alaptatul cu silicoane

alaptatul cu silicoane | Autor: R24

Link direct la acest mesaj

Buna! E prima data cand scriu pe forum, dar am citit mesajele voastre si am vazut ca aici sunteti o mare familie si puteti vorbi despre orice. Pe mine ma framanta urmatoare problema as vrea sa-mi fac o operatie de implant mamar si vroiam sa intreb daca cineva de pe forum a alaptat cu implantul de silicon, cum s-au comportat sanii, s-au cu ce probleme s-au confruntat dupa ce au ramas insarcinate, avand aceasta operatie facuta. Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu nu am silicoane dar pot sa-ti spun ca se poate alapta si cu silicoane, dar tinand cont ca majoritatea femeilor se lasa sanii dupa perioada de alaptare, nu stiu zau unde ajung silicoanele alea... e zic eventual sa astepti dupa ce termini de alaptat sa mergi la operatie si atunci o sa iti poata face o treaba excelenta. printre care si ridicarea sanilor...

sper sa-ti fi putut fi de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

R24 dc intri pe Odisee la Mamici din Bacau o sa vezi ca si eu am pus cam aceeasi intrebare ca si tine. Eu mi-am alaptat primul copil 1 an si 2 luni dupa care mi-am pus implanturi - asta acum 3 ani jumate - si acum sunt insarcinata in sapt. 37. Dr. mi-a recomandat sa ablactez pt. ca cica teoria nu se pupa cu practica si desi teoretic e posibil practic ar putea fi pb. cu un corp strain acolo care apasa etc.. De cand caut si eu pe cineva care a alaptat cu implanturi sa-mi spuna exact ce si cum... Am gasit eu un forumash pe undeva in engl., mai de mult, pe siteul ligii LaLeche parca, ziea o tipa ca a alaptat si fara si cu si ca n-a avut pb.. dar io stiu?? Eu vreau sa incerc oricum. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

e off-topic dar am si eu o curiozitate:silicoanele ti le pui forever sau dupa un anumit nr de ani trebuie sa le schimbi?(nu ma refer daca vrei sa schimbi marimea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia3

e off-topic dar am si eu o curiozitate:silicoanele ti le pui forever sau dupa un anumit nr de ani trebuie sa le schimbi?(nu ma refer daca vrei sa schimbi marimea)

Trebuie schimbate intre 5-10 ani...depinde de organnism si implant. Nu sint forever.
Am uitat sa spun, cu privire la alpatat: depinde de felul in care a fost facuta operatia. Multe pot alapta fara probleme. Cumnata mea e la bb2 si alapteaza. Implantul l-a facut dupa ce a intarcat pe bb1.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu stiu ca daca sunt puse in spatele glandei mamamare se poate alapta...sper sa fie asa////

Mergi la inceput