Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Flowerbee, multumesc, chiar am observat ca e o invazie de baietei pe forum. Si parca la inceput parea sa fie odiseea fetitelor... Chiar am observat ca unele mamici pe care le stiam ca vor avea fetita acum plimba caruciorul albastru. Oricum, doar sanatosi sa fie, asta e tot ce conteaza.

Vroiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu hormonii Eu in ultima saptamana am avut niste stari tare aiurea, sunt cand in culmea fericirii cand cad in depresie. Parca ma cam cuprinde tristetea tot mai tare si incep sa vad partea goala a paharului(eu care eram mereu multumita si happy sa zic asa). Am impresia ca nimeni(mai ales sotul) nu ma intelege, ca ma ignora, ca e distant, etc etc desi in momente de luciditate stiu ca problema este la mine in cap.
Dar nu prea stiu cum sa fac si ce sa fac sa imi revin

23+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

szomnic - ca sa iti revii, cel mai bun remediu e o pauza. un weekend la munte, odihna, liniste, somn.

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

imi spuneti,va rog si mie cum activez PM??

19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, eu maine dimineatza plec in concediu, asa ca "ne mai vedem", peste 10 zile.

Va pup pe toate, sa aveti o saptamana usoara si plina de evenimente frumoase.

18+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

have fun cadia

vreau si eu in concediu

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor, eu maine dimineatza plec in concediu, asa ca "ne mai vedem", peste 10 zile.

Va pup pe toate, sa aveti o saptamana usoara si plina de evenimente frumoase.

18+cu CLARA

concediu placut!!!
al meu concediul se etrmina imediat...ce repede a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Szmonic - stai linistita! Esti doar insarcinata!! Si eu am starile astea si trec atat de usor de la una la alta ca am impresia ca-s labila sentimental! Ca sa nu mai discutam ca sotzzu din dotare nu mai stie ce sa faca... linistestete da??
bee - sa-ti dea Doamne Doamne sanatate!!!
miere - ia o perfuzie de anti-stress te rog!! Stii foarte bine ca nu-i dupa cum vrei tu si ca copchilu are personalitatea proprie!! Hai nu te agita degeaba da?? de-acu baiatu din burtica e barbat in toata regula - isi poarta de grija si singur - si daca vrea sa doarma un pic mai mult azi - lasa-l sa doarma!!
Cadia - concediu placut!! Ce mi-aduci bun??? :))

22+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Ma bucur ca vorbit de renovari. Hai sa va zic ca noi abia acum cautam apartamentul perfect. Chiar si astazi am fost sa vedem un ap. Ar mai fi vreo 5 bucati de vazut dintre cele care imi plac imens de mult, dar uite ca ne-am hotarat ca in we sa plecam in tara pt 2 saptamani. Am dus o munca de lamurire cu sotul sa-l conving ca azi si maine sa mergem sa vedem restul de apartamente, dar el nu vrea. Iar eu, cum ceasul ticaie la mine in burtica as vrea sa le fac pe toate cat mai repede ca sa fie totul aranjat pentru printesa Ca sa nu mai zic ca chiar si daca cumparam ap dureaza 2 luni pana sa ni se predea cheia si abia atunci ne putem apuca de renovat... ceea-ce inseamna decembrie... ooof, ce ma enerveaza barbatii astia, ei au timp si nu se grabesc niciodata

Mergi la inceput

ia uitati-va si aici eu am gasit o gramada de lucuri frumoase:
www.toria.ro

Mergi la inceput

Miereamara, nu ai de ce sa te ingrijorezi, stai linistita ca misca el cand se trezeste. A mea de exemplu s-a trezit pe la ora 13 dupa ce am baut o ceasca de cappucino dulce Cum ziceau si fetele, mananca o ciocolatica, bea ceva dulce si vei vedea ce tumbe face barbatelul din burtica

Mergi la inceput