casnicie in impas ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mama_lui_alex,cata dreptate ai!
daca-l "stiam" eu pe guestus acu' n ani sigur nu ajungeam la dezastru

ca bune sunt solutiile lui...in sensul ca asa gandeste un barbat si e bine sa tii seama cam ce gandeste un barbat....
no,ca sigur ma scuteam de cativa ani de dat .....si intelegeam mai bine ca degaba stai la cratita cu orele(era sa zic cu anii) ca nu foloseste la nimic

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Guestus, esti avocat maica de traiesti in segmente de 20 de minute? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

Guestus, esti avocat maica de traiesti in segmente de 20 de minute? :D

Guestus ,tu esti ori putred de bogat si-ti permiti sa mananci prin restaurante,si ceva frugal seara acasa, ori esti putred de bolnav si -o tii numai pe legume si peste !

ps- io scriu si raspund cui vreau.NIMENI NU MA CONDITIONEAZA. Io nu-s sub papucul nimanui,armata,disciplina si conditionarile presupun compromisuri... si astea nu-s de mine

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Si daca tot ai inceput..crezi ca ma poti ajuta si pe mie (si cred ca si pe fete)..cum facem cu optimizarea mopului cu calcatul camasilor?!..evident in timp ce pestele e la cuptor..cu legumele..s-a retinut..la doo sute de grade..masina spala rufe, copilulul e pe sub masa tragand de cabluri..dar e supravegheat..

yo cred ca povestea cu "datul cu mopul" de 3 ori pe zi prin casa e rasuflata...e o legenda. Da-mi 1 singur motiv pentru care trebuie sa-l folosesti atit ...se joaca copilul cu pulbere de carbune ..sau care e motivul?
folosesti aspiratorul 1 data /saptamina max 30 min....aia inteleg...dar altceva?
sotu vine la ora 20 acasa...asa cum spun fetele...deci el nu face dezastru. aduce motorul masinii in casa seara si se scurge uleiul...sau ce?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
[, ori esti putred de bolnav si -o tii numai pe legume si peste !

spune tu acum....e asta o masa de om bolnav?

http://www.acclaimimages.com/_gallery/_pages/0449-0609-2515-2539.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

folosesti aspiratorul ... max 30 min....

Pai nu merge asa...vreau sa dea cu subsemnatul aici cine da cu aspiratorul la voi in casa (si sa fie vorba de 10x10mp)...caci eu pe asta chiar nu o cred!..

Si spune dom'le cum e cu magiunul..sau raspunzi selectiv..

Mergi la inceput

guestus e adeptul stilului minimalist ...adica in alte cuvinte nu are bani sa cumpere mobile....asa ca pe o suprafata goala aluneca aspiratorul mai bine si mai repede. daca ai 7 canapele...20 covoare...6 mese...colturi...unghiuri..aia aia...cred ca e greu sa te descurci in 30 min.

Mergi la inceput

Citat:

guestus e adeptul stilului minimalist ...adica in alte cuvinte nu are bani sa cumpere mobile....asa ca pe o suprafata goala aluneca aspiratorul mai bine si mai repede. daca ai 7 canapele...20 covoare...6 mese...colturi...unghiuri..aia aia...cred ca e greu sa te descurci in 30 min.

adicatelea tu ai un pat pe care -l imparti cu toata familia, un pres in fata cazii si juma' de masa la care mancati cu randu'?tv-ul il tii suspendat langa lustra?Maiiiiii

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Citat:

folosesti aspiratorul ... max 30 min....

Pai nu merge asa...vreau sa dea cu subsemnatul aici cine da cu aspiratorul la voi in casa (si sa fie vorba de 10x10mp)...caci eu pe asta chiar nu o cred!..

Si spune dom'le cum e cu magiunul..sau raspunzi selectiv..

io l-am invitat la schimb de mame, cu meniu prescris de el,da' nu vrea ...nici nu pomeneste..

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
adicatelea tu ai un pat pe care -l imparti cu toata familia, un pres in fata cazii si juma' de masa la care mancati cu randu'?tv-ul il tii suspendat langa lustra?Maiiiiii

Gabriela

acum tu iti inchipui ca am si doar 1 soseta si 1 pantof.

Mergi la inceput