Nou stil de viata (224)
Raspunsuri - Pagina 12
mamica dulce spune:
Tzuni, felicitari din suflet, e o zi mare-mare pentru tine! Zau ca mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postarea.
adi_dalma spune:
Dupa o matura chibzuinta, noi trei Hopes, Donna si cu mine am decis ...VOM FI ECHIPA TURCOAZ!
anky spune:
FELICITARI TZUNI !!!!!,sa fiti fericite si sa aveti parte de multe, multe bucurii impreuna.
hcclara spune:
Salutare!
Tzuni,felicitari ma bucur mult pt voi doua, sa stii ca m-am rugat si eu la DD in mod special pt voi azi dimineata!
nu am timp sa mai stau la taclale ca trebuie sa ajunga Marc de la gradi!
sa aveti o dupa-masa placuta!
vikinga spune:
TZUNI FELICITARI!!! Vai cit ma bucur pt voi! Felicitari mamico! Mi-au dat lacrimile de emotie! Draga de tine, esti mamica! In cazul unei adoptii contractiile is la inima dar tot contractii ramin, uhh uhh uhh 1..2..3..respira, umezeste buzele cu ceva apa, trage aer in piept, rabdarea rabdare si la urma FELICITARI sunteti mamica! O sa vedeti pe parcurs ce va iesi cu legea asta noua, care mi se pare o dobitocie, nu-i inteleg deloc sensul! Dar astazi e o zi mare, cind ai devenit oficial mama, asa ca trebuie sa fii doar fericita si bucuroasa!Meniu azi:MD: o banana, citeva boabe de strugurisport: o ora step aerobic, a fost bestial azi, am avut o coreografie in forta, muzica ritmata la maxim si la sfirsit am dat stepper-ele la o parte si am facut coreografia invatata, aratam ca o trupa profesionista de dans nu alta! Numai o madonna in fata ne lipsea. Pe urma am mai facut vreo 45 min exercitii pt brate si ca intotdeauna pt abdomen. P: rucola cu ceapa verde si 100gr brinza proaspata slaba, o felie de piine neagra cu ceva piept de pui la gratar.C: peste cu legume la cuptor.Caro felicitari pt sport! Sa stii ca e greu la ce te-ai bagat, mai ales ca incepator. Eu fac de ceva timp sport, si-mi place la nebunie, dar in timpul unor ore mai grele is si eu transpirata fleasca si cu limba de-un cot afara. Vezi de gasesti si ore tae bo;).Am vb cu antrenoarea mea, i-am zis ca as vrea sa mai slabesc vreo 4 kg si ca as pune accent pe slabit in urmatoarea luna si am intrebat-o de spinning, well mi-a zis pe scurt: transpira la greu! Si nu la sauna hahaha ca acolo ne deshidratam doar, ci la alergat pe banda, spinning, step, dans etc etc. Deli echipa noastra a sportivelor e inca de doua, ia sa vedem cine vrea la noi? Tre sa faca neaparat sport, ca sa ne discutam, laudam, plingem pe tema asta si sa aiba o dieta de viata sanatoasa si energica. Deci cine doreste la noi la "sport si sanatate"(deli asta e bun de motto al echipei)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
yubi spune:
Salutare !Tzuni ,m-ai facut sa de emotie.Iti doresc sa ai parte de fericire si implinire sufleteasca asa cum am eu parte alaturi de fetita mea Violeta, eu te vreau in echipa Acum asteptam sa vedem cine ne vrea pe noi Culoarea echipei noastre ar trebui sa fie -negru - pt. ca in caz ca nu reusim sa slabim ,sa parem totusi mai subtirele Am facut deja 8 km la eliptica infasurata in folie de plastic si mi-am propus 2 ture de Un pt. toate fetele.Ne ,,vedem, dupa ce vin de la sala
mamica dulce spune:
Vikinga, eu ma ofer sa intru in echipa voastra, daca ma primiti, desigur
Pai tu faci sport de performanta in ritmul asta...bravo-bravo!!
Mai ai numarul meu? Ca al meu consort facu o boacana si-mi sterse TOATE numerele din mobil,tot ce-am adunat in vreo 3-4 ani,si sa mai spun ca mi-a expirat contractul,nu ma mai poate suna nimeni...sunt absolut rupta de lume.
Delidana spune:
Vik, da' ai avut spor azi! Deci e clar, miine trebuie sa ma duc iar la spinning. Nu de alta dar in seara asta am pacatuit cu inghetataaaa.
Ca o a treia coechipiera o propun pe Tzuni, face sport, se tine de treaba si e ambitioasa - ia sa vedem daca si ea ne vrea. Sloganul suna bine; culoarea ramine verde sau ai alta sugestie?
Yubi, felicitari pentru sport!
Carmen, ce mai face Teo, si-a revenit?
Fug ca am o supa pe foc...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan