Aspirante optimiste > 20 (343)
Raspunsuri - Pagina 20
mara-i spune:
problema mea e urmatoarea:54z de la um, am facut teste peste teste, ba slab pozitive(barza)ba fff negative(shurecek)
lucre 12 ore pe zi si nu am putut sa ajung la control...azi i s-a facut mila de mine medicul de familie si mi-a dat un medical
...asa ca maine seara...cu picioarele in sus la control...sper sa-mi spuna ca e bebita prezent pe acolo
sper si euu
anne`mary spune:
deci o data la 2 zile? Daca afla al meu ma spanzura. Si asa el ar vrea zilnic
. A zis ca macar acum la tinerete sa fie "bine" hihihi.
Dar eu bag la cap tot ce-mi spuneti voi....
adiutza spune:
anne'mary,
si eu stiam la fel... din doua in doua zile, dar parca nu-mi vine sa stau cuminte azi.... daca ovulatia chiar a avut loc sambata, atunci mi-e teama ca maine e deja tarziu... dar oare azi or fi destui "voinici" ?
oricum suntem intr-o perioada super stresanta amandoi (job, lucrari acasa, mici renovari,... ) si nici nu stiu cum e mai bine.
Ne-am ales si noi o perioada... dar eu fac 30 de ani, iar sotzul 35 si am zis ca ajunge cat am copilarit..... si culmea: acum vrem sa vina si bebe la comanda....
http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
buburuza1979 spune:
hehehe
multumesc fetelor 

dar ... e prea negativ testul ca sa se schimbe ceva in 4 zile 

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png
anne`mary spune:
adiutza situatia e asemanatoare la mine. Vreau sa-mi schimb job-ul, avem de terminat de renovat casa (m-am saturat sa mananc pe genunchi), vreau sa si calatoresc (am avut concediu si am fost la munte unde, surpriza, s-au cheltuit bani
) iar cu varstele nu stam mai bine....eu am 25 iar el are 36. Eu as mai astepta dar nu vreau copii sa-l confunde pe el cu bunicu. Asa ca il vreau si eu rapid pe primul bebe si pe urmatorii vedem noi. Doar ca el are in familie gemeni: Mama lui are in neam bunica geamana, iar tatal lui are in neam strabunicul geaman. Prima noastra incercare a fost singulara dar e posibil ca urmatoarea sa fie la patrat? Au fost voci care mi-au spus ca trebuia sa am eu in familie gemeni ca sa fac si eu.....el nu conteaza.
bubu si daca iese pozitiv faci cinste?
iulia_30 spune:
Lala,maine o sunam pe d-na doctor si ne cheama la analize la spital.Sper sa fie totul bine.Eu imi facusem programare la particular la aceasta tanti doctora si m-au sunat sa-mi spuna ca isi prelungeste concediul(la particular)dar ca trebuie sa o sun.Dupa ce am sunat si i-am pus ca am ramas graviduta si ca echo mi-a iesit cum mi-a iesit,mi-a dat pastilute si mi-a spus ca ma asteapta la spital pt.analize.Cam atat.A,si ca trebuie sa repet echo in saptamana 10-13(parca).Deci maine o sa aflu mai multe.Pupici!
iulia
7+
moni_k spune:
Fetele, acu' am venit si eu de la servici...ce bine e sa ajungi devreme acasa
![]()
Ma duc sa
si ma bag la ...
nu am mai dormit dupa-amiaza de... nu mai tin minte de cand...
Imi lipseste Anidaz.... cine simte la fel sa faca "galerie", sunt sigura ca ne citeste..asa poate ne vede si revine deci
ANIDAZ

ANIDAZ

ANIDAZ

HAI FETELE SI VOI...
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

ce a zis?