Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Eu deja am vergeturi. Cand aveam 16 ani am avut hepatita si am tinut regim numai cu fierturi. M-am vindecat dar am si slabit vreo 15 KG (aveam si de unde), in vreo 6-8 luni. Atunci mi-au aparut primele vergeturi

Acum ma dau cu Mustela si fac masaj la picioare si brate (pardon faceam pana acum 2 sapt).

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lisa, la multi ani mamei tale!

Da mai, si eu am inceput sa mananc mai mult. Mi-e superciuda. Ca o sa ma fac cat casa. Constat ca una peste alta, in sarcina reactionez cam la fel la mancare:
- greturi - mancare aproape nimic si slabit vreo 2 kg
- o perioada scurta de lipsa de apetit
- si din trimestrul II, party nene! Pofta de mancare cat cuprinde.
Tocmai ce am fost sa-mi iau un sanwich, ca 1,5 cana de lapte cu fulgi de porumb nu-mi ajungea la micul dejun. Ufff!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

masaj as face si eu

da nu ma ajung cu banii ca lunile astea am tot investit in chestii pt casa.

imi face iubi seara la talpi si gambe. da el nu face cu crema ca i scarba.

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si eu cateva pe curut,ca m-am ingratsa acum 3 ani cand m-am lasat de tigari si m-a reapucat de ele si am slabit brusc si poc au si aparut. pe burta sau sani nu am ,da eu bag crema nu gluma...nu imi place,dar daca trebuie o fac!

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

alina bine ai venit! Cred ca deja ai vazut-o pe Ana. I-au placut cadourile? Ce a zis cand v-a vazut?
Stiu ca ai avut si tu problema cu bona chiar ma gandeam la tine ieri. Tu de unde ai gasit-o pe cea noua?

Azi nu am dus-o pe Ioana la gradi fiindca e racita cobza .
Bonei i-am propus dimineata sa ii fac carte de munca fiindca cred ca asta e problema, cu toate ca noua nu ne-a zis niciodata ca ar vrea. A zis ca se gandeste si imi spune astazi. Cu toate ca daca nu as fi in situatia asta disperata as renunta bucuroasa la ea, mi-a iesit complet de la inima la faza asta.

La mine vestile proaste se tin lant, dupa ce miercuri am aflat de bona, ieri am aflat ca s-ar putea sa trebuiasca sa imi schimb serviciul, atat eu cat si sotul, o faza super nasoala cu care nu va mai plictisesc, cert e ca a cam cazut cerul pe mine si daca se va adeveri o sa ne fie foarte foarte greu.

bee imi pare tare rau de problema cu colul. Stai cumintica ca o sa se inchida el!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

ca sa mai zambiti ca e sf de saptamana, asta e preferata mea de la DOD:
http://www.youtube.com/watch?v=KewF_Cmp07k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

andre_ea, stai linistita, stiu la ce sa ma astept mai incolo. Dar n-am vrut sa insist iar pe faptul ca n-am pus nimic, etc, sa nu le stric cheful altor fete .. si sa zica dup-aia ca-s nesuferita
Oricum ma dau rar, ca mi lene

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Of Naty mult noroc cu toate. fii optimista ,soarele va rasarii si la tine pe strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

ok, tocmai ce scrisesem o imensitate de mesaj si mi s-a sters!!
asa ca de la capat!
neata!
lisa - rezumat: nu te supara pe ei, ca-s ai tai si tot de ei o sa-ti fie dor cand o sa pleci!!! Foarte frumoasa surpriza faci mamei tale!!
Cristi - hai c-ai fost haioasa rau cu bunica!! Stii si tu foarte bine ca la varsta ei a ramas si fara singuru neuron din dotare - nu te mai enerva - las-o-n pace!!
lungime col: ultima data cand am fost la dr nu a putut sa-l vada bine prima data si a zis ca are 3cm si i se pare cam putin! Deja ma vedeam stand in pat la TV toata ziua! Apoi l-a masurat din nou si era de 3.5 si a zis ca-i ok!
creme antivergeturi: folosesc 2 - Mustela si Ulei de bebe de la Nivea!
Billy - bine ai revenit!!
Miere - slava cerului ca totul e ok!! Panicoaso!!! :))) Da' noi te iubim si-asa!!! :))))

22+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea, da mah, is nesuferita, ce sa fac . dar am mai zis eu (pacat ca nu prea ma aude nimeni :D) ca vergeturile inseamna 90% materialul clientului. daca isi face treaba colagenul epidermei e de bine daca nu... toate mustelele din lume nu or sa faca nici cat o ceapa degerata. il luarati pe Tudor de la bunica?
Raluca tinem pumnii ca schimbarea job-ului sa fie in bine si fara probleme! imi pare rau de raceala Ioanei, sper sa fie mai bine repede. si succes si cu bona!

Mergi la inceput