fetelor, eu nu mai suport tampoanele externe... voi ati folosit OB-uri dupa ce ati nascut? Am inteles ca trebuie introduse ceva maitarziu...eu sunt la a 3-a menstruatie si ma intreb daca nu e prea curand.A....eu am facut cezariana, or fi restrictiile mai mari la nasterea naturala?
Multam fain!!!!
Sabina & Sofia Galagia
Mie mi s-a spus ca doar in primele 6 saptamani de la nastere n-am voie sa folosesc tampoane de tip OB.Si eu am nascut prin cezariana.
quote:
Initial creeata de Sabina
fetelor, eu nu mai suport tampoanele externe... voi ati folosit OB-uri dupa ce ati nascut? Am inteles ca trebuie introduse ceva maitarziu...eu sunt la a 3-a menstruatie si ma intreb daca nu e prea curand.A....eu am facut cezariana, or fi restrictiile mai mari la nasterea naturala?
Multam fain!!!!
Sabina & Sofia Galagia
Eu am folosit deja la a 3-a menstruatie. Doctorul mi-a dat voie... pana acum, nu l-am intrebat, dar probabil ca puteam sa il folosesc si mai repede.
Asa ca - fara probleme!
Pupici,
Mamamariana
Hei, mie nu mi-a zis nimeni nimic !
Asa ca, OB mini ..... Si eu am cezariana, deci nici nu m-as fi gandit ca s-a schimbat ceva ... p'acolo.
nici mie nu mi-a zis nimeni ca ar fi contraindicatii asa ca am folosit la prima menstruatie deja. asta a fost dupa 3 luni de la nastere. eu zic ca e ok, mai ales la voi cele care ati nascut cu cezariana ca orticum ati ramas "intacte" pe acolo...
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Eu l-am folosit de la a 2-a menstruatie. Oricum n-am primit contrainndicatii. tot cezariana
www.babiesonline.com/babies/f/fratila