Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ce imi place de tine Miere, eu cand ajung acasa de la serviciu cad lata si nimic nu ma mai ridica de pe canapea..decat o portie buna de mancare
dar e asa de bine sa faci miscare, mai ies in pauza de pranz, doar ca atunci e asa de cald ca nu prea imi vine de plimbare. Voi aveti piscina in complexul in care locuiti?

Crisss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

reteta pt lipie,am gasit-o pe un site:
1kg faina
130g untura
o lingurita de sare
o lingurita bicarbonat(nestins)
2 plicuri praf de copt pentru dulciuri 12g unul sau 15g depinde de marca
se framinta totul cu lapte la temperatura camerei.

p.s. DIN ACEST ALUAT SE FAC SI CALZONI DAR SE COC TOT PE PIASTRA

Grosimea e cca de jumatate de centimetru eu fac rotund aluatul (o bila)si il intinzi cu sucitorul .Ar fi bine pe plita de la tara dar in lipsa se fac intr-o tigaie antiaderenta sau in aia in care faci clatitele dar fara sa pui ulei .

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Lisa, mutumesc mult de tot pt. prontitudine!! N-am unde sa gasesc untura, dar vad io cum fac!!

Adina & Luka& bobita din burtica16+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Crisspoliss, mi-ai facut o pofta de tot ce zici acolo...

Tuchi, insanatosire grabnica! Ai grija de tine si de bebica! Asteptam vesti!!
Miereamara, ce frumos tre sa fie la piscina!! Distractie placuta in continuare!! Imi place tare mult numele Aidan!! Sa fi-ti sanatosi!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ce imi place de tine Miere, eu cand ajung acasa de la serviciu cad lata si nimic nu ma mai ridica de pe canapea..decat o portie buna de mancare
dar e asa de bine sa faci miscare, mai ies in pauza de pranz, doar ca atunci e asa de cald ca nu prea imi vine de plimbare. Voi aveti piscina in complexul in care locuiti?

Crisss 19+

Da, e chiar langa casa mea, si e f f mare, nu e lighenus cum am vazut prin alte complexe.
Uite-ma aici, la barbecue de duminica.
http://flickr.com/photos/14984866@N07/2829436136/

Yashy, ce bine ca mai treci si pe la noi! Ai aflat ce este bb? Sau ne-ai spus deja si neuronul meu e obosit?
Andre_ea tu nu ne-ai spus nimic azi!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Nu stiu inca ce e ... Poate se vede sapt viitoare.

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, inca o data va multumesc pentru sustinere! Nu-mi ramane decat sa astept.

Flowerbee, stai linistita in pat, poate se inchide colul.

Tuchi, aproape mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Ai grija de tine si de bb. Presupun ca urmezi tratament la greu. Tin pumnii sa fie bine.

Miericico, bine ca e Aidan bine. Io ti-am vazut poza indecenta. Si mi-a placut. Te invidiez pentru piscina.

Eu o sa intru mai rar de la serviciu. Am o colega noua care tot sta pe langa mine, plus ca incepe nebunia de toamna si o sa fiu mai prinsa.
Va tin la curent oricum cu vestile.
toate fetele.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200521+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

care e lungimea medie a colului? stie cineva? cand e considert scurt?

ca ma apuca paranoia nasa mea m-a sunat aseara, are 24 sapt si imizicea ca tr sa stea la pat ca la eco i-a masurat colul si e de 2.8;
m-am uitat si eu pe ecografiile mele si la cea transvaginala era 5, apoi la prima eco de 12 sapt era 3.9 si o sapt mai tarziu cand am repetat era deja 3.5; acum sunt in sapt 19 + 1 zi si ma apuca paranoia... zau asa... imi vine sa ma duc la doc sa fac o eco doar asa... ca sa o fac...
si nu mai e mult, urmatoarea ecografie e in sapt 15-20 sept (la Pop, morfofetala de trim 2); uf... morfofetala asta tr sa fie luni pe 8 sept da pleaca doc la nu stiu ce congres si o amana o sapt (asa mi-au zis asistentele)...

deci cien stie mai multe de colul asta? articole ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce-i cu tuchi? ca am impresia ca mi=a scapat mesajul ei...

de fapt sunt ingrozitor de imprastiata si cu capsa pusa. fara motiv.. nu imi arde de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata cu soare,

Cum mai sunteti, fetele? Tantarica din burtica nu m-a lasat azi-noapte sa dorm, si asa a simtit si Paul, in sfirsit, bebele mic... a dansat cam o ora si jumatate, intre 10 si 11.30, cind mama avea nevoie de somn.... Paul fericit ca simte si el bebe mic, eu fericita de fericirea lui.

Cristi, te rog sa imi dai si mie parola de la adresa comuna, o primesc pe mesaj privat, sau cum?

Szmonic, felicitari pentru fetita! Asa e si bebe meu, dupa un cappuccino cu lapte sau ceva dulce face tumbe prin burtica.

Cristi, suna frumos cum decorezi camera, e de baiat-baiat, cu masinute.

Tuchi, incearca sa stai linistita, va fi bine. Incearca sa citesti ceva relaxant, lejer, sau asculta muzica sau uita-te la televizor (daca este in spital) nu te stresa ca nu e bine.

Miere, m-ai tinut cu sufletul la gura, ma bucur ca sunteti bine, asa sunt mamicile, panicoase...

Criss, felicitari pentru baietel sanatos!!!

Porumbita, nu te stresa. Eu habar nu am care e lungimea colului, nu stiu daca aici o masoara si nu am stiut nici cu Francesca vreodata cit a fost. Uneori mi se pare ca unii doctori din Romania mai mult streseaza gravidele decit le ajuta...
Nu te-am ajutat, asa-i??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata fetelor, e aproapwe sf de saptamana,deci azi vom fii bine duspuse. ieri am avut o zi proasta,m-am suparat un pic si bb a simtit ca nu s0a miscat deloc. a inceput sa miste din nou cand m-am relaxat complet si am inceput din nou sa zambesc!
nu mai vreau sa ma supar ca stiu ca nu face bine!
sa aveti o zi usoara la munca si un sf de saptamana cat mai frumos!

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput