Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
cristi_2003 spune:
am trimis mail la adresa comuna cu nr meu de telefon
cine mai vrea poate continua lista
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Fetelor, am pierdut povestea cu adresa comuna... unde e adresa?(fara suparare ca sunt cu capul in nori, da? )
lisa79 spune:
sunt franta,am venit si eu de la schimbatul permisului auto...offf,cata umblatura!!!
carmen,imi pare tare rau pt moentele prin are trece cumnata ta Dumnezeu sa fie alaturi de ea!
pusyketa,faina mamicuta mai esti!
vero,lasa mama ca si daca e fetita e bine,oricum trebyie sa facem egalitat cu baietii care ne cam conduc.
fetele,din sapt 19 e luna a 5-a???
reteta pt lipie,am gasit-o pe un site:
1kg faina
130g untura
o lingurita de sare
o lingurita bicarbonat(nestins)
2 plicuri praf de copt pentru dulciuri 12g unul sau 15g depinde de marca
se framinta totul cu lapte la temperatura camerei.
p.s. DIN ACEST ALUAT SE FAC SI CALZONI DAR SE COC TOT PE PIASTRA
Grosimea e cca de jumatate de centimetru eu fac rotund aluatul (o bila)si il intinzi cu sucitorul .Ar fi bine pe plita de la tara dar in lipsa se fac intr-o tigaie antiaderenta sau in aia in care faci clatitele dar fara sa pui ulei .
19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Alina1976 spune:
Hello burtici,
Iaca si noi pe meleaguri romanesti :-)
Azi-noapte tarziu am ajuns acasaaaaaa in sfarsit.
Imi era dor de tot si mai ales de Anuta mea (pe care o sa o vad in cateva ore ca plec la socrii). I-am cumparat o valiza de jucarii
Naty, eu te inteleg foarte bine iubita...prin acelasi lucru am trecut si eu acum o luna si ceva...daca-ti mai aduci aminte. Stiu ce simti si ce e in sufletul tau...si stiu cat e de greu sa gasesti o bona noua. Si mai rau este ca fetita s-a obisnuit cu bona si va accepta greu pe altcineva. Dar nu se poate sa voprbesti cu ea? Sa vezi de ce vrea sa plece...poate o poti ajuta sa ramana, sau se poate rezolva intr-un fel.
Danotino, cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! Sa fi iubita si sanatoasa ca sa aduci pe lume cel mai frumos si sanatos bebe!
Andreea, sa-ti traiasca FETITA!! MA bucur pt tine ca stiu ca-ti doreai mult o pereche. Flacaul cel mare ce zice? Cred ca el ar fi preferat un fratior...nu?
Vero, imi pare rau ca nu ne-am vazut..probabil ai avut si tu o groaza de rezolvat...poate data viitoare Eu m-am simtit bine in Belgia dar nu m-am putut acomoda cu clima...FRIG de mama-mama!! Nu mai stiam ce sa pun pe mine. In rest totul a fost OK. te pup si ma bucur ca BB e OK ...indiferent ce-o fi el.
Alina22+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Pusyketa, SEXY mummy! Faine poze...Sa fi sanatoasa si la cat mai putine kg
Fetelor, ce stiti de BILLY??? Nu am mai vazut-o de mult pe aici...
Alina22+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cristi_2003 spune:
adresa comuna este ianfeb2009@gmail.com
parola la cerere
22+ cu Traian Carol
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Tocmai am venit si eu de la doctor. Puiuta e bine, se foia de mama focului si sughita, ne-a aratat tot ce era de aratat, pe toate partile dupa care s-a intors cu spatele si nu ne-a mai dat atentie. Tati era gata sa lesine de emotie.
Problema este ca la eco s-a vazut colul deschis. Prima oara nu am crezut pentru ca nu am facut mare efort, inafara de treburile casnice, insa mi s-a aratat proba si atunci am tacut.
Rezultatul este 2 saptamani la pat in pozitie intins, mers doar la toaleta, no-spa si vizita de urgenta la dr Herghelegiu. Nu prea mi-a convenit mie pentru ca am treaba la serviciu si nu are cine sa ma inlocuiasca in domeniul meu, insa nu am ce face. Voi lucra de acasa pe mail si gata, stand in pat.
Naty, greu e cu bonele astea. Majoritatea celor bune sunt plecate in strainatate iar cele care au ramas, sunt super licitate. Mama mea a fost educatoare si nu va zic cate oferte are sa fie bona de la mamici care o cunosc. Cat despre fetita ta, cred ca e doar o faza care va trece. Important este sa gasiti un mod de a-i trezi placerea de a merge la gradi, fie din punct de vedere artisitic (poate ii place sa deseneze), fie social (prieteni, jocuri), fie intelectual (poezii, povesti etc). Stai linistita, ca totul va fi bine.
Annasofia, stiu ca rubeola inp rimul trimestru de sarcina e ffff periculoasa.
Cristi, nici eu nu gasesc covoare, am nevoie de 3 bucati la fel, de diverse masuri, toate mari. Spor in continuare.
Ce e cu adresa comuna? Si eu am scapat subiectul...
Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
adresa comuna e ca sa putem sa ne trimitem materiale, poze, diverse
gasiti acolo mail cu legislatia
bee - ai grija de tine
22+ cu Traian Carol
gata - i-am comandat si patut lui bebe mic
mai trebuie mocheta sa ii iau
RalucaAlexa spune:
Bee -lasa mami ca mai bine in pat 2 saptamani decat la servici! Stiu ca nu-ti convine - mai ales situatia in sine! O sa fie bine!
Alina - bine ai revenit! Bily e in concediu!
Cristi - esti o fericita ca nu gasesti covor... crede-ma! eu pana ieri nu gasisem parchet!! :))
22+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)