Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
pusyketa spune:
Bine v-am gasit!
M-am reantors de la mare,unde a fost super dar putin.
Totul e ok,urmeaza sa merg la control cu triplul test si m-am gandit s-o rog pe dna doctor sa-mi recomande un coleg(o colega,mai exact),ceva,ca la Medlife chiar nu-mi permit sa nasc.Imi pare tare rau ca n-o s-o pot avea pe dansa,dar.....nici atatia bani nu pot da.
Din ce am tras cu ochiul(ca 6 capitole chiar n-am cand sa le citesc),vad ca e totul ok si la voi....
O zi buna,sa aveti!
18+
VINE BEBE!
lavini spune:
Raluca, sa le porti cu mare placere…unde gasiti voi atatea chestii?Eu am fost alaltaieri seara in mall(e adevarat cu nu am petrecut foarte mult timp acolo), voiam si eu o amarata de pereche de pantaloni ca umblu cu nasturii desfacuti si nimic…nu pot sa imi iau pantaloni de gravide ca inca nu am burta de gravida(doar de grasa, asa arata acum)…as fi vrut ceva elastic in talie, dar am vazut doar pantaloni de birou..ce sa mai fac cu ei acum?
De maine intram si noi in sapt 17, asa ca ma duc sa schimb semnatura….si sunt racita cobza….
Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007)
Carmen_Marieta spune:
Fetele va multumesc pentru gandurile bune adresate cumnatei mele.
A-ti facut careva dintre voi programare la Fortis zilele astea, eu sun de 2 zile si nu raspunde nimeni, si daca ele vedeau apeluri nepreluate sunau inapoi. Or fi in concediu. As vrea sa-mi fac programare pt echo. trim II. Voi la cate saptamani o faceti: 20 sau 22?
Maine am o restanta la mate din anul I si sunt 343 de grile.... nu-mi intra nimic in cap... mi-or da si mie un 5 ca sunt ...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
RalucaAlexa spune:
lavi eu am fost in Mall in Iasi! Mi-am luat o parte din chestii de la kenvelo (eu sunt mare fan pt timpul liber...). Despre pantaloni cu elastic in talie - cred ca cel mai bine tot la magazin de gradutze gasesti! Sunt pantalonii aia cu bata de elastic. Am purtat si eu o perioada, acu imi vin si aia cu burta mare :)))
22+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
yashy spune:
Bine v-am regasit... Eu am fost mereu printre voi. Citeam pe neve... M-a coplesit vestea Michellei, cum stiu ca si pe voi... Sper sa-si revina cat mai repede, si poate mai intra la odisee.
Danotino, scuze de intarziere... La Multi Ani!! sa fii fericita impreuna cu toti cei dragi!! Sarcina usoara in continuare!!
Lisa, m-ai inebunit si pe mine cu shaorma... N-am apucat sa fac ca nu gasesc lipii. Poate stii si vreo reteta de lipii.
Miereamara, ce-mi plac hainutele lui bb mic!! Sa le poarte sanatos. Eu inca nu am luat nik, dar nici nu ma grabesc... ca acum nu sunt fonduri. Nici eu nu am putut sa vad fotografia frumoasa cu tine...
Roxana, tu pana la urma stii ce e bebica? Stii si vrei sa tii secret?
Raluca, sa porti cu placere hainutele!!
Pusyketa,, bine ai revenit!! Asteptam pozici din vacanta!
Carmen, imi pare tare rau pentru cumnata ta... Multa bafta la restanta!! Poate se inmoaie cand te vad!
O zi frumoasa!
Adina & Luka& bobita din burtica16+
obraznicatura lu' mami
Naty spune:
lavini, roxana problema principala a Ioanei este cred frica ca nu o luam, ca o lasam acolo. Chiar nu inteleg aceasta teama fiindca niciodata nu i-am promis ceva si sa nu ne tinem de cuvant. Sper ca e vorba doar de acomodare fiindca ea pana acum nu a stat decat cu noi/parintii mei si cele 2 bone succesive, toata atentia s-a concentrat in jurul ei si acum s-a vazut deodata intre mai multi copii. Nu e nici foarte sociabila.
raluca sa le porti sanatoasa!
carmen multa putere cumnatei sa treaca peste asta! Cam ciudata faza cu "miniona". Eu am 1,62 si sub 50 kg si Ioana a avut 3,700 kg. Iar bunica-mea care avea 1,54 si vreo 40 de kg a nascut-o pe mama de 4,900 kg acum muuulti ani.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
yashy spune:
Nu credeti ca am trecut toate in trimestrul 2?? Se vorbea de un maaaaare party!! Cand il facem??
Adina & Luka& bobita din burtica16+
obraznicatura lu' mami
roxanaz spune:
Raluca, socializarea vine... pe parcurs. ai intrebat educatoarea daca plange si in timpul zilei? este speriata, sta intr-un colt, sau se include in jocurile grupei? dupa mine este esential sa ii spuneti de o mie de ori ca este in siguranta acolo, ca sta doar pana la pranz, ca unul dintre voi va veni absolut sigur sa o ia si ca dupa aceea faceti ceva din activitatile ei preferate (nu neaparat imediat si seara, dupa-amiaza, etc). arata-i cate jucarii are in clasa, ce copii draguti sunt, ce bune sunt educatoarele.... etc. eventual da-i cu ea o jucarie preferata care o face sa se simta in siguranta....
Yashy eu stiu si nu pera stiu... adica nu prea a avut sa arate. presupunerea este ca e fetita dar vedem pana la sfarsitul lui septmebrie.
Carmen imi pare tare rau de cumnata ta. sper sa isi revina repede si sa aiba un bb cat se poate de sanatos!
veronica75 spune:
Neata Fetelor
Eu abia acu m-am trezit- sau mai bine zis m-a trezit telefonul- ca pe la 4,5 orbecaiam prin casa sa mananc ceva ca imi era greata. Trebuie sa spun ca am luat si eu in greutate vreo 4 kg. - ma si sperii ce repede le iau-
Cum am tensiunea micuta o sa imi fac o cafea, voi probabil ca deja ati servito
BB-ul il simt si eu, si chiar f bine si tareee ma bucur
Yashy - mai bine schimbi medicul si clinica, sper sa nimeresti mai bine
Roxana - asa zic si eu, lasa - sotu era extaziat ieri cand a spus dr. ca 'crede' ca e fetita.
Eu l-am intrebat: -da ati spus data trecuta ca e baiat?...si el zice: - nu nu, fetita, ca nu se vede nik intre picioare.
Deci o sa ma lamuresc pe la 22 sapt. - sper -
Pusyketa - bine ai revenit, sa iti fie de bine concediu si bafta la tt
Raluca - bine ca esti mai linistita si sa iti fie de bine si cumparaturile, acuma deja stii te supara cineva - fuga la cumparaturi
Carmen - incearca sa faci altceva poate iti vine si chefu de invatat
Ca veni vb de scoala si eu caut sa ma inscriu la niste cursuri si nu stiu cum o sa rezist eu in sala 4 ore fara sa rontai - ca mi se face rau da tot vreau sa ma duc, ca singura nu prea invat nik
Va doresc o zi buna in continuare
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
CADIA spune:
Carmen, bafta multa maine!!!!!!Eu zic ca o sa ieie mai mult de 5.Eu imi fac eco morfo la 23 sapt+.Asa am gasit loc la dr. POP
18+cu CLARA