Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
SabinaY,
imi pare rau ca Erika are asa o perioada. Sigur o doare ceva, poate sunt dintii de vina. Poate are alta durere, burtica sau urechi. Ma gandesc si eu numai la ce am intalnit la Bubu, dar poate fi orice. Eu cand simt ca nu mai pot ies din camera si ii las sa planga 2 minute. E mult mai rau sa fiu acolo si sa ridic tonul sau sa izbucnesc in plans. Ies pur si simplu 2 minute, plang, ma intorc calma si cu rabdare si de regula si reusesc sa ii potolesc. Dar asta merge la noi, iar revenim la discutiile de mai devreme.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
slippers76 spune:
Devylla, pupam Erikuza sa-i fie mai bine. Si Vlad are o perioada agitata rau, dar la el e sigur din cauza dintilor. Ii ies tarem, tare greu. Rabdare mami, altceva nu pot sa-ti sugerez. Si poate un pic de ajutor din partea lui tati?
Rox, ar fi o super idee. Eu subscriu.
Sabina, tin pumnii pentru Claire si ne rugam sa fie totul bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Roxana, mi se pare o idee f faina. Eu votez cu octombrie.
Tomasa, ma alintam si eu aici ca eram necajita, da nu asta inseamna mama buna.
totusi, admir mamicile care fac si mancare, si curatenie, plimba copiii....eu nu pot decat una din astea pe zi:))), sau gatesc super simplu.
In rest, sunt mereu cu capul in nori.
fetele, asa face, vb la tel, sper sa plecam si noi devreme de acasa.
Sabinutza, imi pare rau de Erika Sigur o supara ceva.si eu ies din camera cateva secunde, trag aer si pana la urma ii calmez cumva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
devylla, ia-o in brate si danseaza cu ea, pe Ghighi il linisteste chestia asta, tin capul lipit de al lui si cant si eu sau pun muzica si dansam vreo 10 minute.
eu nu pot sa ies din camera cand plange, ii distrag in cele din urma si se calmeaza.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
slippers76 spune:
Alehiam
ai muncit ceva sa aduni retetele! Multumim. Si uitasem cat de multe s-au scris pe aici.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Sabinelu, apropo de gatit. Ziceam mai devreme ca am o ciorba pe foc, am facut-o rapid, adica: una bucata gaina de la tara, 2 pungi legume congelate pt ciorba de la Real
, niste verdeturi congelate, bors facut de mine (aici e toata harnicia mea) si gata ciorba
. Serios, nu e mare lucru.
Rox, si mie mi-ar place sa organizam o aniversare comuna, votez tot pentru octombrie pentru ca in septembrie am deja 2 we din 3 amanetate (pe 13 sarbatorim
, iar pe 27 mergem la o nunta).
Jurnal de calatorii
devylla spune:
Multumesc fetelor...macar ca va spun voua si ma mai linistesc.
Poate o fi eruptia dentara...insa nu se arata la orizont decat un incisiv...asta o supara probabil.
Tati ne mai ajuta si el...insa vine seara tarziu...dupa 8 si atunci Erikuta face nani.Insa in zilele cand nu vrea nici sa doarma,se duce cu ea pe terasa si o adoarme.Diminetiile cand se trezeste Erika,o duce dincolo si ma mai lasa sa dorm un pic.
De iesit din camera am incercat.Insa se apuca si mai rau de urlat si vine dupa mine.
Papanash mi-ai dat o idee cu muzica si dansul.Ei ii place tare mult sa auda muzica,sa cante.Cred ca asta ar multumi-o.
Saptamana asta nu apucasem sa gatesc mai nimic...deapt in ultima perioada nu ma mai omor...insa pentru ca Erika nu-si mancare piureul de cartof+dovleac,am zis sa il folosesc cumva.
Am reusit sa fac niste crochete si am o supa pe foc.
Ce super ideea ta Rox as fi venit si eu daca era prin noembrie.![]()
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
super ideea !
pai Devyla, nu ai zis de conced in octombrie ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
SabinaY, pai ne vedem oricum in noiembrie daca veniti in tara. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
kriss79 spune:
salutare
La Multi Anisori Andreea Cristina,Stefania Daria, Matei si Alexia Rhiana!!
Aniast, cum a fost la dr? e cu ochisori?te trecem pe listuta "din nou mamici"?
Noi ne laudam cu primul KK facut la olita dimineata si cu mersul de o manuta incepand de ieri.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)