Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
dr_anca spune:
Salutare tuturor!
Felicitari Mada pentru cele doua printese care au aratat extraordinar la botez esti o mamica norocoasa. Tot vreau sa te intreb tu din ce oras din Romania ai plecat? Mie mi se pare ca te cunosc si tot tin sa intreb de unde esti, f. posibil sa fiu nitel nebuna iau in calcul si asta.
Diarux eu am scos fata din casa de la 10 zile prima data 10 min si apoi direct 2 ore ca nu am avut rabdare iar la cumparaturi de pe la 3 sapt a vizitat Realul la Bacau o data in brate si apoi in carut, recomnad in carut ca e mai bine si pentru bebe e mai ferit de ventilatii( in zona cu frigidere nu am ajuns). Eu stiu ca atat cat e alaptat nu face boli infectioase din astea specifice copilariei.
Am obseravt ca a mea face bubite pe fata daca o prinde si 1 min soarele desi o scot dupa 17 si o feresc mereu se mai intampla si accidente.
Noi facem baie la ora fixa la 21 ca asa ne-am obisnuit intarziem maxim 30 min si are deja un ritual. Eu va sfatuiesc sa faceti baie zilnic, eu ma pun in locul bebelului la cat de mic si miscaret e pe caldura asta mi-as dori sigur baita.
Despre Vigantol dr mea de familie din Is care are bebe de 1 an si 2 luni mi-a spus sa arunc sticluta dupa o luna si pediatra din Bc la fel mi-a mentionat si i-am spus ca stiu deja. ce ne costa sa aruncam sticluta mai ales ca pe reteta e compensat 100%.
Poate pun si eu azi poze de la botez.
Mai vroiam sa raspund ceva dar am uitat.
PS Micuta mea doarme noaptea bine de la 10-3 apoi pana la 7 sau chiar 10 si ceva 5 dim deci ma declar o mamica fericita. Eu am incercat sa ii dau mese fixe la minim 2 ore intre o mai pacalesc cu suzeta, muzica, dans si vad ca programul ei. In plus inainte de baie ii dau la 18 maaaaaaxim 18.30 ca la 21 sa fie lapte din plin si sa adoarma la tzitzi.
Va pup!![]()
![]()
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
maitreyi spune:
www.jigsawgallery.com/prodpics/C29417.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI BEBELUSI
multumesc capri
(visul meu era sa am floarea soarelui la nunta si nu s-a putut. le-am avut si noi la cumatrie dupa ce finu a defrisat un camp
)
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
iul-aug2008 spune:
Fetelor va rog aruncati o privire pe prima pagina si sariti cu idei pareri critici. Am facut numai o bucatica sa vedeti ce si cum mai sunt multe modificari de facut dar asa ca parere. Am ster lista cu gravidute, daca vreti le trec la sf listei la asteptam un semn sau ceva de genul. Deci e inca in munca lista.
Dana daca ai timp si poti arunca si tu un ochi vezi daca iti place si daca mai ai ideii please scriele sa vedem cum putem imbunatati.
Revin.
dr_anca spune:
Merge aiurea forumul.
Legat de deodorant eu il folosesc pe acelasi din timpul sarcinii si ma dau zilnic desi are si parfum( nu e puternic dar are) si nu vad sa faca figuri bebe.
Are si a mea momente cand plange la tzitza si o scuipa de ma apuca disperarea dar atunci sunt si eu agitata si o pun pe seama asta si a oboselii ei ca de obicei seara face asa.
VA pup !
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
estrella80 spune:
Hello!!
Intru rapid sa va spun ca am vazut pozele noi puse de voi... sunt superbi!Eu, spre rusinea mea, nu am ajuns nici pana azi sa pun poze la pepenasi cu Maya. Poate dupa botez.... sa le pun pe toate!
Va doresc petrecere frumoasa celor care aveti in acest weekend botezul!!
Va puup!!

ariadnabr spune:
Caprioara Nu sta cu capul intr-o parte, sta cu capul drept, adica se uita in sus si cu gatul picat asa intr-o parte...poate am intrat iar in era de griji la fiecare miscare...nu stiu
Am mai pus si noi pozici cu Julia si cu zapacila mai mare ![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
clabur spune:
Diarux si pishcoata mea era pestrita de atatea bubite si stai linistita ca nu este nicio boala contagioasa. Avea si pe pleoape si pe pilea capului si mi-a si d-a dr sa o dau cu o creama de la A-DERMA se numeste DERMALIBUR si este foarte buna.
fetele care mi-au admirat comorile. Trebuie sa tinem pasul cu asa o comunitate de copii frumosi.
Va anunt o noutate: aseara nu s-a mai inecat Ilinca. Poate o termina cu fazele astea ca sunt speriata rau. Cand vine vremea mesei se ridica parul pe mine de cum se ineaca.
maitreyi spune:
iertati-mi indrazneala da' credeti ca am putea si noi fi trecute pe listuta? ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ariadnabr spune:
Arata bine listutza Mada 
Gata!!! Inapoi la rolul de mamica
S-a terminat pauza, ma duc la calcat 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ankalaura spune:
Mie imi place listuta de pe prima pagina
Cu curatenia - ca pret... este ceva mai scump decat o tantica fara contract. Preturile se fixeaza in functie de suprafata apartamentului si "dotari" - in sensul ca vine "sefa" si se uita intai, de ex, sa vada cata gresie este in casa. Au si "pachete", in functie de cat de des vrei sa vina la curatenie. Pentru apartamente ei trimit tot o tanti, sa nu va imaginati ca trimit o echipa, cum se vede la TV.
Care sunt plusurile in opinia mea:
- pret relativ asemanator (la mine costa 75 de lei cu astia in loc de 50 cu o tantica) - eu platesc fara TVA ca nu vreau factura, dar ei emit factura daca doresti.
- timp redus pentru aceeasi munca (2-3 ore cu firma, o tantica sta si 5 ore la aceeasi treaba)
- produse de curatenie aduse de ei (si eu nu ma mai preocup ca se termina fisul de geam sau ca nu mai am nu stiu ce lavete, sau ca tanti de la curatenie sterge mobila cu fis de geam in loc de fis de mobila...)
- poti sa critici fara sa jignesti pe nimeni (nu vorbesti cu tanti, vorbesti cu reprezentantul firmei).
- poti sa inchei colaborarea fara sa jignesti pe nimeni.
Cand venea ultima mea tantica, tot mai aveam si eu de facut in urma ei, desi era cea mai buna dintre toate pe care le-am avut (vreo 5 in total...). Ma rog, ea facea bine dar s-a imbolnavit. De fapt a si murit luna trecuta.
Cam asa am gandit eu lucrurile dupa ce am cautat o alta tantica de mi s-a acrit.
Cu astia cu firma nu am inceput ca i-am gasit prin luna a 8-a si numai chef de ei nu aveam. Apoi, bebe mic, dormea mult, faceam eu si mentineam cu usurinta. A inceput insa sa nu ma mai lase la fel ca la inceput, asa ca n-are sens sa ma stresez.
Gata, acum ma apuc de calcat ca restul treburilor le-am terminat.
Anca mami de Eliza si Erika