la culcare sau intr-o carte pana te ia somnul si poate reusesti sa adormi mai repede. Eu nu as recurge la a lua nimic pentru a dormi, in afara de un ceai slab de tei sau niste lapte cald cu miere.
BraveGirl felicitari pentru achizitiile facute! Sunt convinsa ca o sa iasa o camera super pentru bebe!
Mirtha sa stii ca asa credeam si eu..ca n-o sa mai intru in febra cumparaturilor astea. Deja am primit si lucrursoare de la prietene care au si ele copii, astept un patut de la alta...dar degeaba. Pe langa cami se par insuficiente 9cu toate ca nu sunt ) vreau sa aiba si el lucrurile lui cumparate, noi, ca si David.In plus, sunt eu altfel..daca n-as stii clar ca bebe e baietel, ca a iesit asa si la testul genetic nu numai la ecograf, mai ca as zice ca am o fetita in burtica, dupa cat sunt de motzata sarcina asta.
La David n-am avut nevoie de atatea haine...acum sunt nevoia sa fiu vesnic aranjata si machiata, sa ma imbrac cat de cat elegant chit ca am ditamai burtica, s-o afizez cu lucruri la moda, etc. La prima sarcina mi-a ajuns salopeta de blugi..pe care culmea acum n-o sufar...cred ca am inebunit.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel
Mirtha spune:
Aaaa.....ba nu nu ai innebunit deloc !
Am ajuns sa imi cumpar tot soiul de haine de mamica incit unele colege mai in gluma , mai in serios : "Draga dar tu te imbraci mai elegant decit inainte de a fi insarcinata !"
Iar cu frizurile...e a doua oara cind ma tund in sarcina. Iar peste maxim 2 saptaminani sigur voi incerca o a 3 a frizura plus ca intentionenez sa ma vopsesc.
Cu aranjatul machiatul - o dunguta discreta de creion si pieptanatul sunt usor maniaca : inclusiv in casa am grija sa fie aranjat. Nu ceva pretentios dar sa fie : un coculet , o clema , un tapat usor in fata , depinde de inspiratie. Probabil psihicul nostru incearca sa ne creeze o balanta emotionala. Constiente suntem ca aratam ca niste mici elefantoi dar nu e cazul sa ne si punem maturoiul in cap ! Pentru ca in afara de burtica , ce in definitv ascunde o comoara , restul nu vad de ce ar trebui sa accept sa fie neglijat.
Sa iti mai spun una : stai sa vezi ce pretentii de dantela si culori care mai decare am la lenjeria intima !!! Inclusiv lenjeria pt. spital are acolo o dunguta sau o margine din dantela !
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Mirtha sa stii ca asa credeam si eu..ca n-o sa mai intru in febra cumparaturilor astea. La David n-am avut nevoie de atatea haine...acum sunt nevoia sa fiu vesnic aranjata si machiata, sa ma imbrac cat de cat elegant chit ca am ditamai burtica, s-o afizez cu lucruri la moda, etc. La prima sarcina mi-a ajuns salopeta de blugi..pe care culmea acum n-o sufar...cred ca am inebunit. Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) si 32+ Luca Gabriel |
Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Hera25 spune:
Bebecris cumva ai fost azi la Ikea? Mi s-a parut ca te vad, dc nu inseamna ca mi s-a parut.
Va pup fetele.
31+
BraveGirl spune:
Fetele, eu am citit la sept-oct despre o mamica al carei bebe are intarziere de crestere, a avut sangerari si tampitii de la spital au trimis-o acasa. Cica sa vada cum evolueaza. Ea spune ca bebe nu misca decat daca agita ea burtica. Mie mi-e jena sa intru peste subiectul lor si sa-i spun sa se duca urgent la spital...nu-mi vine sa cred ce incompetenti sunt pe la noi prin spitale. Bebele are si circulara de cordo, si mamica tensiunea 14.
==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu
miram spune:
Multumesc pt. incurajari! Nu am sa iau pastile ca din pacate stiu in ce ma bag...am consumat la viata mea calmante si somnifere. Cu laptele, mierea si ceaiul de tei am experimentat si noaptea trecuta in timp ce ma plimbam pe la 3-4 prin bucatarie...nu prea avrut sa apara efectul. AZI INCERC CU VIN ROSU!!!! cred ca am ceva in frigider....Cea mai rea consecinta a nesomnului este depresia care nu face decat sa mareasca sansele la si mai mult nesomn!!!! Pun sotul sa imi cumpere de baut, cred ca o sa zica ca-s nebuna! Va pup si va urez NOAPTE BUNA! e o urare a cuiva care apreciaza la maxim asa ceva!
Mira26+Ilie
Amalia spune:
Mirtha m-ai mai linistit! Sincer, ma simt bine asa...iar cu aranjatul si machiatul, nu fac nimic deosebit, dar nu vreau sa ma simt neglijenta. Cel mai tare am suferit de "neglijenta" asta cand se nascuse David...cand datorita oboselii, ma culcam pe o ureche si nu mai aveam grija de mine. Acum sunt constienta ca nu e cazul sa mai fac la fel, ca trebuie sa-mi duc si sa-mi iau copilul de la scoala, plus ca nu vreau sa ma vada schimbata.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel