Nou stil de viata (224)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai minunatelor, acu m-ati facut si pe mine sa bocesc!

Daca acum varsam atatea lacrimi, ce facem cand se marita Gusta noastra? Apropo, oare ce mai face fata noastra de maritat?

Vik, habar n-ai cata dreptate ai cu contractiile la inima si cu uscatul buzelor. Cand m-a strigat grefierul abia am avut puterea sa ma ridic de pe bancuta. Imi auzeam inima in urechi si gura mi se uscase rrrrrrrau de tot! Am spus un "prezent" gatuit de emotie si cand am intins buletinul, parca-mi bagasem mana la 220V. Dar a fost faina trairea!

Va multumesc inca o data pt sustinere, rugaciuni si ganduri pozitive si de-acum stati pe faza ca o sa va frec la cap cu intrebari cand n-o sa stiu sa ma descurc cu Meri!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tzuni ma bucur mult de tot. Sa va dea Dumnezeu numai bucurii tie si fetitei tale, ce frumos suna...fetita ta.

Am si io o veste buna, pe 13 plec in Finlanda, in study visit. Al doilea pe anul asta si sunt tare mandra. De fapt trebuia sa mearga seful cel mare si a decis sa ma trimita pe mine in locul lui. Bucuria mea nu e neaparat pentru ca merg in strainatate ci faptul ca din 40 de persoane cate suntem in directie m-a ales pe mine, cu toate ca am mai fost odata anul asta si sunt multi care nu au fost pana acum si nici nu vor mai putea pleca.
Asta e ziua vestilor bune.
Va las acum ca trebe sa fug la stoma.
Poate mai intru de acasa
Pup toata gashka

Mergi la inceput

Delidana, prezent! Daca ma lasati in echipa la mijloc, viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

N-am putut sa tin pasul cu voi zilele astea. De citit am citit, dar cand sa scriu nu ma lasa moatza mica care e cam maraici de cand ne-a intors de la "padulea mare". Fi'mea e moarta dupa copii asa ca la munte am stat cam all day la "uca male" cu copii si la masa.
Frumos complexul Cheile Gradistei, vi-l recomanda din suflet. Iar pentru mers cu copii e ideal. Erau mese la locul de joaca. Chiar frumos!
Tzuni, ma bucur din suflet ca esti mami cu acte in regula! O mare bucurie, o mare responsabilitate, un mare dar de la Bunul Dumnezeu! Eu am de multe ori lacrimi din ochi uitandu-ma la Alexia. Mare minune este un copil. I-am zis zilele astea: "esti frumoasa foc" iar ia la mine razand strengareste "moasa' ocu'". Ea la foc zice oc.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, sunteti voi dragute. Mi-e frica sa ma urc pe cantar! Maine sper sa imi fac curaj!
Danielag, draguta mea am vazut foto cu tine si am avut o tresarire. N-ai lucrat cumva la Wiz? Am avut o colega acolo, tot Daniela. Daca nu esti tu, semanati incredibil de bine!

eu acum sunt cu o galteusa de inghetata Nirvana in fata. Cu ciocolata si lichior de cafea. E absolut bestiala!.....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI, felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa o cresti frumos!
Toata ziua am stat cu gandul la tine, imi era si teama sa intru pe forum.
Te ....sunt tare mandra de tine!

fetele , am o zi grea la servici , abia astept sa plec acasa.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Pfiuuu...ce emotie!!!
Slava Domnului!Bravo Tzuni!!! Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati una de cealalta! Ma duc sa plang intr-un colt de fericire, emotie, incantare si multe alte sentimente minunate (ce ti-e si cu femeile astea, cum se bucura cum dau apa la soricei...)
Pupici,
Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, eu te vreau, te bagam la mijloc daca acolo tie ti-e cel mai bine.

Doina, sa treaca mai repede timpul la servici.

Rolo, felicitari! Ce vei face in Finlanda mai exact (daca nu sint indiscreta)?

Lou, Gabi, Carina, Vio,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Pfiuuu...ce emotie!!!
Slava Domnului!Bravo Tzuni!!! Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati una de cealalta! Ma duc sa plang intr-un colt de fericire, emotie, incantare si multe alte sentimente minunate (ce ti-e si cu femeile astea, cum se bucura cum dau apa la soricei...)
Pupici,
Donna

Mergi la inceput

Zuzi, hai draga sa ma "vezi" mama!

...moaaama, ce limbarnitza am azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, multumesc, Teo se simte bine acum, vad ca nu s-a mai plans de dureri de burtica.
Vezi ca intreba si Mamicadulce daca o primiti in echipa, mai bine zis se adresa lui Vik.

Rolo, felicitari!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput