alaptatul cu silicoane
Buna! E prima data cand scriu pe forum, dar am citit mesajele voastre si am vazut ca aici sunteti o mare familie si puteti vorbi despre orice. Pe mine ma framanta urmatoare problema as vrea sa-mi fac o operatie de implant mamar si vroiam sa intreb daca cineva de pe forum a alaptat cu implantul de silicon, cum s-au comportat sanii, s-au cu ce probleme s-au confruntat dupa ce au ramas insarcinate, avand aceasta operatie facuta. Va pup
Raspunsuri
ama1357 spune:
eu nu am silicoane dar pot sa-ti spun ca se poate alapta si cu silicoane, dar tinand cont ca majoritatea femeilor se lasa sanii dupa perioada de alaptare, nu stiu zau unde ajung silicoanele alea... e zic eventual sa astepti dupa ce termini de alaptat sa mergi la operatie si atunci o sa iti poata face o treaba excelenta. printre care si ridicarea sanilor...
sper sa-ti fi putut fi de folos!
mariamatei spune:
R24 dc intri pe Odisee la Mamici din Bacau o sa vezi ca si eu am pus cam aceeasi intrebare ca si tine. Eu mi-am alaptat primul copil 1 an si 2 luni dupa care mi-am pus implanturi - asta acum 3 ani jumate - si acum sunt insarcinata in sapt. 37. Dr. mi-a recomandat sa ablactez pt. ca cica teoria nu se pupa cu practica si desi teoretic e posibil practic ar putea fi pb. cu un corp strain acolo care apasa etc.. De cand caut si eu pe cineva care a alaptat cu implanturi sa-mi spuna exact ce si cum... Am gasit eu un forumash pe undeva in engl., mai de mult, pe siteul ligii LaLeche parca, ziea o tipa ca a alaptat si fara si cu si ca n-a avut pb.. dar io stiu?? Eu vreau sa incerc oricum. Te pup
lucia3 spune:
e off-topic dar am si eu o curiozitate:silicoanele ti le pui forever sau dupa un anumit nr de ani trebuie sa le schimbi?(nu ma refer daca vrei sa schimbi marimea)
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia3 e off-topic dar am si eu o curiozitate:silicoanele ti le pui forever sau dupa un anumit nr de ani trebuie sa le schimbi?(nu ma refer daca vrei sa schimbi marimea) |
Trebuie schimbate intre 5-10 ani...depinde de organnism si implant. Nu sint forever.
Am uitat sa spun, cu privire la alpatat: depinde de felul in care a fost facuta operatia. Multe pot alapta fara probleme. Cumnata mea e la bb2 si alapteaza. Implantul l-a facut dupa ce a intarcat pe bb1.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Angelinne spune:
Si eu stiu ca daca sunt puse in spatele glandei mamamare se poate alapta...sper sa fie asa////