Racusori, la apel! (42)
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
Carmen, la multi ani si din partea mea pt frumosul tau cu ochii albastri! sorry de intarziere, am neglijat 
nimeni prin zona?
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
Buna dimineata!
cafea, suc, ceai? ce faceti? unde ati disparut week end-ul asta? e asa frumos afara azi..
pupicei si o zi minunata.
MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Mire, multumesc.
noi vom iesi dupa amiaza la un gratar, la iarba verde,
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am
, ceai si suc de gref.
Miki,
pe tine si pe Mister, mi-am mai alinat dorul de catei
. Tu zici de fratelo al tau ca se insoara si se muta la C-ta? Las'ca fac si eu un anunt! Adi, feciorul meu cel mare, se muta la C-ta, pt. o "sirena". Las'sa fie sanatosi, iubiti si sa aiba noroc in viata. Eu, ca mama, nu pot decat sa-i doresc tot binele din lume, desi inima mea e, putin spus, rupta in 2
. Asa ca, daca-i vizitam pe ei la C-ta, poate asa ne intalnim si noi doua
!
Carmen, pai n-am un meniu iesit din comun, dimineata o cafea mareee, fara zahar (pe care oricum o beau de cand ma stiu
), cel putin 1 litru de ceai anti-adipos (il beau la servici), acasa mai beau ori 1 litru apa plata/minerala cu lamaie sau ceai verde cu menta (imi place mai mult decat cel verde simplu). Iar de mancat, aici e durerea mare
. Adica mananc dimineata, pe la 9, un ou fiert tare cu branza/cascaval, pe la 12 carne fiarta/gratar cu aceeasi branza/cascaval si la ora 17 acelasi meniu ca la ora 12. Si gata masa. Fara paine, fructe si legume, 2 sapt.Dar trec repede, iti spun eu
, mai am o saptamana
. Monoton, dar cu efect! Pentru mine cel mai greu a fost sa beau atata lichid, nu sa mananc doar carne si branza
, eu sunt genul camila, daca beau 1 cafea si 2 cani de apa pe zi e mare lucru.
Mire, Iulia, abia astept intalnirea
.
M-am intins cat o placinta, mai bine va
si va doresc o zi si o saptamana minunate.
http://community.webshots.com/user/viki39
mephala30 spune:
neata si multumesc, Vicky de ceai.
Merci si pentru ideile de meniuri pe care mi le-ai scris,
.
Cati ani are baiatul tau cel mare? ca ma facusi curioasa....
o zi frumoasa, fetelor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
preda_vicky spune:
Carmen, junele implineste 20 anu viitor in februarie, peste alunecos ca zodie
.
preda_vicky spune:
, am revenit
sa zic si eu cu intarziere (scuze) La Multi Ani! tuturor Mariilor si Marioarelor
!
mephala30 spune:
wow, ce baiat mare ai! sa-ti traiasca sanatos, maine-poimaine iti aduce nora acasa,
.
de Sf. Maria celor care si-au aniversat onomastica,
.
Missy spune:
salutare fetele. pe mine ma scuzati ca absentez, mai am maine ultima zi de birou, dupa care concediu!!!! am inceput deja bagaje, liste etc.ca doar n-am mai fost niciodata plecata cu 2 copii in concediu. unde mai pui ca Maia implineste anisorul in tari straine.
VICKY - ce fecior mare ai, sa-ti traiasca!! mama tanara cu copil maaare - ce faaaaaain!!! poze cu el nu ne arati?
restul fetelor, pe unde mai sunteti?
CRIS - cum mai stati cu colicile? mai zi-ne despre Mihai, stiu ce palpitante sunt primele sapt din viata unui bebe, si tu ne tii la regim cu noutatile. ce sa mai zic de poze ...
va pup pe toate si va doresc o noapte placuta.
de
Alexia (5 ani) si
Maia (11 luni)
MirelaV spune:

viki, m-am vazut cu iulia azi. a ramas pe joi daca poti si tu..pt k miercuri sta sa invete k are o testare joi dimi..si ramane sa te sun sa stabilim ora..dar ziua ramane stabilita. imi lasi tu mesaj pe mess.
restul fetelor? cum sunteti?
eu am avut o zi tare agitata azi..prima zi de dupa concediu. dar mai bine..k a trecut repede. apoi m-am intalnit cu iulia
maine nu ma dati disparuta.. mai bifez o inmormantare. atat m-am saturat..dar..
o noapte linistita si odihnitoare va doresc. eu am dormit tare prost azi noapte..
MirelaV
pupicei pe burticei