Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
Doamnele mele, ce sa le dau sa manance astora care vin sa-mi pupe baiatu maine?
carmen, tu ce faci de mancare?
mi-r trebui ceva simplu si de efect, bineinteles, ca eu sunt gospodina lu peste
sg chestie la care m-am gandit e pasta de avocado frecat cu un strop de ulei de masline, sare si lamaie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Larissa, am citit si eu postarea cu epilatul si m-am amuzat.
Sabina, Dordia, bine ati revenit!
Carmen, tu nu vrei la concurs?
Larissa, tu ai dat raportul saptamina asta? Sper ca nu te-am sarit...
Dragelor, alegeti-va echipele si culorile!!
Programul de la sala:
- 1 ora exercitii cu greutati mici si abdomene
- 30 minute spinning
- 1 ora mers pe banda in pas rapid (-412 calorii)
Ieri am facut doar o ora de pilates pentru ca nu m-am simtit prea in forma...
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
'Neata!
Dordia, Sabina bine ati revenit si sanatate la puiutzi!
Laura, bafta la analize si cat mai putine lacrimi!
Larissa, eh, daca ar trece si ei prin durerile nasterii, macar umpicutz sa simta si ei cum e!
Lou si mie tare mi-a placut la Carturesti in mall in timisoara! si aveau niste ceainicuri atat de frumoase,i-am cumparat si eu prietenei mele unul, altele insa erau mult mai interesante ca forme dar piparate le pret!
Daniela ti-a trecut ficatul? sanatate multa!
Carmen, pt Teo sa se faca bine ca sa-l sarbatorim cum se cuvine!
rolo, felicitari!
Liris concediu placut in continuare!
M-am vopsit aseara ca eram tare deceptionata,imi venea sa sparg oglinda cand mergeam noaptea la wc, acum sunt happy! sunt tot blonda dar mult mai bine, adica nu mai sunt alba! insa m-am facut cu nuantator, ca imi era frica daca il fac cu amoniac sa nu raman fara par! am sa pun si poze, poate dupa ziua lui Marc!
o zi buna tuturor!
louisea spune:
Carmen merci de ceai. E tare bun
Laura.. e totul ok? sau ceva de rutina?
Anda ce idee buna mi-ai dat.. fac si eu rissoto in week-end ca mai am niste sparanghel ramas
Delia, Sabina, Dordia
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
larissa_79 spune:
delidana, eram la munte in ziua de raport! M-am pitit bine si mancam fara nici o grija!
Dar na azi n-am nici o scuze 62.6 adica +2.6 fata de acu' 2 saptamani!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Tzuni spune:
Neata si multumesc inca o data pt urari si felicitari!
Ieri, ca sa sarbatorim, am fost cu Meri la un circ. Un circ ambulant cu crocodili, pinguini, lei de mare, rechini, pelicani, hipopotami...
Meri a fost in extaz!
Ma intorc sa pun poze.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
yubi spune:
Buna dimineata !Am aterizat si eu de la servici si am intrat sa va salut Larisa ,m-am distrat copios de barbatul la epilat Violeta ,negrul este culoarea mea preferata si ma bucur ca si tie iti place. Mult succes la sala ,saptamana viitoare Dordia ,bine ai revenit si daca vrei ,te primim cu drag in echipa noastra Fetelor ,eu stiam ca daca faci sport ,slabesti mai mult in cm ,decat in kg ,dar...totusi la mine nu vede nimic la cantar Un pt. toate fetele si...revin mai pe seara
larissa_79 spune:
tzuni, unde e circul asta? Sa imi duc si eu moatza!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
tlaura spune:
Salut fetele!
ne-am intors de la analize si acum se bat turcii la gura mea! Mi-e o foame de mor, caci desi sunt trezita de pe la 6.30, nu am mancat nimic in spirit de solidaritate cu fi-miu. Nu am putut sa mananc stiind ca nici el nu o sa manance pana dupa analize. Acum am terminat si servim masa amandoi, numai el mananca incet si linistit, iar eu zici ca nu am mai mancat de o luna!
hcclara, louisea, analizele sunt de rutina, pentru gradi. Nu am facut decat exudatul si copro, asa ca nu s-a lasat cu lacrimi! Multumesc de intrebare!
Yubi, asa este, cand faci sport salbesti doar in centimetrii! eu sunt patita!
sabina, bine ati venit din concediu! desi se pare ca nu e asa de bine! imi pare rau! Multa sanatate la copilasi, si sa se faca bine cat mai repede! mai ales ca maine e si ziua lui gheo. La multi ani, ii transmit de acum, cu multa sanatate si fericire in viata!
larissa, nu cred ca am inteles bine; ai luat 2,6 kg in doua saptamani??????!!!!!!
Delia!
Delidana spune:
Rog urmatoarea serifa sa deschida subiect nou!
Anda, Carmen, sau Zuzi, cred ca Gusta e mult prea ocupata zilele astea. Multumesc.
Va pup pe toate.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan