Puiuti de Randunici 2008!! (92)
Raspunsuri - Pagina 20
sovietica spune:
Kya
:)) ne-am intors, dar acum suntem cu baia, orezu, avionu, cantecelu... Tu si bubu ati avut emisiuni lungi si bune azi ![]()
Si eu am fost cu bucatareala, sashuiala, parc X2, aprovizionare...
bubu, suna belea rulada aia!
imi plac ponturile astea de mancare rapida. eu as face-o cu ceapa la cuptor, s-o "montific" :).
revin! ( e o amenintare
)
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mstela spune:
Salut.Noi am fost pana la urma la primarie in parc,ca am iesit tarziu afara.A venit randunoiul tarziu,ca a lucrat azi.Si,sunt franta.
..dar si Tea este...acum se lupta cu o tzatzi si cred ca o sa cada lata..
Sper!
kya,tu din toate fructele pe care le-ai spus faci piure odata?Sau le combini 2 cate 2?Ca leguma,cred ca poti introduce ardeiul.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
Kya, si noi ne-am intors si gata suntem si cu baita, masajul, biberonatul si culcatul. Suntem in grafic!
Mai stau putin si ma bag si eu la dormitor caci noi suntem cu trezirile repetate. In seara asta a mancat 180 ml de lapte cu 2 masuri de cereale. I-am dat si dentinox pe gingiuta si i-am bagat si jumatate de supozitor de novocalmin, poate o mai calmeaza si doarme si ea putin mai bine. Sa vedem!
Sanzi ce face?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Mda, cred ca ati plecat la culcare...
Noapte buna!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Simo27 spune:
Eu inca nu dorm..mai am de fiert bibele,apa pt termos si sa fac baita!
Mersi de sfaturile cu banii pt fini..mai mult de 2o de mil nu vom da,asta e clar!am intrat pe un forum,ceva cu miresuci si m-am socat sa vad cat dau nasii...1000 de euro,40-50 de milioane,chiar 60...frate,da aia or fi normali????????????mda,erau si care dadeau 10-15 milioane,dar aia cu miile de euro-zau daca inteleg!in fine,cine are sa dea!
Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Eu sunt prin zona...Stefan inca nu doarme
, are chef de vorba
. A papat 180 ml cu 3 cupe de cereale, aper sa adoarma.
Fetelor, cutiile cu cereale nu au cupe pt. masurat, noi folosim de la laptele praf, am o gramada 
Kya, si Stefan papa mar+piersica+banana+cereale sau mar+para+banana+cereale, iar la pranz dovlecel+morcov+orez fiert+cereale cu lapte.
Pastarnacul e prea aromat, mai bine nu-i pune...fasolica verde merge, ardei gras cum zicea Stela...de la 5 luni cartofior si pe la 5 luni jumate carnita.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
simonette spune:
Va multumesc ptr primirea calduroasa! E o adevarata aventura sa postez si eu aici...
Vad ca aveti meniuri care mai de care mai variate si mai gustoase ptr puishori!!! Sa ne vreasca mari si sanatosi!
De saptamana viitoare imi instalez internet si atunci sper si eu sa fiu mai activa, ca acum fiind gratis si conexiunea e pe masura!
Mi-e dor de voi si va simt lipsa!
Va doresc noapte buna cu puiuti cuminti si dormiciosi!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
bubu05 spune:
Simonetta, si noua ne e dor de tine! 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
in timp ce puneam bibele la fiert mi-am adus aminte de tine,Sovi,spuneai ca nu stiai ca exista in Muntele Athos si o parte accesibila femeilor..ei bine,NU exista!Dar se pot face croaziere pe mare si manastirile se vad de la departare
!eu le-am vazut in poze facute de sot,dar am avut o implinire f mare sa le vad in toata splendoare lor...e SUPERB ce este acolo,desi nu se vad toate,ci doar vreo 10,doar pe o parte a Athosului!cand am timp,o sa va pun poze sa vedeti !
Simonetta,bine ai revenit
!mai pune poze noi cu scumpii tai baieti!
Oana
,noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Am terminat cu baita, cu hranitul si adormitul.
Ma "laud" cu aceeasi cantitate maaare - 280 ml + 3 masuri de cereale.
Am insa o problema cu tetinele de la biberoane. In primul rand biberoanele dr Brown sunt doar de 240 de ml, deci pentru masa asta de seara sunt prea mici
. Am un Avent de 330, in care incape foarte bine, DAR, nu am tetina pentru el. Adica tetina pe care o am e prea mica, si lapticul cu cereale prea gros. Mai am una care are in loc de gaurica o taietura. Dar pe acolo curge prea mult, si se ineaca.
Imi trebuie ceva intermediar.
La capitolul legume - ardeiul il fierbeti? Il opariti ca sa curatati coaja? Ca sa mearga bine la blender trebuie sa fie moale, deci cred ca se fierbe, nu?
Ma duc sa fac capitolas nou...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!