Aspirante optimiste > 20 (343)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

anne'mary,
nici un doctor pe lumea asta, oricat de experimentat, nu iti poate pune diagnosticul legat de activitatea tiroidei doar uitandu-se la tine. Eu tocmai ce mi-am descoperit TSH foarte crescut si anticorpii tiroidieni la fel desi nu am nici un simptom vizibil. TSH crescut scade sansele de sarcina. Du-te la Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes si fa-ti: TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-TG. progesteron. Daca te duci dimineata la ora 8 ai rezultatele in aceeasi zi la ora 19.00. Daca iti ies rezultatele in afara limitelor normale, da-mi un PM sa-ti dau numele unei dr. endocrinolog. Eu mi-am facut analizele din proprie initiativa pt ca am in familie rude cu probl. la tiroida....altfel nu-i dadea nimanui prin cap sa ma trimita.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

iepumic si eu am considerat ca nu are cum sa-si dea seama daca exista vreo problema sau nu doar pipaindu-mi gatul....de aceea am facut analizele. Am facut doar TSH aici in Buzau. Medicul de familie a zis ca dar TSH-ul nu e relevant. Dar cei de la cabinet n au inteles RTH si anticorpi tiroidieni(halal cabinet). Imi este greu sa ajung in bucuresti eu fiind din Buzau. Dar tot imi fac eu timp sa ajung la Babes. Am notat analizele pe care mi le-ai dat.
Cei drept noi am ramas insarcinati dupa 7 luni de incercari. Cred ca e cam mult nu? Dar am cauta pe internet cauze de avort spontan si am gasit ca tiroida e una din cauze. Dr Branescu la care m-am dus pt chiuretaj mi-a zis ca tiroida nu ar avea mare influneta caci "30% din sarcini se pierd" (ce reconfortant).

lala pe spermograma alui meu scrie asa:
140 milioane/ml;
N: 60-150 milioane/ml;
0.5 % forme anormale. Unii spermatozoizi se prezinta in aglomerari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aoleu
ce e dana?
pai ia uitati la spermograma sotului meu ce zice si spuneti-mi si mie va rooogg

Volum: 3.7ml
pH: 7.5
Fluidificare: >30'
Numar: 44mil/mm3
Mobilitate
A - foarte mobili: 50%
B - mobili: 20%
C - mobilitate redusa: 10%
D - imobili: 20%
Morfologie: RARE FORME DE MACROSPERMATOZOIZI
Leucocite : <200/mm3
Concluzii : NORMOSPERMIE

si valorile de referinta
Volum: >2 mL pH : 6.5 - 8.5 Fluidificare : > 30 min Numar : 40 - 160 mil / mm3 Mobilitate : A + B >60% Morfologie : Normala Leucocite : < 200 / mm 3

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Miha,pentru greturi am descoperit eu ceva.Daca pap ceva pe la 21 seara,dimineata nu mai sunt atat de rele greturile.Incearca.Eu am citit undeva despre metoda aceasta.Succes!Mie mi-a fost foarte rau zilele acestea,tensiune 8 si puls67 +greturi.Ma simteam foarte rau.Astazi am avut o zi mai bunicica.Pupici.

iulia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Lalala eu zic ca e foarte buna spermograma sotului tau

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lala uite ce am gasit pe net:
Tehnica - Spermograma analizeaza 3 caracteristici ale spermatozoizilor.
- Numarul de spermatozoizi trebuie sa fie de minimum 30 milioane pe mililitru intr-un ejaculat normal (de]a 2 la 6 mililitri). O concentratie inferioara traduce o oligospermie, in timp ce absenta de spermatozoizi constituie o azoospermie.
- Mobilitatea spermatozoizilor este, de asemenea, studiata: 30% dintre ei trebuie sa fie mobili in prima ora si sa ramana mobili 4 ore dupa ejaculare. Sub aceste praguri se vorbeste de astenospermie primitiva sau secundara.
- Analiza formelor anormale se face pe baza spermocitogramei (frotiu care permite examinarea unui numar de 100 spermatozoizi). O sperma este considerata ca fiind suficient de frecundanta atunci cand mai mult de 30% dintre spermatozoizi au o forma normala. Se considera anormali spermatozoizii prea mici (hipotrofici), cu cap dublu (bicefali), cu flagel dublu (bifizi). Sub acest procentaj (adica mai putin de 30% forme normale), se vorbeste de teratospermie.

deci eu zic ca e bine la tine. Dar la analizele alui meu nu scrie de mobilitatea spermatozoizilor pe o anumita perioada. Spune: mobilitate normala".
De vreme ce am ramas o data insarcinata zic eu ca sotiorul meu nu are o problema. Eu trebuie sa ma mai caut ca sa preintampin o alta pierdere de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ufa..multumesc fetelor

ma bucur ca macar el nu are nimic

iulia vezi ca ai mesaj privat!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,iubita o sa caut sa imi fac un cont.Cu drag,dar am avut zile proaste(lasa ca vezi tu ce te asteapta)si trebuie sa alerg sa-mi fac un credit si sa invat pentru scoala de soferi.In curand ,promit!

iulia 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

gessy felicitari pt bebe, sa fiti sanatosi amandoi

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput