Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
eee cine??? parintii ! ca doar fiind obisnuita singura,adica na,doar noi doi in casa,acum ca am venit in vizita imi scot ai mei peri albi. mama e ok,e mama si ne-am i9nteles bine intotdeauna,dar tataimi repeta acelasi lucru de zeci de ori de ii vine sa ma ridic sa plec,dar trebuie sa stau si cu el ca si asa face pe victima ca nicmeni nu il mai baga in seama.
si cum la varsta asta,nu prea se inteleg,si-au gasit cui sa isi zica problemele:MIE!!! va dati seama ca doare indiferent care e de vina tot parinte imi e!si nu credeti ca a inceput tata,care tot timpul a fost un barbat aspru,sever,de neinduplecat...s-a gasit sa imi zica ca ar fi bine si frumos sa ii pun fetei numele de Irina,si ca sa ii sugerez sotului asta! i-am zis ca eu nu ii sugerez nimic,si ca el nu are ce sa se bage la asta ca nu a participat la nimic si ca e decizia noastra! si ca ziua sa fie completa(noi nu avem centrala in casa),vreau sa va zic ca ams tat 3 ore dupa apa calda CURATA!
curgea apa rosie,plina de rugina,raspunsul celor de la centrala :se lucreaza...normal ca eram nervoasa,bine ca m-am linistit
19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Carmen_Marieta spune:
Lisa incearca sa fii calma, asculta-ti parintii, ca probabil nu au cui sa se descarce, dar nu pune la suflet... iar in ceea ce priveste numele fetitei, alegerea oricum va fi a voastra indiferent cine isi da cu parerea.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
15+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
cris30 spune:
Carmen si eu am aceeasi problema cu caderea parului si nu inteleg de ce, vitamine iau, parul nu l-am vopsit.Singura explicatie care o gasesc este ca e deshidratat, am renuntat sa ma usuc cu fionul si ma dau mereu cu balsam cand fac baie.Mai e o masca pe care am sa o incerc saptamana asta, sa vedem ce o iesi.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
20+ Doamne ai grija de bebelina mea.
BillyBilly spune:
Ma primiti si pe mine?
Bine v-am regasit, dragalaselor! Mi-a fost tare dor de voi!!
M-am intors din concediu, a fost super frumos, apoi am facut eco morfofetala, a fost f bine, Ana-Maria este ok pt varsta ei, totul este in normalitate, este fetita 100%, are 30 cm si 520gr! Am primit si un DVD cu inregistrarea ecografiei, este o dulceata!
N-am apucat sa citesc mare lucru din urma, dar din ce-am citit pe apucate, vreau sa zic asa:
andre_ea sa-ti traiasca fetita si sa se faca mare!! spuneai ca te-ai alarmat ca i s-au masurat excesiv degetelele, pai eu tocmai am inteles la aceasta ultima eco, ca TOT ce se masoara la eco morfofetala este in scopul depistarii unor anomalii, adica dr nu se gandeste la floricele pe campii cand masoara si numara si verifica si etc... Acesta-i scopul si orice masuratoare in afara stas-ului, il conduce catre o malformatie. Probabil ca avand dubii, a insistat pe degetele, dar, daca numaratoarea a iesit ok, eu zic sa nu te sperii pana cand nu ai un diagnostic cert.
porumbita si colul meu are 3,6cm si este inchis. Dr s-a exprimat ca s-a scurtat (fara sa stie vreo dimensiune anterioara), m-am cam impacientat, pana cand am citit pe net ca de-abia pe la 2,8 este considerat scurt si este pericol de avort/nastere prematura. Uitandu-ma pe eco de 9 saptamani, atunci aveam 2,9 cm si uite ca n-am patit nimic! Lungimea variaza pe parcursul sarcinii. Oricum, daca este scurtat trebuie odihna la pat si cat mai putin efort si poti duce sarcina bine-merci.
La mine cred ca au inceput sa-mi curga sanii, acum cateva nopti m-am trezit cu cearceaful ud in dreptul sanilor si alta explicatie n-am. De-atunci n-a mai curs nimic. Bebelusa a inceput sa-mi miste burta in toate felurile, acum pot sa stau intinsa in pat si sa o privesc cum se agita pe dedesubt, este tare funny! Casa a inceput sa ni se umple cu lucrusoare, primesc de toate, de la hainute pana la jucarii sau chiar chestii utile, gen port-bebe si lingurite cu senzor de temperatura (f haioase). Cu kg sunt in grafic, dar am luat destule, ca deh, prin concediu toata lumea m-a rasfatat.
Saptamana viitoare ma apuc sa-mi fac setul doi de analize, imi poate spune cineva, daca toxo si restul infectioaselor se mai fac si acum?
va pupic si promit sa citesc din urma!
Catalina
24+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
cris30 spune:
Lisa toti parintii devin mai dificili pe masura ce inainteaza in varsta, si eu patesc la fel cu ai mei dar eu le zic in fata da da si la urma facem tot cum vrem noi.La nume inca nu s-au bagat chiar le-a placut ce am ales.
lisa79 spune:
mama nu se baga saraca,dar tata sufera de sindromul nebagarii in seama. va dati seama ca o viata intreaga ne=a controlat si pe mine si pe fratele meu si acum ca am cresut mari nu mai are pe cine si sincera sa fiu chair sufera pt asta si incearca sa pozeze a victima. dar cu mine nu tine,ca am invatat de la el(un profesionist),asa ca il las sa si fac cum cred eu de cuviinta,dar macar e multumit ca el mi-a zis.
ca sa nu va zic ca daca vreau sa fac intr-un fel si e la fel cum mi-a zis el,zice la toata lumea ca el mi-a zis sa fac asa si ce fata buna sunt eu ca il ascult...offf! promit solemn sa nu fiu asa cu copiii mei.
cris30 spune:
Billy bine ai revenit din vacanta, toate fetele au intrebat de tine.Felicitari pentru bebelina 520gr foarte bine, a mea bombonica are 430gr.In legatura cu analizele, nu stiu daca se repeta doar daca ceri tu sa ti le faca din nou.
cris30 spune:
Noi din 3 copii, doi suntem in state, deci supararea ca am plecat e si mai mare.E greu si pentru ei ca ne vad destul de rar si binenteles sufera ca nu stau si ei mai mult cu nepotii.Da ce sa-i faci asta-i viata!
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 Noi din 3 copii, doi suntem in state, deci supararea ca am plecat e si mai mare.E greu si pentru ei ca ne vad destul de rar si binenteles sufera ca nu stau si ei mai mult cu nepotii.Da ce sa-i faci asta-i viata! http://bd.lilypie.com/cmePm4.png 20+ Doamne ai grija de bebelina mea. |
eu locuies in state de 6 ani,fratele meu e in tara ,locuind foarte aproape de ei. e adevarat ca e greu pt ei fiind parinti sa ma vada rar,dar din cauza ca nu mai stau cu ei,cadn vin in vizita nu realizeaza ca am imediat 30 de ani si incearca sa ma controleze. mama sufera mult de distanta dintre noi,eu sper ca la anu sa ne putem intoarce in Romania pt ca noi la randul nostru suferim de dorul familiei.