Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
oups...am declansat tornada de pofte
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
sabinel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui felicic76![]() peste panne cu mujdei si mamaliga![]() ![]() 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
nu te sfatuiesc mujdei la ora asta. dar poate ai toleranta la usturoi. daca mananc mujdei la noapte nu mai dorm. deloc.
40+ cu
Amalia Stefania
musettepink spune:
felicic vin peste tine.......peste,mujdei,yammmmmmmmm
Eu am mancat toata sarcina ceapa si usturoi,nu mi-a facut rau deloc,acu mi-e cam aiurea sa manac ceapa si usturoi ca mi-e ca ma apuca nascarea si cum sa merg la materniatate duhnind a ceapa sau usturoi?????![]()
![]()
![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 7 ZILE 

felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
nu te sfatuiesc mujdei la ora asta. dar poate ai toleranta la usturoi. daca mananc mujdei la noapte nu mai dorm. deloc. 40+ cu Amalia Stefania |
am mancat si branza cu usturoi sarcina asta
asta mancam eu la 10 dimineataNu am probleme deloc cu alimentatia, doar ca in ultimul timp mananc mai putin si des, iar lichidele pe care le consum ma ajuta sa nu am arsuri (cred)
tzitziri: vrei adresa?

(adevarul este ca am facut o pasiune pentru peste in perioada asta)
33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
sabinel spune:
noi avem program de joaca la ora asta. adica ea face valuri in burtica cu piciorusele iar mami alearga cu degetele dupa ele sa le prinda si sa le gadile. la cina o sa fac niste paste carbonara. simplu si delicios
40+ cu
Amalia Stefania
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink felicic vin peste tine.......peste,mujdei,yammmmmmmmm Eu am mancat toata sarcina ceapa si usturoi,nu mi-a facut rau deloc,acu mi-e cam aiurea sa manac ceapa si usturoi ca mi-e ca ma apuca nascarea si cum sa merg la materniatate duhnind a ceapa sau usturoi????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 7 ZILE ![]() ![]() ![]() |

la fel fac eu dupa ce beau cate o berica, ma gandesc : Doamne, daca ma apuca acum? si nu iau decat o gurita, apoi inca una, contractii ioc........asa ca o terminbine ca se termina caldura si nu o sa ma mai tenteze

33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Felicic, sa stii ca de pangasius asta am auzit si eu ca ar fi bun.O sa tin minte.
Nu ma infiintez chiar acum ca ai zis sa mai stea Daviduta la caldurica in burtica....dar...mai mai ca veneam
.Ma astepti pana dupa 37+?
...normal, cu alt peste decat asta de acum![]()
Eu am mancat cartofi copti cu unt..na!
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
![]() la fel fac eu dupa ce beau cate o berica, ma gandesc : Doamne, daca ma apuca acum? si nu iau decat o gurita, apoi inca una, contractii ioc........asa ca o terminbine ca se termina caldura si nu o sa ma mai tenteze ![]() 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
felicic esti totala

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
_irina_ spune:

fetelor, sunteti de groaza... azi e ziua pofticioaselor. Vai, ma mai uit si la tanti asta cu prajiturile la euforia.
37+
- Andreea
baby_boy spune:
musette ..stau la casa..iar afara iarna plantele n-ar rezista..
Dyanira felicitarii !! Recuperare rapida si sa fie piticul papacios !!
Monica ne bucuram ca ai intrat sa vorbesti cu noi, te asteptam cu mare drag, chiar te rugam sa nu te indepartezi 
Io am pus de o tocanita ..dar as putea sa mananc si peste ![]()
35 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png