Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Lisa la multi ani fericiti mamei tale, foarte frumoasa supriza ta... tin pumnii sa iasa asa cum iti doresti iar ea sa fie fericita!
Carmen eu nu ma dau cu nici o crema de vergeturi, la Patrick nu m-am dat si nu am avut niciuna.

multumesc Roxana,sper sa iasa bine,din partea sotului am comandat flori,si am comandat cu torul ,mama fiind diabetica! bine mie una imi convien de minune surpiza,ca asa imi vad rudele apropiate odata si nu mai trebuie sa umblu din casa ca in anii trecuti.

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Carmen stati la casa sau in apartament?? Ma gandesc ca intr-un apartament e foarte greu sa o eviti, sa nu vorbesti cu ea ca banuiesc ca va intalniti pe la bucatarie sau va intersectati pe hol .Oricum nu stiu cum rezisti cu atata tensiune acolo.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

pare-se ca eu ma numar printre norocoasele care au si parinti si bunici (o bunica de fapt) si socri de treaba

carmen, dar la voi nu exista nici macar o mica posibilitate sa va mutati de-acolo? nu stiu cum rezisti ...
cat despre vergeturi, eu ma dau cu Mustela , lasa pielea foarte catifelata. Vergeturi inca nu mi-au aparut

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

aaaaa... si Lisa, La multi ani! fericiti mamei tale

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ulei de migdale de unde ati luat? ca parca uleiul de corp il mai suport cat de cat?

si care mustela lasa pielea catifelata? a mea e tare grasa

la multi ani mama lui lisa!!!

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

ulei de migdale de unde ati luat? ca parca uleiul de corp il mai suport cat de cat?

si care mustela lasa pielea catifelata? a mea e tare grasa

la multi ani mama lui lisa!!!

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

eu l-am luat de la naturland,care in cluj e vis-avis de central. nus tiu daca au site sau nu,dar poate ai magazine naturiste pe langa tine!
multumesc are mult de urari!

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Soacra vede prin pereti , m-am distrat cu filmuletul lui Doru Octavian Dumitru.
Eu va pupacesc, ma duc la .
Sa aveti week-end placut si fara vesti proaste

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Carmen eu nu ma dau cu nici o crema de vergeturi, la Patrick nu m-am dat si nu am avut niciuna.

Nesuferito!
Inseamna ca ai piele buna.

Io m-am umplut de vergeturi la Tudor, pe picioare si pe sani (daca se nastea la 38 saptamani erau semnificativ mai putine). Si am avut vreo 2-3 subtirele pe burtica, da' care nu se observau cand am slabit. Acum doar visez sa nu mai fac nimic nou pe burta, ca am vazut femei pe plaja cu burta brazdata de vergeturi si taaaare rau aratau.
Pana acum m-am dat pe burta si pe picioare cu creme normale de corp, si nu zilnic. Da' s-au cam terminat si o sa caut una cu unt de cacao.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Burtici dragi,

BillyBilly, bine ai revenit si felicitari pentru rezultatele bune de la morfofetala.

Carmen, Lisa, Cristi, tare greu e cu parintii, dar parca cu socrii e si mai si. Eu ii am de treaba si tot cateodata imi vine sa urlu, mai ales pentru ca incearca s ane controleze viata si in cele mai mici detalii (ce, cand, unde, cum mancam, unde mergem, de ce etc). Eu tot ca NOI fac oricum.

Miere, si eu am scapat la mutaturi si placintele. Distractie placuta diseara la pirosti...

Cris, un ceai de tei ai incercat? Sau mai e un tip de ceai de la Lipton care se din plante si se numeste "Somn linistit" sau ceva de genul. E tare bun.

Eu stau in pat si lucrez ca duminica am deadline la un raport...

Ps. Am scapat la cofetaria Ana la placinte dobrogene si strudele.... Am mancat cateva si acum scriu dar numai la ele mi-e gandul

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

cat despre vergeturi, eu ma dau cu Mustela , lasa pielea foarte catifelata. Vergeturi inca nu mi-au aparut

Jasmi, nu vreau sa-ti stric entuziasmul, dar vergeturile apar mai tarziu cand burta se face maaaare si incepi sa retii apa.
Bine, Mustela e o crema foarte buna.

Cristi, nici eu nu ma omor dupa cremuit. Dar am constatat (prea tarziu) ca e necesar. Macar din trimestrul 3 ar fi bine sa te dai cu ceva.

Foarte bun am inteles ca este uleiul de masline. Da, ala alimentar. Eu n-am incercat tot din cauza de sila de grasime, dar cica e cel mai bun.
La fel, e recomandat si pentru ungerea lui bb. Nu da alergii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput