Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Maria, intoarcem maine pupicii, ca acum doarme musiu.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Andreea LA MULTI ANI ! mamei tale
Apropo de parinti tineri ,mama mea nu a implinit inca 50 de ani ,dar e bunica de 12 ani , am avut eu grija de asta
Alinush abia astept sa ne vedem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ANDREEA a mea abia la un an a inceput sa paseasca de manute, dar oricum nu e prea incantata prefera in patru labute sa alerge Pediatra ne-a sugerat niste kineto dar nu mai vad rostul acum, o las cand o fi ea pregatita. Succes cu lucrarea de doctorat!Ah si nu v-am spus ca avem si premergator, de decor binenteles ca urla in el si olita la fel, tot de decor.Si a mea ca si Erika e intr-o perioada fff urlatoare dar noua abia acum au inceput sa ne iasa dintisorii si oricum ea a fost mai maraita mereu.Ce ma streseaza pe mine ca e cam salbatica, nici la bunici nu vrea in brate, prefera animalele, copiii mai putin, sper sa se mai schimbe si ea si sa nu semene cu mine(asa sociabila adica)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Raspuns la intrebarea Sabinei nu

Deci eu raman singura pe baricade alaptand din ora in ora noaptea?
Ma simteam mai bine stiind ca nu sunt singura

Nu esti singuta, mai sunt si eu pierduta in noapte, framantandu-ma si stand la cotitura, ba cu bibe cu ceai, ba cu lapte. Bine, nu atat de des. Dar daca te consoleaza cu ceva, cam asa era si la noi pana acum aprox 3 saptamani.
fetele, cucuietele.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Frate, aveti un spor la scris... Cum sa mai tina pasul cu voi o mamica haituita de rechinashul atomic si pus pe shotii din dotare ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Noapte buna !
Papanash multa sanatate !

Mergi la inceput

myral, eu nu-s asa chinuita ca tine noaptea, de obicei domnisoara mea papa o singura data pe noapte ( pe la 1, cand o iau langa mine in pat ) si de dimineata, inainte de trezirea finala.
Dar azi noapte nu stiu ce a avut, tare agitata a fost si ne-am cam alergat amandoua prin pat ( eu trebuia sa-i pun tzizti la dispozitie, in incercarea de a o adormi la loc ). Abia asteptam sa se faca odata ziua...

Mergi la inceput

Papanashnoapte buna!Alinusla voi lucrurile merg spre bine sunt sigura!Luy hai ca se poate!S-ar putea sa dispar si eu la prima trezire a rasfatatei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Asa si eu astept sa se faca ziua ca parca mai rau imi face frecusul asta sculat culcat, mai bine nu mai dorm deloc A mea nu suge deloc culcata trebuie neaparat sa o iau in brate .Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

papanash, imi pare tare rau sa aud ca iar te chinuie migrena. Despre mine nu stiu ce sa-ti zic, daca m-au lasat sau nu. Ca mi-a fost iar rau in vacanta , o data in ultima zi de mare si a doua oara in ultima zi la munte. Ori am eu vreo alergie la "ultima zi" . Dar nu au fost migrene, prima oara am suspectat o insolatie si in al doilea caz cred ca mi s-a tras de la niste mici mancati cu o seara inainte. Asa ca... eu nu ma pot lauda cu o sanatate grozava...
Ca sa nu mai zic ca acum ma chinuie o durere de masea, azi am fost la dentist si mi-a pus nu stiu ce medicamente pe canale, incercam sa salvam o masea pe care nu o pot inlocui cu nimic, ca-i ultima si n-are cum sa-mi lege vreo lucrare acolo Asa ca rabd, cu speranta ca vom reusi s-o "cumintim" si s-o pastrez.
Sanatate multa iti doresc, mama de Ghighi !

Mergi la inceput