MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca eu sunt pe aici. Dar oricum tu stii sa fii cuminte chiar daca nu te incurajeza nimeni.
Si ca vazui acuma...3 ani mai..sa fi-ti fericiti si sa va iubiti...noi duminica am facut 12 .
In legatura cu emisiunea de ieri , nu am vazut-o de la inceput dar am retinut cateva chestii
-rosii cu branza (scursa de zer)e voie (ca s-a discutat la un moment dat pe aici).
-radacinoasele de orice fel fierte nu avem voie (ca e morcov, pastarnac, telina, etc)
-nu conteaza cantitatea de mancare ingerata
Parca mai era ceva dar nu-mi amintesc acuma.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu nu am vazut emisiunea dar mi-a povestit socrela ... ea nu a retinut ca monti , da mi-a zis ceva de combinatii, de indicele glucimic ... si am dedus eu ca e vorba de monti ....
eu cuminte foc... am mesteri prin casa, renovez baia mare .... gaagie agitatie ... revin ... va pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

mai, pai chiar nimeni astazi?
eu sint cea mai "ne-cuminte" dintre toate saptamina asta si tot eu scriu...macar ma refulez si imi constientizez problema...trebuie sa ma adun si sa maninc conform din nou....dar nu prea am sanse...saptamina viitoare facem 3 ani de la casatorie, e ziua cumnatei mele si a unui foarte bun prieten, apoi e ziua mea....offff, ca greu mai e!
cine ma incurajeaza si pe mine. accept si o certa mica, sa stiti, ca o merit!

azi am mincat micul dejun conform si de atunci numai prostii: kurtos colacs, piine prajita cu usturoi, cola (zero)...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

ancuta mama ai fost asa de cuminte, meriti si tu putin rasfat nu ???
pusi de la mine nu cearta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

AVETI CAPITOL NOU AICI

ANDANII

Mergi la inceput