Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 6
cafera spune:
Alina.a, tare frumos ai descris ce face Elisa si am vizualizat-o in camera ei, vorbind cu animalutele. Nu i-ai facut poze cu noua locatie? Ati terminat santierul?
M-am amuzat copios citind cati cunoscuti de-ai vostrii au copiii nascuti in aceeasi perioada, inclusiv voi, si nu am putut sa nu am gandesc cat ati muncit. Mai, dar a fost intamplare sau...
cafera spune:
Am facut bagajele pt mare si astept sotul sa ne incarce si sa plecam. Are program incarcat si dupa fiecare probl pe care o rezolva ma suna si-mi spune: "asteapta-ma ca vin". Bine ca nu a facut asa pe vremea cand eram prieteni, ca plecam rapid cu altul
. Tot la mare. Hi, hi!
cafera spune:
Mai fetele, cred ca au inceput frustarile sa-si faca loc. Aseara am visat ca eram in Creta, pe Plaja Rosie si stateam la soare goala. Asta ca sa nu scriu ca faceam nudism. I-am povestit sotului si el gata, dam o fuga. I-am spus nuuuuuuuu, e semn ca trebuie sa stea el cu fetele si eu sa merg sa ma relaxez la un salon de cosmetica- masaj. Chiar mi-e dor sa lenevescccccccccccccccc...........
arhdy spune:
Buna fetelor.
Iar incepem cu mucisori. Luni ne-am intors la cresa si de ieri au inceput iar mucisori. Azinoapte a plans ca nu putea respira. Ma duc la farmacie sa-i iau Vibrocil si o sa-i dau si sirop pentru imunitate. Poate reusesc sa nu mai racesca.
cafera ce bine ca va duceti la mare. Ce as pleca si eu..........
Pupici
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
karligutza spune:
Simo Capraru se face vinovat pentru expresia aia... stiu ca am citit si eu si tare NU mi-a placut! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Timi[/b], hi, hi...ma mai gandesc daca pun poze cu mine. Daca vreti, pun undeva unde sa vedeti doar voi, mamicile de iul-august. Unde? Mamica de printese |
PE MAILUL COMUUUUUN

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
andreea c spune:
Buna!
Mami, Housepocket nu sunteti singurele care ati citit si nu mai tineti minte
.
Carla si Radu e fan Mula. Le-am luat dupa noi si in Grecia. Radu se joaca cu ele si in apa ( cu paharutele). Cele din lemn le-am achizitionat mai recent, dar ii plac la fel de mult.
Si mie imi place sa citesc despre progresele puiutilor vostri. O sa imi fac timp odata sa va spun si nazbatiile lui Radu. Sunt atat de dulci in perioada asta de explorare
.
Mada venim si noi la intalnire...adica eu cu Radu si Claucia cu Alessia.
Housepocket intalnirea este luni, 8 septembrie, in Herastrau zona Expoflora. Ora cred ca nu s-a stabilit exact, dar noi vom veni mai tarziu pentru ca suntem la serviciu. Vrem poze cu Matei
.
Multumesc tuturor pentru raspunsurile referitoare la olita. Am bagat la cap...dupa doi ani. Imi cer scuze daca v-am pus sa repetati, dar probabil cand s-a mai discutat am considerat prea indepartat momentul si nu am retinut.
Anya m-ar interesa cartile despre psihologia copilului. Adresa mea este andu0579 pe gmail sau yahoo. Merci.
Am vazut foarte multe poze, dar nu as vrea sa nominalizez ca sigur uit pe cineva.
Cafera noi tare vrem sa te vedem pe tine
. Pune poze pe mail-ul comun, daca vrei.
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
sunflower1979 spune:
buna ziua la toata lumea!
raspund prezent la strigarea caferutei. ce frumos mi-ai spus...cristina-floarea soarelui. multumesc ca ai intrebat de mine si vreau sa te rog sa-i satisfaci pofta de graviduta a lui Timi si sa ne pui niste poze si cu tine. daca nu, macar mie in particular (desi eu nu-s gravi...dar ce frumos ar fi!)
fetelor, ce frumos mai scrieti de copilasii vostri! va rog, nu va opriti...imi place la nebunie sa citesc!
Denis da si el jucariile care nu-i mai trebuie in spate, mi-a dat ieri un pupic...am crezut ca fac pe mine de bucurie, si stiti ce mai face? arunca in wc diverse lucruri. o pereche de pantaloni de-ai lui, o cutie goala de la cereale si daca nu as fi pe faza....muuulte altele ar ajunge acolo. plus ca baga prin sertare multe lucruri si cand imi trebuie numai nu le gasesc.
in rest v-am mai povestit. m-am hotarat si eu sa nu-i mai dau san peste zi, caci din cauza asta sare peste masa de seara si ramane doar cu sanul, plus inca o tura la culcare.
acum sunt intr-o pasa mai proasta, caci simt ca nu mai dovedesc sa ma ocup si de treburile casei, si de denis dupa ce vin de la servici. dupa-amiaza nu ma ajuta decat sotul, dar daca sunt si eu in preajma, puiul meu ma acapareaza cu totul, nu vrea la nimeni. si parca simt ca viata asta prea e intr-o fuga continua, parca nimic nu-i facut cum trebuie....seara ma culc tarziu...
ei, de vina sunt niste fasole nesuferite care mi-au mancat sufletul ieri ca au fiert in mai mult de 4 ore, de-mi venea sa le arunc pe geam. azi poate o sa fie mai bine!
va pup!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
madabout2003 spune:
Hola!
Andrea ma bucur tare ca puteti sa veniti si tu si Claudia, dar mai ales Raducu si Alessia
!
Karli m_am uitat azi mai bine si sunt niste pompite de nas mai micute decat ce vazusem eu ieri... Am niste probleme la PC si nu pot sa iti dau linkul dar daca dai search pe google BEABA TOMYDOO MOUCHE BEBE sau numai MOUCHE BEBE o sa vezi. Costa cam intre 40-65 de euro. Faza e ca iti trebuie un fel de capacele de unica folosinta care pot fi cumparate separat.
Cafera si eu vreau sa fe vad!! Trimiti poze pe mailul comun?
Carla poate ne vedem dupa ce vii din vacanta dupa 20 sept.. eu plec pe 23 dar cum stam apropate am putea sa ne vedem in Circ.. O sa iti las un PM cu nr meu de tel in Rom.
Cristina -floarea-soarelui cred ca toate suntem din cand in cand depasite de situatie.. poate cand vor avea strumfii vreo 15 ani o sa fim mai relaxate.. Iar cu fasolea...te inteleg eu ultima oara am facut cand eram gravida si la fel mi_au sarit ochii pana a fiert..de atunci iau conserve cum m_a sfatuit Luna![]()
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07