casnicie in impas ?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

off topic:
am gasit in spital o fetita de 16 ani care a nascut un copil perfect sanatos si a dat semnatura ca renunta la el. Stiu ca ceea ce vreau eu sa fac e caz penal..dar daca totusi pot sa-l trec pe certificatul de nastere ca fiind al meu, care sunt repercursiunile?!

habar nu am..dar cred ca pe linga puscarie.... te trezesti ca vine fata si vrea copilu inapoi...si apoi dai in depresie ca pierzi copilu" ..bani la avocati...bani la doctori...sotu" divorteaza ca incep scandalurile in casa ...ehe...e un pachet complet
yo sint aici la in 1 sau in 2 cu sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
La noi inca e cald, la voi a venit iarna?

Nu, la noi nu se freaca sosetele .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

adica ,pana la urma, sa ma duc la aia cu adoptiile, sa plang vreo 5 ani,sa ma caute si-n cosu' cu rufe sa vada daca sunt destul de gospodina, sa-mi frece creierii si pe stanga si pe dreapta, sa ma puna sa scot extrase de cont, caziere si la bunicii morti si inca vreo 100 de dovezi ca am cu ce-l intretine, si la urma sa-mi spuna"ne pare rau,l-a luat deja altcineva" NU?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

daca merita riscul fa cum crezi ...peste 1 an fata cu 1 avocat spune ca a dat scris ca-ti lasa copilu din cauza depresiei de dupa nastere...si ca a fost fortata...si asa apari si la TV la Esca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

daca merita riscul fa cum crezi ...peste 1 an fata cu 1 avocat spune ca a dat scris ca-ti lasa copilu din cauza depresiei de dupa nastere...si ca a fost fortata...si asa apari si la TV la Esca

alta solutie,hai,cauta bine la cutiuta!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:

alta solutie,hai,cauta bine la cutiuta!

Gabriela

te-am vazut ca ai scris la pitinuca....asa ca de azi nu mai vorbesc cu tine. ...sa-ti dea idei pitinuca de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Acuma, zau daca pricep...na, vine un barbat si ca spuna cam ce crede el...dupa mine e OK...adika nu tre sa stau la cratita si calcat non-stop (nu ca as sta...ca nu sint gospodina cu acte-n regula spre disperarea mamei mele). Si ce facem??? Ne punem tot noi la frecat sosete

A alege intre o bere rece si 2 mici (ok, ok, poate 3) si frecat sosete este LMC (la mintea cocosului - sau in cazul de fata gainei).

Nu gasesc fericirea in frecare cratitilor cu genele rimelate...zau, daca pricep de ce se insista atit de mult pe pozitita asta de gospodina martira...daca nu poti, se rezolva pina la urma...totul e sa stii ce vrei.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Si iar o sa vezi curind o avalansa de subiecte lacrimogene..."l-am spalat...l-am calcat..ce mincare faceam....ce sarmale...ce apret..si a plecat al dracului cu una care nu facea nimic...care il tine nemincat "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

degeaba rideti de guestus si il luati la misto - are dreptate!
ma duc sa mai citesc din urma :D

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si iar o sa vezi curind o avalansa de subiecte lacrimogene..."l-am spalat...l-am calcat..ce mincare faceam....ce sarmale...ce apret..si a plecat al dracului cu una care nu facea nimic...care il tine nemincat "

Ding, ding, ding...we have a winner!
Cam asa ceva...

Ma duc sa mai beau o cafea...e prea devreme pentru o bere!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput